Jump to content

Προτάσεις για case - THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO ????

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα νέο Case για το pc μου. Θέλω να είναι σχετικά ευρύχωρο, να έχει καλή ροή αέρα επιδόσεις, όμορφο σχέδιο και να παρέχει όσες περισσότερες ευκολίες γίνετε (tool-free installation, usb, firewire etc). Επίσης θέλω να έχει παράθυρο στο πλάι και να παίρνει τουλάχιστον 4 5.25" drives. Θα προτιμούσα να είναι midi tower και όχι full. Μπορώ να δώσω το πολύ 100 euro. Η αγορά θα γίνει μέσο internet γιατί βρίσκομαι στη Σάμο. Βασικά κλίνω προς το Thermaltake VB1000BWS Soprano

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278 79.00 + περίπου 10 μεταφορικά.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=251710&Merchant_Id=1&sts_cid=3 80.00 και δωρεάν μεταφορικά.

Χαρακτηριστικά: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm

Ακούω προτάσεις - σχόλια. Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο case ας αναφέρει την εμπειρία του. Ευχαριστώ. :D :D :D

Το μονο που με χαλαει στο συγκεκριμενο κουτακι ειναι η σχετικα χαμηλη ποιοτητα κατασκευης του μπροστινου μερους... Κατα τα αλλα μου αρεσει παρα πολυ.

Σε midi tower μπορεις να δεις και το tsunami της ιδιας εταιριας. Αν βεβαια δεν σε ενοχλει η πλαστικη πορτουλα του σοπρανο, χτυπα το αφοβα. Μπορει να μην ειναι ΤΟ κουτι αλλα εχει κατι που μου αρεσει πολυ...

Το είδα και το tsunami αλλα είναι αρκετά τα χρήματα. Περίπου 115 . Τα cases μοιάζουν πολύ απλά το tsunami είναι όλο απο αλουμίνιο, έχει μπλε λαμπάκια μπροστά και μπορείς να βάλεις και να βγάλεις εύκολα ορισμένες θέσεις για συσκευές 3.5". Επίσης το χρώμα παιζει λίγο αλλα μοιάζουν πολύ. Για εμένα δεν λέει να δώσω +30 για το αλουμίνιο. Εξάλου είμαι ήδη αρκετά κοντά στο budget μου με το σοπράνο και τα μεταφορικά.

Κατι λιγο ξεκαρφωτο...Τι ειναι οι "θεσεις επεκτασης" που λεει το e-shop και εχει το νουμερο 7 διπλα? Κατι αλλο, 9.4Κg δεν ειναι λιγο βαρυ?

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Γουσταρω που λεει το Πλαισιο οτι το φερνουν αποκλειστικα αυτοι:jump: .

Oι θεσεις επεκτασης ειναι τα pci slots. Οσο για το βαρος ειναι νομιζω μια χαρα αν και οντως ακουγεται πολυ για αλουμινενιο case. Αλλωστε δεν νομιζω να το βγαζει καθε μερα απο το σπιτι...

Αρχική απάντηση από saxon_747

Oι θεσεις επεκτασης ειναι τα pci slots. Οσο για το βαρος ειναι νομιζω μια χαρα αν και οντως ακουγεται πολυ για αλουμινενιο case. Αλλωστε δεν νομιζω να το βγαζει καθε μερα απο το σπιτι...

THX :)

"έστησα" ένα soprano για ένα φίλο πριν από ένα περίπου μήνα. Καλούτσικο μου φάνηκε και μου άρεσε που έχει 120mm ανεμιστήρες εμπρός και πίσω.

Μόνο 2 πράγματα δεν μου άρεσαν:

- εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ κουτί με πορτάκι μπροστά (το βρίσκω άχρηστο μιας και θα το είχα ανοιχτό για πρόσβαση στα οπτικά drive κατά το 99% του χρόνου).

- θα προτιμούσα το πλαϊνό παράθυρο να μην είναι τόσο μεγάλο γιατί έτσι όπως είναι τώρα ανοιχτό μέχρι τόσο μπροστά, φαίνεται ο σκελετός που συγκρατεί τα drives και δεν μου αρέσει.

ειμαι κάτοχος του εν λόγω κουτιου και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 2 120μμ φανς παραθυράκι ωραίο. Το μόνο κακό ειναι αυτό που είπε και ο φίλος saxon για το πορτάκι μπροστά. Πολυ πλαστικούρα.... Κατα τα αλλά πολύ καλο για τα λεφτά του

Να πώ επίσης οτι είμαι κάτοχος κι εγώ του κουτιού αυτού και έχω 2-3 παράπονα.

1) Το πλαστικό πορτάκι μπροστά

2) Το πολύ μεγάλο πλαϊνό παράθυρο

3) Η έλλειψη τρυπών για βίδες στον σκελετό του κουτιού για optical drives (ή κάτι άλλο).

Πρόσφατα αγόρασα ένα GateWatch και δεν μπορούσες να το βιδώσεις επάνω στον σκελετό. Έφαγα 1+ ώρα για να βρώ μια πατέντα να είναι στέρεο, δυστηχώς είναι στέρεο κατά 90%, έχει 2-3 χιλιοστά που παίζει.

Αλλά όπως και να έχει, είναι ένα κουτί πολύ καλό, στιβαρό και με πολύ καλές θερμοκρασίες, εδώ βοηθάνε οι 2χ12 ανεμιστήρες + ο 1χ9 στο παράθυρο. Τα αξίζει τα λεφτά του.

Εγω το κουτί απλά το έχω δει, σίγουρα είναι αηδία το μπροστινό πορτάκι (είχα δει και ένα αλλο μοντέλο με μεταλλικο πορτάκι όπου το ένιωθεσ και το απολάμβανεσ) οπότε έχασα πάσα ιδεα για τα κουτια Tt.

Βασικά χαζομάρα στα κουτια Τt (με εξαιρεση τα armor & kandalf) είναι ότι ανοίγουν προσ τα αριστέρα και έχεισ δύσκολη προσβαση στα οπτικα....:dots:

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Για το μεγάλο πλαϊνό παράθυρο που λέτε δεν με χαλάει καθόλου.

Το πλαστικό πορτάκι μπροστά αν είναι τόσο χάλια δέν μπορεί να βγεί?

@Aligator21

επειδή σκέφτομαι να παρω κ εγω το GateWatch μπορεις να ποστάρεις καμια φωτο να δω πως το στεραίωσες? Η πατέντα που έκανες είναι τπτ δύσκολο? Θα τα καταφέρω?

Γελία είναι, απλά έχω δέσει το Gatewatch επάνω στο κουτί, περνόντας το από τις τρυπούλες για τις βίδες που έχει το GateWatch πάνω στο Case.

Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά σταθερό.

Όταν βρώ λίγο χρόνο, θα σου ποστάρω μια εικόνα.

Ρε παιδία για το soprano μιλάμε ???γιατί όταν το είχα δει στην βιτρίνα ενός μαγαζιού μου έδινε την εντύπωση ότι είχε σιδερένιο πορτάκι :o ???τεσπα είναι πολύ καλό κουτί και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει δύο κουτιά της Ττ(skull και kandalf) και δεν με έχουν απογοητεύσει(τουλάχιστον όχι ολοσχερώς) :happy:

Οτι θες παρε αλλα μακρυα απο innovator.........

Εγω παντως εχω παρει το coolmaster wave-master και εχω ενθουσιαστει . Φανταστικο case ....

Δεν υπαρχει ιχνος πλαστικου πανω του - μονο αλουμινιο.....

Κοντα στα λεφτα που διαθετεις για κοιτα και αυτο....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806091

Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK [Σήμερα, στις 03:42]

Το πορτάκι τελικά μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν μου αρέσει? Έχει τπτ βίδες για να το ξηλώσω?

ναι με βιδες ειναι...

• 5 weeks later...
Αρχική απάντηση από infini

Από θόρυβο τα Sopranο; Ρωτάω γιατί είδα ότι έχουν 3 ανεμιστήρες

Έχω Στήσει Pc με το εν λόγο κουτί,απο θόρυβο οι 2 12άρηδες είναι ήσυχοι,λίγο ο πλαϊνος ακούγεται αλλα αυτό διορθώνεται κατεβάζοντας τα volt του.Όταν λέω ησυχοί στο επίπεδο να μπορείς να κοιμηθείς με το pc ανοιχτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.