Jump to content

open ports-router usr9105

Mustap

Recommended Posts

εχει καταφερει κανεις να ανοιξει πορτες σε αυτο το ρουτερ,και αν ναι πως?εμενα μου εχει η φυγει η πιστη εδω και ενα μηνα ωστε να παρω highid στα edonkey-emule κτλ αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα.

Εγώ έχω τον 9106 αλλά είναι το ίδιο.... Ακου λοιπών...

Ανοίγεις τον IE/firefox και πληκτρολογείς 192.168.1.1 μπαίνεις στο rooter (φαντάζομαι ξέρεις)

Μετά πάς απο το πλαινό μενού εκεί που λέει Security -> Virtual Servers

Στη συνέχεια πατάς add και στο νέα σελίδα που ανοιγει στο πεδίο Custom Server βάζεις το όνομα του προγράμματος που θές και στο Server IP Address: την ip του υπολογιστή σου που σου την δίνει ο rooter... (start->run->cmd->ipconfig) συνήθως είναι η 192.168.1.2 και τέλος στα External Port Start External Port End Internal Port Start Internal Port End βάζεις την πόρτα που θές να ανοίξεις και στο protcol επιλέγεις TCP ή UDP η TCP/UDP αν θες να ανοίξεις και τα 2...

αυτά ... αν δεν κατάλαβες κάτι πές μου :)

Αρχική απάντηση από Mustap

εννοειται οτι ενα μηνα τωρα αυτα τα εχω δοκιμασει.δε δουλευουν.

με το συστημα της υπογραφης,με καθαρο install και παλι τιποτα.

Τι δεν δουλεύουν ρε σύ?? Αυτή είναι η διαδικασία για να ανοίξεις πόρτ... τι να σου πώ δεν ξέρω.... dld άλλες πορτ που έχεις ανοίξει δουλεύουν (πχ του dc++) και δεν σου δουλεύουν του emule?

γινεται να ποσταρεις 2 εικονες μαζι?σορυ αλλα δε ξερω πως.

παντως εχω στειλει και email στην usr και ακομα περιμενω.μολις απαντησουν θα ξαναποσταρω.

χρησιμοποιω nvidia firewall + windows xp .τι να ελεγξω σε αυτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.