ARK Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα. Απο τα ακουστικά που έχω συνδεμένα στην κάρτα ήχου, πάντα ακούω ήχους απο το μικρόφωνο σαν ναναι παντα ανοικτό είτε παίζω κάποιο παιχνίδι είτε ακούω μουσική είτε τίποτα..Οταν μάλιστα το πάω κοντά στα ηχεία μικροφωνίζει.Εχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις αλλά δεν κλείνει, εκτός κι αν το κλείσω απο το κουμπάκι που έχει πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαλάκης Μάϊος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Μήπως το microphone στο volume control είναι πολύ δυνατά?Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις mute από το control panel των ήχων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Μάϊος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Πιστεύω πως έχεις ανοιχτό το μικρόφωνο από το μείκτη της κάρτας ήχου σου. Κάνε το mute. Αν πάλι δεν εμφανίζεται το μικρόφωνο στο μείκτη, τότε στα Properties του μείκτη θα πρέπει να το διαλέξεις να εμφανιστεί. Αν πάλι δεν κλείνει με τίποτα, δοκίμασε κανένα καινούργιο driver της κάρτας ήχου σου. Μπορεί να έχεις πρόβλημα από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.