AstraLgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 ο πίσω ανεμιστήρας του κουτιού μου κάνει θόρυβο και έχει χαλάσει μετά από τόσα χρόνια και σκέφτομαι να τον αλάξω το κούτι ειναι αυτο CoolerMaster Storm Trooper WWW.SKROUTZ.GR Βρες CoolerMaster Storm Trooper στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά, διάβασε χρήσιμα σχόλια & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν! δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχει 140 φαν πίσω , εάν ναι τη ανεμιστήρα προτίνετε να πάρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 21, 2021 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2021 To πίσω φανάκι είναι exhaust. Ό,τι και να πάρεις καλό θα είναι, δε χρειάζεται μια περιουσία δλδ. Εκτός κι αν σε ενδιαφέρουν τα RGB lights. Η δική μου πρόταση: Arctic P14 PWM PST Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Arctic P14 PWM PST Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin σε 49 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Δεκέμβριος 21, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2021 Just now, tommybertsen said: To πίσω φανάκι είναι exhaust. Ό,τι και να πάρεις καλό θα είναι, δε χρειάζεται μια περιουσία δλδ. Εκτός κι αν σε ενδιαφέρουν τα RGB lights. Η δική μου πρόταση: Arctic P14 PWM PST Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Arctic P14 PWM PST Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin σε 49 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! 1700 speed εχει δεν θα κανει τρελο θορυβο ? νομιζω της cm trooper 1200 fan speed εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 21, 2021 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2021 Μόλις τώρα, το μέλος AstraLgr έγραψε: PWM είναι, που λογικά θα μπορείς να το ρυθμίσεις και μέσω της μητρικής Το PST δεν ξέρω τι είναι (νομίζω ότι μπορείς να κάνεις Chain 2 η περισσότερους στο ίδιο fan header - όσο μπορεί να σηκώσει αυτό). Δηλαδή θα μπορείς να τον έχεις στις 800-1000 στροφές. Βέβαια δεν ξέρω τι mobo έχεις και αν το υποστηρίζει αυτό μέσω bios ή software! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Δεκέμβριος 21, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2021 Just now, tommybertsen said: PWM είναι, που λογικά θα μπορείς να το ρυθμίσεις και μέσω της μητρικής Το PST δεν ξέρω τι είναι (νομίζω ότι μπορείς να κάνεις Chain 2 η περισσότερους στο ίδιο fan header - όσο μπορεί να σηκώσει αυτό). Δηλαδή θα μπορείς να τον έχεις στις 800-1000 στροφές. Βέβαια δεν ξέρω τι mobo έχεις και αν το υποστηρίζει αυτό μέσω bios ή software! το είχα με το controlelr του κουτιού θα το βαλω με τη μητρικη τωρα λογικα μια χαρα θα ειναι και με την ευκαιρια θα βαλω ολα τα φαν μεσω μητρικης.... ευχαριστω πολυ φιλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 21, 2021 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος AstraLgr έγραψε: το είχα με το controlelr του κουτιού θα το βαλω με τη μητρικη τωρα λογικα μια χαρα θα ειναι και με την ευκαιρια θα βαλω ολα τα φαν μεσω μητρικης.... Λογικά θα δουλεύει το ίδιο και με το controller του κουτιού, εκτός κι αν έχει κάνα ιδιαίτερο connector στο Fanάκι το παλιό Ή σε περίπτωση που το κοντρόλλερ του κουτιού "δεν το σηκώνει". Σε κάθε περίπτωση, κάνεις δουλίτσα και με τη μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts