Jump to content

Επιδότηση

feanorian82

Recommended Posts

To s100 μ' αρέσει πολύ αλλά δεν έχει ραδιο.

Το 7710 είναι λίγο κουμούτσα.

Το 6680 πολύ όμορφο.

Όλα όμως αρκετά τσιμπημένα...δλδ πρέπει να δώσω άλλα 200-300 ευρώ. Τα οποία δεν δίνω για κινητο...

Το 6230 ας πούμε μου κάνει... Και πρέπει να είναι μέσα στην επιδότηση. Δίνω κι άλλα 100 για μια SD 1GB για mp3 και είναι οκ...

Από την άλλη μου αρέσει πολύ το design του S700i και φυσικά η κάμερά του...

ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..........Morotola MPX220 στα 354ευρω τελικη απο Pixmania.com

σαντουιτσακι με τρομερο design καμερα 1.3μεγαπιξελ μπλεδοντι υποδοχη καρτων minisd μεχρι και 1 γιγα usb adaptor για υπολογιστη 1000αρα μπαταρια και ελληνικα windows se 2003

θες κατι αλλο?

Αρχική απάντηση από Rayden [Σήμερα, στις 11:39]

Μπορεί να πάρει την επιδότηση απ' το Pixmania?

μπορει να πουλησει το σφραγισμενο απο την επιδοτηση κινητο του ή να πουλησει την επιδοτηση του σε αλλο ατομο με συναντηση και να παρει το αλλο απο πιξμανια.......εγω αυτο κανω παντα.

Το έχω αναφέρει πολλές φορές... έχω αλλάξει αρκετά κινιτά και series 60 και 40 και όλα και μέχρι και τα series 60 που κολάνε λιγο καλύτερα ήταν απο το Κ700i!! Κολάει το μενού... ειναι σπαστικο οταν γραφεις με Τ9... και ενα καρο αλλα πραματα που βαριέμε να γράφω... δεν θέλω σε αποτρέψω απο το να αγοράσεις κάτι αντιστοιχο αλλά εμένα δεν με κάλυψε καθόλου και έμεινα υπεραπογοητευμένος! Αλλους τους έχει καλύψει και με το παραπάνω... η άποψη μου είναι καθαρά προσωπική.

Αρχική απάντηση από feanorian82

To 6230i είναι κορυφαίο! Και σε πολύ καλή τιμή!

Οντως για εκεί στοχεύω...

:D Μάλιστα. Εγώ είχα το 3650 και μου άρεσε αρκετά αλλά τελικά πέθανε. Μετά πήρα κάπως βιαστικά το 7600 αλλά με απογοήτευσε (μικρή μνήμη, πολύ κλειστό σύστημα, όχι ραδιο).

Η κοπέλα μου έχει το 6230 και μου αρέσει πολύ. Τώρα που είδα και το i με τη μεγαλύτερη οθόνη και την κάμερα 1.3 mp ψήθηκα!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:24]

Σε κινητό αναφέρετε :rolleyes:

Πάνε σετάκι με το pc αυτά? :p

Σωστός.......δεν το πρόσεξα αλλά και η επικεφαλίδα ρε παιδάκι μου πρέπει να είναι ποιο κατατοπιστική.:)

εγώ προτείνω nokia 3230 και Sony ericson s700i.

To πρώτο είναι smartphone, to deytero είναι imaging phone και έχει καλύτερη οθόνη.

Είναι στα ίδια χρήματα με λίγο πιο παχύ το s700ι.Αξίζει να πάρει κανείς ένα smartphone?Τι παραπάνω έχουνε?

Αρχική απάντηση από aristos87

Εγώ πάντως SE δεν ξανα πέρνω... το Κ700 μεγάλη μούφα....

Μην μου θυμίζεις την πίκρα μου!!! Το έχασα εχθές και έχασα τα πάντα φυσικά μέσα του. Φώτος, ονάματα, μηνύματα κλπ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.