Jump to content

Recommended Posts

On 2/12/2021 at 10:00 ΠΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Έχει περάσει ενάμιση μήνας από την ενεργοποίηση αλλά λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί. 

Sand Dune Reaction GIF

Expand  

Και σε μένα που έχω μηνιαίο λογαριασμό  έχει καθυστερήσει η έκδοση 2 εβδομάδες. Έχω ενεργοποιημένο το MyHome Enter από πέρσι. Τους πλάκωσε η δουλειά με τις αιτήσεις και δεν προλαβαίνουνε;

Λοιπόν, ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα (ισχύει μέχρι τις 30-11-2023).

Άντε να δούμε.

• Like 3

Αρχες Νοεμβρη εκανα την αιτηση για το online μεσα απο e-bill.

Ενεργοποιηθηκε αμμεσα και ηρθε ηδη και ο πρωτος λογαριασμος με την εκπτωση.

• Like 2
  • 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά

Σκεφτομαι να κανω το online ή το enter. Συμφέρει να μπω τώρα που εχει ηδη αυξηθεί η kw/h ? Πειτε μου τη γνώμη σας

Οσοι έχετε τα προγράμματα αυτά είστε ευχαριστημένοι?

Δεν μας τα λεει καλα η ΔΕΗ. Πρωτος λογαριασμος ρητρα αναπροσαρμογης 72 ευρω. Τι εννοουν?

On 27/1/2022 at 11:27 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Δεν μας τα λεει καλα η ΔΕΗ. Πρωτος λογαριασμος ρητρα αναπροσαρμογης 72 ευρω. Τι εννοουν?

Expand  

Ποιο πρόγραμμα έκανες?

εννοούν τη ρήτρα αναπροσαρμογής για το προηγούμενο πρόγραμμά σου (Γ1/Γ1Ν) ως την ημ.ενεργοποίησης του home enter....

Οχι ενταξει μιλησα.  Απλα οταν αλλαξα παροχο, για μερικες μερες εμεινα χωρις προγραμμα επειδη δεν μου ειχαν στειλει κωδικο εταιρου η οπως λεγεται για να κανω το ebill να αλλαξω το προγραμμα. Το μονο καλο ειναι οτι ειμαι στο παλιο τιμολογιο κατω απο 0.1

On 27/1/2022 at 12:38 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Το μονο καλο ειναι οτι ειμαι στο παλιο τιμολογιο κατω απο 0.1

Expand  

Tα καταφερες και μπηκες στο παλιο ? Εισαι σιγουρος?

Πρώτος έναντι λογαριασμός, 69 ευρώ. Μιλάμε για τον μήνα Δεκέμβρη. Καταχωρίζω και την ένδειξη του μετρητή στο ebill μου, μήπως και συγκινηθεί η ΔΕΗ και μετρήσει την πραγματική κατανάλωση. 

Τώρα περιμένω τον δεύτερο λογαριασμό, ο οποίος θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες. Θα σας ενημερώσω.

Πάντως, 2-3 φίλοι μου έπαθαν σοκ. Έχοντας μείνει στο Γ1, είδαν κάτι 300-400άρια στους λογαριασμούς.

• Like 1
  On 29/1/2022 at 7:25 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Πρώτος έναντι λογαριασμός, 69 ευρώ. Μιλάμε για τον μήνα Δεκέμβρη. Καταχωρίζω και την ένδειξη του μετρητή στο ebill μου, μήπως και συγκινηθεί η ΔΕΗ και μετρήσει την πραγματική κατανάλωση. 

Τώρα περιμένω τον δεύτερο λογαριασμό, ο οποίος θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες. Θα σας ενημερώσω.

Πάντως, 2-3 φίλοι μου έπαθαν σοκ. Έχοντας μείνει στο Γ1, είδαν κάτι 300-400άρια στους λογαριασμούς.

Expand  

Να καταχωρεις απευθειας στη σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ για να βγαινει παντα εκκαθαριστικος αν και νομιζω εκει μπορεις μονο ανα 4 μηνες (στο ενδιαμεσο 2μηνο υποτιθεται οτι ερχονται και μετρανε).

• Like 1

Πάντως εγώ δεν έχω παρατηρήσει σημαντική διαφορά, είτε καταχωρώ την ένειξη στον ΔΕΔΔΗΕ είτε στην ΔΕΗ. Έλπιζα ότι θα ήταν όλοι εκκαθαριστικοί, αλλά έχει και έναντι. Μικρό το κακό.

• Like 2

Εμένα μου ήρθαν 57 και 61 για το δίμηνο που είμαι στο online. 

Υπολογίζω κάπου τόσο ( ~60 ) για τον μήνα που θα'ρθει, και μετά θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο εκκαθαριστικό (υπάρχει καλύτερος εκκαθαριστικός και τον θέλουμε :bleh: )

• Haha 2
  On 29/1/2022 at 12:19 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εμένα μου ήρθαν 57 και 61 για το δίμηνο που είμαι στο online. 

Υπολογίζω κάπου τόσο ( ~60 ) για τον μήνα που θα'ρθει, και μετά θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο εκκαθαριστικό (υπάρχει καλύτερος εκκαθαριστικός και τον θέλουμε :bleh: )

Expand  

Lol, survivor living? Ψίχουλα. 

• Haha 2