skepasti21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2021 Έχω 3 μέρες τώρα που τα ματιά μου έχουν γίνει κουμπιά από το πολύ το διάβασμα... όπως το λέει ο τίτλος... ψάχνω έναν εκτυπωτή πολυμηχάνημα Laser, ας είναι και μονόχρωμος, δεν με πειράζει ότι και να είναι, με φτηνά αναλώσιμα, γνήσια ή συμβατά, ότι εξυπηρετεί. Ένας γνωστός μου με συμβούλεψε να αποφύγω την XEROX διότι δεν φημίζεται για την υποστήριξή της σε drivers και στην εργασία του έχουν XEROX 7ετίας και έχουν προβλήματα με το word, τι φάση? Επίσης με συμβούλεψε να μείνω με στους HP διότι μέχρι τα 200 ευρώ που μπορώ να διαθέσω εγώ είναι τα καλύτερα μηχανήματα. Μου είπε να κλειστά μάτια να πάρω αυτόν αλλά εγώ βέβαια γλυκοκοιτάζω αυτόν. Λογικά κάλο θα είναι το μηχάνημα να έχει wifi και ethernet. ΑΑΑ και να είναι ετοιμοπαράδοτο διότι το επείγομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 11, 2021 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2021 Πριν από λίγους μήνες επέλεξα αυτόν για τον bro και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από επιδόσεις/δυνατότητες/οικονομικά toner Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 11, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2021 7 minutes ago, gdp77 said: Πριν από λίγους μήνες επέλεξα αυτόν για τον bro και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από επιδόσεις/δυνατότητες/οικονομικά toner το ξερω και γω τον γλυκοκοιταζω αλλα δεν εχει διαθεσιμότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 7, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2022 Εγώ λέω να πάω σε έγχρωμο. Τι λέτε για αυτό; Brother MFC-L3750CDW Έγχρωμο Laser Φωτοτυπικό WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Brother MFC-L3750CDW Έγχρωμο Laser Φωτοτυπικό σε 7 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά &... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts