Jump to content

Recommended Posts

ψάχνω xda keycaps, μαύρα. Αν δεν έχουν καν τα γράμματα ή έστω αν τα έχουν μπροστά αντί για πάνω, ακόμη καλύτερα

aliexpress/ebay με απογοήτευσαν

Shinethrough και φωτισμοί δε με αφορούν, έχω σβηστό το backlight στο 99.99% του χρόνου

Το keyboard είναι ένα 5075 της Akko

Βασικα τωρα με το wooting ελεγα μηπως βαλω κανενα καβλαντιστικο keycap σε τιποτα space escape shift κτλ. Παιζει τπτ κανενα εμπειρο; Doubleshot pbt με shinethrough παντα 😛

Δεν εχω ψαξει ποτε και ρωταω εσας που μαλλον το εχετε ψαξει.

• Haha 1

5 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

ψάχνω xda keycaps, μαύρα. Αν δεν έχουν καν τα γράμματα ή έστω αν τα έχουν μπροστά αντί για πάνω, ακόμη καλύτερα

aliexpress/ebay με απογοήτευσαν

Shinethrough και φωτισμοί δε με αφορούν, έχω σβηστό το backlight στο 99.99% του χρόνου

Το keyboard είναι ένα 5075 της Akko

Οτι πιο κοντινο μπορεσα να βρω. Απο Kprepublic

Ποιοτικα ειναι τοπ, αν σου αρεσει εμφανισιακά και σου κανει η τιμη, τα τσιμπάς.

1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

shinethrough

εδω τα χαλαμε 😛 
ολα τα καλης ποιοτητας ειναι χωρις shinethrough

• Like 1

5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Οτι πιο κοντινο μπορεσα να βρω. Απο Kprepublic

Ποιοτικα ειναι τοπ, αν σου αρεσει εμφανισιακά και σου κανει η τιμη, τα τσιμπάς.

εδω τα χαλαμε 😛 
ολα τα καλης ποιοτητας ειναι χωρις shinethrough

βασικα τωρα που το σκεφτομαι τι να το κανω το shinethrough σε αυτα τα πληκτρα? να βλεπω που ειναι το space και το shift? χαχαχαχ

btw επειδη ολο το setup μου ειναι μαυρο κοκκινο θα προτιμουσα κατι σε κοκκινο φαση.

Έγινε επεξεργασία από icy20

2 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

βασικα τωρα που το σκεφτομαι τι να το κανω το shinethrough σε αυτα τα πληκτρα? να βλεπω που ειναι το space και το shift? χαχαχαχ

btw επειδη ολο το setup μου ειναι μαυρο κοκκινο θα προτιμουσα κατι σε κοκκινο φαση.

θα σε εψηνε μεταλλικο ? esc+space+enter?

6 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

θα σε εψηνε μεταλλικο ? esc+space+enter?

δεν το εχω σκεφτει. Αν ειναι ομορφο ναι γιατι οχι. Τωρα που το εβλεπα λιγο σε αυτο εδω
https://vi.aliexpress.com/item/1005007514213727.html?spm=a2g0o.productlist.main.19.23e1LbqmLbqm7i&algo_pvid=582ac5d9-a77a-4c4c-a00e-490a850e57db&algo_exp_id=582ac5d9-a77a-4c4c-a00e-490a850e57db-9&pdp_npi=4%40dis!EUR!113.20!56.60!!!847.29!423.64!%4021039a5b17338223145867697e3a3d!12000041087611073!sea!GR!6116869693!X&curPageLogUid=5xqV5edTfdoV&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

θα ηταν ωραιο και κανενα backspace και το 1/3 των fkeys να ειναι κοκκινο. ομορφο φαινεται

απλα θεωρω λιγο πολλα 56 ευρω για 5-7 κουμπια μονο που θα αλλαζα εγω.

βρηκα και το ιδιο σε πιο φτηνο αλλα παλι...

https://vi.aliexpress.com/item/1005007454506665.html?spm=a2g0o.productlist.main.51.23e1LbqmLbqm7i&algo_pvid=582ac5d9-a77a-4c4c-a00e-490a850e57db&algo_exp_id=582ac5d9-a77a-4c4c-a00e-490a850e57db-25&pdp_npi=4%40dis!EUR!79.34!39.66!!!81.79!40.89!%4021039a5b17338223145867697e3a3d!12000040826384070!sea!GR!6116869693!X&curPageLogUid=cccLkR3HlnBR&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Έγινε επεξεργασία από icy20

2 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

δες και αυτα

επισης πρεπει να δεις τι profile θελεις να ειναι, πχ cherry,oem,xda,sa κλπ κλπ. Αυτα που εχεις τωρα πανω ειναι oem ή cherry που ειναι σχεδον ιδια με ελαχιστες διαφορες. εννοειται μπορεις να βαλεις οτι θελεις

αν δεν θελεις να παρεις ολοκληρο σετ δες και κατι τετοιο. η αυτο

επισης αν θες να πας σε κατι επωνυμο δες εδω. οι τιμες ειναι αρκετα πανω αλλα και η ποιοτητα ειναι αλλου. ΠΧ τα dracula μου αρεσουν πολυ που βγαλανε τωρα 

1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

δες και αυτα

επισης πρεπει να δεις τι profile θελεις να ειναι, πχ cherry,oem,xda,sa κλπ κλπ. Αυτα που εχεις τωρα πανω ειναι oem ή cherry που ειναι σχεδον ιδια με ελαχιστες διαφορες. εννοειται μπορεις να βαλεις οτι θελεις

αν δεν θελεις να παρεις ολοκληρο σετ δες και κατι τετοιο. η αυτο

επισης αν θες να πας σε κατι επωνυμο δες εδω. οι τιμες ειναι αρκετα πανω αλλα και η ποιοτητα ειναι αλλου. ΠΧ τα dracula μου αρεσουν πολυ που βγαλανε τωρα 

Τα default του 80HE εχω. ΟΕΜ λογικα?

image.png

2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

next stop 

stabs + switches + force break mod + tape mod (+keycaps αν δεν σε βολεψουν αυτα)

Stabs είναι μια χαρά όσο το έχω δουλέψει.

Ακόμα προσαρμόζομαι, αλλά με double gasket και acoustic foam που έχει, ο "εργοστασιακός" ήχος είναι μια χαρά, δεν νομίζω να κυνηγήσω mods άμεσα.

Keycaps η αρχικά ήθελα τα μαύρα side printed shine through που δίνει η Keychron, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα. Μπορεί να ψάξω αντίστοιχα.

Τα άσπρα είναι πολύ καλοφτιαγμένα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα με βολέψει το προφίλ τους. Οι banana switches είναι λίγο αλλά αισθητά πιο βαριοί από τους brown, και πιο tactile. Θα τους δουλέψω λίγο και βλέπουμε...

6 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

κατι τετοιο?

MECHANICALKEYBOARDS.COM

Cherry MX Stem Compatible OEM Profile Includes keycaps only.

φαίνεται αρκετά decent, και γνωστη εταιρεία στον χωρο. μακαρι να μας ελεγε και το παχος του keycap αλλα οι περισσοτεροι δεν το λενε. απο εκει καταλαβαινεις πολλα

50 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Stabs είναι μια χαρά όσο το έχω δουλέψει.

Ακόμα προσαρμόζομαι, αλλά με double gasket και acoustic foam που έχει, ο "εργοστασιακός" ήχος είναι μια χαρά, δεν νομίζω να κυνηγήσω mods άμεσα.

Keycaps η αρχικά ήθελα τα μαύρα side printed shine through που δίνει η Keychron, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα. Μπορεί να ψάξω αντίστοιχα.

Τα άσπρα είναι πολύ καλοφτιαγμένα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα με βολέψει το προφίλ τους. Οι banana switches είναι λίγο αλλά αισθητά πιο βαριοί από τους brown, και πιο tactile. Θα τους δουλέψω λίγο και βλέπουμε...

αν ειναι η πρωτη σου επαφη με custom mechanical σύντομα θα καταλαβεις ποσο trash ειναι τα stabs της keychron. και ας ειναι pcb screw in και ας ειναι lubed
σύντομα θα αντιληφθείς και το ping noise του case. προσπάθησαν να κάνουν force break αλλά αποτυχημένα (πανευκολη μοντα)

όλα τα αλλα είναι personal preferences

το καλο με τα keychron ειναι οτι μολις φτιαξεις τις ατελειες τους και τα φερεις στα μετρα σου γινονται απλα τελεια και δεν θελεις να τα αποχωριστείς

Έγινε επεξεργασία από BloodMage
  • Like 2