tsakali Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2021 Γεια σε όλους. Κάτοχος i5 4690k θεωρώ πως η στιγμή έφτασε να πάω σε κάτι που να μη μου κόβει την gpu όπως συμβαίνει τώρα με την 1070. Το μυαλό μου πήγε στο ryzen 7 3809x + msi mpg B550 gaming plus και 16gb ram 3200. Δεν έχω ιδέα που να πάω, έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια οπότε τα φώτα σας!! Χρήματα δεν έχω ορίσει αλλά θεωρώ πως δεν θα πιάσουμε τα 600€ και δεν υπάρχει ο λόγος. Ρόλος του pc λίγο από όλα, λόγος που πάμε σε αναβάθμιση είναι πως cpu χτυπάει 99% με αποτέλεσμα η gpu να μη μπορεί να δώσει πάνω από το 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 2, 2021 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2021 αμα εχεις την 1070 τοτε η vga κοβει το υπολοιπο συστημα.Βαλε πανω εναν με 8 θρεντακια και μετα αλλαξε και καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 8, 2021 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Νομίζω καλύτερα να πάρεις τον 5600 για gaming, παρά τον 3800, εκτός αν θες τους 2 έξτρα πυρήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts