Kostadra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2021 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα λαπτοπ acer aspire e5-772G, έχω περάσει τα 32bit από ενα άλλο laptop και τώρα θέλω να του περάσω τα 64bit. Στο bios βλέπω το στικακι, πατάω να κάνει boot από USB αλλά προσπερνάει το φλασακι και περνάει στα Windows.Αν βάλω στο φλασακι τα Windows 32bit κάνει boot από το φλασακι. Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να κανει boot τα 64bit.πως θα το καταφέρω αυτό? Συγνώμη αν κούρασα... Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 29, 2021 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Δες αν υπάρχει δυνατότητα από το BIOS να καταργήσεις το secure boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 29, 2021 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Kostadra έγραψε: Στο bios βλέπω το στικακι, πατάω να κάνει boot από USB αλλά προσπερνάει το φλασακι και περνάει στα Windows.Αν βάλω στο φλασακι τα Windows 32bit κάνει boot από το φλασακι. Το 64άρι φλασάκι, είναι φτιαγμένο σωστά; Δοκίμασες αν ξεκινάει σε άλλον υπολογιστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostadra Οκτώβριος 29, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Το bios το έχω βάλει σε legacy, δεν έχει secure boot. Έκανα 2 φλασακια στο Rufus, το ίδιο τίποτα δεν γίνεται.. Δεν μπορώ να περάσω τα 64.. Δεν μπορώ να καταλάβω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 29, 2021 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Μήπως έκανες UEFI το φλασάκι; Αν γυρίσεις το CSM σε UEFI το βλέπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 29, 2021 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 2 hours ago, Kostadra said: Έκανα 2 φλασακια στο Rufus, Νομίζω η MS έχει δικό της tool (exe) creation tool κάπως έτσι λέγεται που φτιάχνει το ISO μόνο του. Δοκίμασες με αυτό και όχι το RUFUS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostadra Οκτώβριος 29, 2021 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!και Επιστρέφω με νέα! Έκανα boot τελικά, δεν εμφανιζόταν στην οθόνη το “press any key to boot from usb” για κάποιο λόγο,πατισα ένα τύχεo πλήκτρο και ξεκίνησα το boot… Χάρηκα εγώ… Αλλά… Ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο ολα καλά ως εδώ, φορτώνουν τα πάντα κανονικά και μετά γράφει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση… Τι είναι πάλι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 29, 2021 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 1 hour ago, Kostadra said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!και Επιστρέφω με νέα! Έκανα boot τελικά, δεν εμφανιζόταν στην οθόνη το “press any key to boot from usb” για κάποιο λόγο,πατισα ένα τύχεo πλήκτρο και ξεκίνησα το boot… Χάρηκα εγώ… Αλλά… Ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο ολα καλά ως εδώ, φορτώνουν τα πάντα κανονικά και μετά γράφει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση… Τι είναι πάλι αυτό? Στο ξαναγράφω, φτιάξε το ISO με το media creation tool της Microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostadra Οκτώβριος 29, 2021 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό όταν πάω σπίτι... Και θα επανέρθω με αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ!! Παίζει κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 29, 2021 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος Kostadra έγραψε: Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό όταν πάω σπίτι... Και θα επανέρθω με αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ!! Παίζει κάποιον ρόλο αν φτιάξω το.Iso από λαπτοπ η επιτραπέζιο ? Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostadra Νοέμβριος 11, 2021 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2021 Καλησπερα! Επιστρέφω με νέα επιτέλους, το άφησα για λιγο γιατί είχα σκάσει!! Εντέλει άλλαξα σκληρό δίσκο και εγινε ή εγκατάσταση κανονικά!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts