gus8511 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 Μια που κανενας δεν αναφερει πολιτικα θεματα σκεφτηκα να κανω εγω την αρχη.Θετω επομενως το ερωτημαΠΟΙΟΣ ειναι ιδανικος για ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ σε καθε ΚΟΜΜΑ?Εγω προτεινω: Ν.Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Κ.Ε. ΚΑΝΕΛΗΕπισης πιστευω οτι το μελλον του τοπου μας ειναι ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΕΧΕΧΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 Μια που κανενας δεν αναφερει πολιτικα θεματα σκεφτηκα να κανω εγω την αρχη. πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Επισης πιστευω οτι το μελλον του τοπου μας ειναι ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΕΧΕΧΕ μηπως εισαι γυναικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:31] πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα? μηπως εισαι γυναικα? οχι, απλα ειμαι και γω ωραιοσ αντρασ σαν τον αβραμοπουλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 ακόμη χειρότερα είσαι gay :hehe: [πλάκα κάνω] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 01:52] ακόμη χειρότερα είσαι gay :hehe: [πλάκα κάνω] gay gay αλλα με μια ...μπιπ.... που καιει... χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Πάνω απ'ολα μιλάμε για πολιτικά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511Μια που κανενας δεν αναφερει πολιτικα θεματα σκεφτηκα να κανω εγω την αρχη. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με αργόσχολους.Επισης πιστευω οτι το μελλον του τοπου μας ειναι ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΕΧΕΧΕ Αν είναι έτσι όπως τα λές, τότε ζήτω που καήκαμε. Πολύ μόστρα για το τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Με τέτοιους πολιτικούς η κουβέντα παρά είναι σοβαρή. Δεν το ρίχνουμε στον χαβαλέ καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 gay gay αλλα με μια ...μπιπ.... που καιει... χεχε Καλά άκυρο το thread μέχρι και για μένα που έχω έφεση στα άκυρα.Δεν έχουμε λόγο να μιλάμε χωρίς λόγο για τους πολιτικούς έτσι επειδή μας έκατσε.Όμως πολιτική γίνεται σχεδόν σε κάθε πόστ που ξέφευγει λίγο από το πόσα volt έχω stable μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με αργόσχολους. ακριβως επειδη απο φυσεως ειναι αργοσχολοι πρεπει να ασχολουμαστε μαζι τους , για να εχουν να ασχολουνται με κατι . Επισης νομιζω οτι οσο πιο πολυ τουτς αγνοουμε τοσο πιο πολυ θα μας μαμουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αν τους αγνοούμε πάει να πεί οτι δεν τους χρειαζόμαστε. Το θέμα είναι να ξέρουμε πότε να τους αγνοήσουμε (εκλογές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Το θέμα είναι να ξέρουμε πότε να τους αγνοήσουμε (εκλογές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάϊος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Ο Αβραμόπουλος έκανε ένα κόμμα που πτοχευσε. Ηταν τοσο ****** που δεν μπορεσε ούτε τα οικονομικά του κόμματός του να κανονίσει. Χλωμο να μπορέσει να λύσει το οικονομικό προβλήματα της Ελλάδας (που είναι πλέον το πιο σημαντικό προβλημα ακρίβεια-ανεργεία-πτώση της αγοράς.)Παντως απο την κυβέρνηση τώρα έχω περάσει το όριο της απογοήτευσης και εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι μην κάνουν καμια πραγματική χοντράδα.Για την ΝΔ πιστεύω ο Καραμανλής είναι οκ, καθώς τα στελεχη του είναι υπο το μηδεν. Για ΠΑΣΟΚ πιστεύω ο Σιμήτης τον οποίο θεωρώ και ως τον καλύτερο προθυπουργό για την χωρα αυτή. Για τον Γ.Παπαντρέου πιστευω ότι το κατα πόσο θα είναι καλός εξαρτάται απο το πόσο εχει την δυνατότητα να επιβληθεί στο κόμμα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Προβλέπω κάμποσες σελίδες σ'αυτο το θρεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Ο Αβραμόπουλος έκανε ένα κόμμα που πτοχευσε. Ηταν τοσο ****** που δεν μπορεσε ούτε τα οικονομικά του κόμματός του να κανονίσει. Χλωμο να μπορέσει να λύσει το οικονομικό προβλήματα της Ελλάδας (που είναι πλέον το πιο σημαντικό προβλημα ακρίβεια-ανεργεία-πτώση της αγοράς.)Παντως απο την κυβέρνηση τώρα έχω περάσει το όριο της απογοήτευσης και εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι μην κάνουν καμια πραγματική χοντράδα. Κυβερνηση? ποια κυβερνηση ? εχουμε κυβερνηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Κυβερνηση? ποια κυβερνηση ? εχουμε κυβερνηση? Πάντος αντιπολίτευση έχουμε... Μπαγκ Μπαγκ Μπαγκ...Το πολυτεχνείο ΖΕΙ... καθώς και η ΧΟΥΝΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Μάϊος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 gay gay αλλα με μια ...μπιπ.... που καιει... χεχε τι είναι ...μπιπ.... και καιει κιόλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Ειναι όλοι τους ξεφτιλισμενοι πλεον. Ειδικα οι 300 της Βουλης. Αυτο το τελευταιο με εξοργισε πληρως. Απο εδω κ περα σαλαμακια στις καλπες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Tig@s τι είναι ...μπιπ.... και καιει κιόλας; CPU θελει να πει βρε κουτο. Πηρε ενα pc ο Αβρα με prescott.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 14, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 10:39] CPU θελει να πει βρε κουτο. Πηρε ενα pc ο Αβρα με prescott.... Πως με καταλαβαινεισ! Παντως αν δεν βαλει η κυβερνηση watercooling θα κολλα σε απλα θεματα (βλ. 1 μαιου)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.