Jump to content

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

gus8511

Recommended Posts

Μια που κανενας δεν αναφερει πολιτικα θεματα σκεφτηκα να κανω εγω την αρχη.

Θετω επομενως το ερωτημα

ΠΟΙΟΣ ειναι ιδανικος για ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ σε καθε ΚΟΜΜΑ?

Εγω προτεινω: Ν.Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Κ.Κ.Ε. ΚΑΝΕΛΗ

Επισης πιστευω οτι το μελλον του τοπου μας ειναι ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΕΧΕΧΕ

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gus8511

πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

μηπως εισαι γυναικα?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:31]

πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

μηπως εισαι γυναικα?

οχι, απλα ειμαι και γω ωραιοσ αντρασ σαν τον αβραμοπουλο.:D

Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με αργόσχολους.

Αν είναι έτσι όπως τα λές, τότε ζήτω που καήκαμε. Πολύ μόστρα για το τίποτα.

gay gay αλλα με μια ...μπιπ.... που καιει... χεχε

Καλά άκυρο το thread μέχρι και για μένα που έχω έφεση στα άκυρα.

Δεν έχουμε λόγο να μιλάμε χωρίς λόγο για τους πολιτικούς έτσι επειδή μας έκατσε.

Όμως πολιτική γίνεται σχεδόν σε κάθε πόστ που ξέφευγει λίγο από το πόσα volt έχω stable μνήμη.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με αργόσχολους.

ακριβως επειδη απο φυσεως ειναι αργοσχολοι πρεπει να ασχολουμαστε μαζι τους , για να εχουν να ασχολουνται με κατι . Επισης νομιζω οτι οσο πιο πολυ τουτς αγνοουμε τοσο πιο πολυ θα μας μαμουνε

Ο Αβραμόπουλος έκανε ένα κόμμα που πτοχευσε. Ηταν τοσο ****** που δεν μπορεσε ούτε τα οικονομικά του κόμματός του να κανονίσει. Χλωμο να μπορέσει να λύσει το οικονομικό προβλήματα της Ελλάδας (που είναι πλέον το πιο σημαντικό προβλημα ακρίβεια-ανεργεία-πτώση της αγοράς.)

Παντως απο την κυβέρνηση τώρα έχω περάσει το όριο της απογοήτευσης και εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι μην κάνουν καμια πραγματική χοντράδα.

Για την ΝΔ πιστεύω ο Καραμανλής είναι οκ, καθώς τα στελεχη του είναι υπο το μηδεν.

Για ΠΑΣΟΚ πιστεύω ο Σιμήτης τον οποίο θεωρώ και ως τον καλύτερο προθυπουργό για την χωρα αυτή.

Για τον Γ.Παπαντρέου πιστευω ότι το κατα πόσο θα είναι καλός εξαρτάται απο το πόσο εχει την δυνατότητα να επιβληθεί στο κόμμα του.

Αρχική απάντηση από alex_000

Ο Αβραμόπουλος έκανε ένα κόμμα που πτοχευσε. Ηταν τοσο ****** που δεν μπορεσε ούτε τα οικονομικά του κόμματός του να κανονίσει. Χλωμο να μπορέσει να λύσει το οικονομικό προβλήματα της Ελλάδας (που είναι πλέον το πιο σημαντικό προβλημα ακρίβεια-ανεργεία-πτώση της αγοράς.)

Παντως απο την κυβέρνηση τώρα έχω περάσει το όριο της απογοήτευσης και εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι μην κάνουν καμια πραγματική χοντράδα.

Κυβερνηση? ποια κυβερνηση ? εχουμε κυβερνηση?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 10:39]

CPU θελει να πει βρε κουτο.;) Πηρε ενα pc ο Αβρα με prescott....:hehe:

Πως με καταλαβαινεισ!

Παντως αν δεν βαλει η κυβερνηση watercooling θα κολλα σε απλα θεματα (βλ. 1 μαιου)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.