phovos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 Ρε παιδια υπάρχει κανενα καταστημα Ελλάδα που να εχει την gainward 1960 ultra Gold [goes like hell]???Εψαξα σε ότι μαγαζί ξερω και δε βρίκα πουθενα.Μονο το hardshop εχει μια gainward την οποια και παραλίγο να παραγγείλω αλλά τελευταια στιγμή ειδα ότι δεν ειναι η Gold 1.6ns μνημες και μαμα o/c αλλά η απλή με 2ns μνημες και default ρυθμίσεις...Αν δεν υπάρχει πουθενα δευτερη παει η leadtek 6600GT Extreme που εχει το multirama με 235 ευρω.Αυτην ξερετε αν την εχει κανενας άλλος πιο φθηνη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Συγνωμη για το off topic αλλα δεν κρατηθηκα..θα παρεις μια π@@στικη καρτα???(βλεπε τιτλο Gaiward) !!Επειδη ψαχνω κι εγω αυτη τη περιοδο δε την εχω βρει καπου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Χαχαχα....LoL!!!!Κι εγω τωρα το ειδα!!!!Ε....Αμα πας και κανεις thread μεσα στη νυχτα τετοιες μαμακιες κανεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 στην Αθηνα υπαρχει αντιπροσωπος που της φερνει η εταιρια λεγεται στα ελληνικα σας το γραφω ΖΙΓΚΕΤΡΟΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 μήπως εχεις υπ όψην σου καποιο site γιατι εψαξα στο ιντερνετ και δε βρίκα κατι γι αυτο το ονομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Εγώ θα σου το δώσω το site, αλλά δεν θα βρείς τίποτα! Είναι υπό κατασκευή εδώ και πολύυυυυυ καιρό.http://www.zegetron.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από def στην Αθηνα υπαρχει αντιπροσωπος που της φερνει η εταιρια λεγεται στα ελληνικα σας το γραφω ΖΙΓΚΕΤΡΟΝ Ζέγκετρον δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 15, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Απ ότι καταλαβα δυσκολα να βρω τη καρτουλα...Θα κανω και μια προσπαθεια στο hardshop μήπως και μπορει να τη φερει για μενα[Αφου εχει ενα μοντελο θα μπορει να φερει και άλλο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ζέγκετρον δεν είναι? σωστα το λες εγω το εγραψα λαθος,θα κοιταξω να βρω το τηλεφωνο τους και να σας το δωσω,παντος παιδια μπορουν να φερουν την καρτα που θελετε αλλα επειδη και στην ευρωπη δυσκολα τις βρησκεις αργουνε και ειναι και πολυ ακριβες,η 6800ultra 2600 μοντελο τους με ενσωμα τομενο συστημα υδροψυξης που ειδα κανει 930+φπα ευρο γιατην Ελλαδα. Σου δινω και ενα site με την καρτα που την εχει και τις τιμες απο μοντελαwww.gainward.de/webshop/# και ενα site με την κορυφαια καρταwww.3dprofessor.com/review.asp?id=97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 16, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Εστειλα mail στο hardshop...Απλή και περιεκτική η απαντηση τους...Σκετο τηλεγραφημα!!----------------------------------------------------------------------------Γεια σας.Μέχρι στιγμής το μοντέλο που ζητάτε , δεν είναι διαθέσιμο.Σας ευχαριστούμε.hardshop---------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.