Petsogourounokolokoftis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2021 Καλημέρα σε όλους Έχω ένα αρχείο excel 2010 όπου σε πίνακες σε διαφορετικά φύλλα, καταγράφω τα προϊόντα της αποθήκης ενός συλλόγου. Επειδή όμως τα προϊόντα αυτά προσθαφαιρούνται συνεχώς, θέλω να φτιάξω ένα άλλο αρχείο όπου να καταγράφω ποιος τα παίρνει και όταν καταχωρώ την ποσότητα που παίρνει, να αφαιρείται αυτόματα από το άλλο αρχείο. Έχω προσπαθήσει ψάχνοντας τις συναρτήσεις με όσες γνώσεις έχω, αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 13, 2021 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2021 προσθαφαιρεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petsogourounokolokoftis Δεκέμβριος 14, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος steve_m έγραψε: προσθαφαιρεση Ουπς! Κεκτημένη ταχύτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts