Jump to content

fujitsu pro v2020 vs acer 1692WLMi

Ouglas

Recommended Posts

Μπήκα σε κατάστημα να αγοράσω το Fujitsu-Siemens Pro v2020 αντι 1300 ευρώ όταν είδα το Acer Aspire 1692WLMi

με καλύτερα cpu,gpu,hdd,ram στα ίδια ακριβώς λεφτά!!!! ’ρχισα φυσικά να το σκέφτομαι..

Αυτά που με προβληματίζουν είναι:

1) η οθόνη του acer είναι Crystal Brite (=γυαλιστερού τύπου) αφού είχα καταλήξει να πάρω κλασσική οθόνη αφού έχω ακούσει ότι είναι καλύτερη στον ήλιο.

2) Η τίμη του acer για αυτά που προσφέρει μου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Παίζει να εχει κανα λάκο η φάβα; Θες στην οθόνη,στη μπαταρία,στην ποιότητα κατασκευής;;

Λοιπόν τι λέτε; Εχει κανείς acer σειράς 1600 να δώσει τα φώτα του; Γενικά έχει βάση το θάψιμο που τρώνε τα acer?

Αν καταλήξω στον amilo πως τον συγκρίνετε με τον παρόμοιο HP Pavilion ze2060EA ;

Το λάπτοπ το θέλω περισσότερο για κείμενο (forums,broswing,e-books,προγραμματισμό) και δοκιμές λειτουργικών οπότε το μεγάλο κριτήριο είναι η οθόνη αλλά αν μπορώ να έχω και καλύτερες επιδόσεις στην ίδια τιμή καλοδεχούμενες..

εγω απο τα 2 θα προτιμουσα το Acer.

Εχει σαφως πιο καινουρια τεχνολογια.θα επεκτεινα και την εγγυηση ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο..........το ονομα παντα δεν μετραει.

1-2 acer που εχω δει σε φιλους μου αφησαν καλες εντυπωσεις.οι ελλατωματικες παρτιδες και αυτα που ακουσαμε γιναν σε ορισμενα μοντελα.

το προβλημα με τον ηλιο και τις γυαλιστερου τυπου οθονες οντως ισχυει.καλυτερα να πας σε καποιο μεγαλο καταστημα που εχει τις Sony X-brite και αλλες παρομοιες να δεις ποσο σε ενοχλει το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:44]

εγω απο τα 2 θα προτιμουσα το Acer.

Εχει σαφως πιο καινουρια τεχνολογια.θα επεκτεινα και την εγγυηση ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο..........το ονομα παντα δεν μετραει.

1-2 acer που εχω δει σε φιλους μου αφησαν καλες εντυπωσεις.οι ελλατωματικες παρτιδες και αυτα που ακουσαμε γιναν σε ορισμενα μοντελα.

το προβλημα με τον ηλιο και τις γυαλιστερου τυπου οθονες οντως ισχυει.καλυτερα να πας σε καποιο μεγαλο καταστημα που εχει τις Sony X-brite και αλλες παρομοιες να δεις ποσο σε ενοχλει το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο

Η επέκταση εγγύησης πόσο πάει ξέρεις; Όσο για τις οθόνες που το ψάχνω καιρό τώρα ο κόσμος είναι διχασμένος.. Πολλοί πάντως λένε για τις glossy/γυαλιστερές οτι στην αρχή τους τις σπάνε οι αντανακλάσεις αλλά όταν μετά από λίγο καιρό το συνηθίζουν είναι και καλύτερες από τις κλασσικες. Δεν ξέρω και κανεναν με glossy να καβάντζωνα τον φορητό και να σχημάτιζα προσωπική γνώμη. Σε κατάστημα που είναι κλειστός ο χώρος και ο φωτισμός συγκεκριμμένος δεν μπορείς να καταλάβεις 2-3 λεπτά που θα κοιτάς την οθόνη.. Κανένας με glossy ακούει να πει καμια γνώμη;

Πριν απο 15 μερες αγορασα ενα Toshiba M40-110 , με οθονη αντιστοιχη με τις X-brite της Sony αλλωστε η τεχνολογια ειναι αγορασμενη απο τη δευτερη.

Οταν ειχα παει να αγορασω laptop πηγαινα με τρελη σιγουρια για το amilo FS 1630 αλλα οταν ειδα τη διαφορα στις οθονες σε επιπεδο ευκρινειας...Καμια σχεση , οχι οτι η οθονη του FS ηταν κακη αλλα απλως με το Toshiba εβλεπα το dvdακι μου τις προαλλες υπο γωνια 140 μοιρων, στη δουλεια ανταποκρινοταν με σχεδον φατσα τον ηλιο χωρις να ειναι οι ρυθμισεις brightness, contrast στο max.Αντανακλασεις εχει αλλα ειναι η φωτεινοτητα που κανει τη διαφορα.Αλλωστε οταν δεν ειναι μαυρο το φοντο δεν ενοχλει.

Γνωμη μου , καλυτερα δες και τα δυο απο κοντα και διαλεξε με αλανθαστο κριτηριο τα ιδια σου τα ματακια . :)

Παντα φιλικα,

ως κάτοχος του 1692 :p

όντως με ήλιο έχει πρόβλημα, προσωπικά δεν δουλεύω το pc στην παραλία οπότε δε με νοιάζει;)

από επιδόσεις κλπ δες τα bench που έχω τρέξει;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.