skepasti21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2021 Guys τα φώτα σας, έχω έναν HP Deskjet F2280 ο οποίος για κάποιο λόγο(φταίει το update windows?) έχει μουλαρωσει και εκτυπώνει όποτε γουστάρει, δοκίμασα αλλαγή θύρας, απεγκατασταση και ξανά πέρασμα drivers, ομοίως και τα USB controllers, reset τον ίδιο τον εκτυπωτή. Τίποτα ναδα. Κάποια γνώμη?? Επίσης αν είναι να πάρω καινούργιο πολυμηχάνημα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αλλά λογικά το καλύτερο θα ήταν κάποιος laser. Κρίνετε σκόπιμο να έχει θύρα Ethernet? Το λέω σαν επιπλέον λύση σύνδεσης, αν κρίνω από τον εκτυπωτή που έχω τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Δεκέμβριος 10, 2021 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2021 Δηλαδή δίνεις μια εκτύπωση τώρα και μπορεί αυτή την εκτύπωση να την βγάλει μετά από δύο ώρες πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 10, 2021 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2021 αμα τον κανεις παλι add σαν πχ hp2 δεν τυπωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 10, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2021 9 hours ago, hot_sauce said: Δηλαδή δίνεις μια εκτύπωση τώρα και μπορεί αυτή την εκτύπωση να την βγάλει μετά από δύο ώρες πχ? Φταιει η ενημερωση KB5000736 1 minute ago, steve_m said: αμα τον κανεις παλι add σαν πχ hp2 δεν τυπωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Δεκέμβριος 11, 2021 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2021 πριν 20 ώρες, το μέλος skepasti21 έγραψε: Φταιει η ενημερωση KB5000736 Δεν κατάλαβα την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts