karmen1983 Δεκέμβριος 26, 2021 #21 Δεκέμβριος 26, 2021 Εγώ άκουσα/διαβασα την συμβουλη του @GriGaS και παραγγειλα από ΙΚΕΑ ένα εφεδρικο σετακι κατσαρολες Φαίνονται πολύ καλές για τα λεφτά τους έχω να πω. Περισσότερα μόλις χρησιμοποιηθούν! 8
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 26, 2021 Author #22 Δεκέμβριος 26, 2021 Δεν έχει το ΙΚΕΑ μεγάλες κατσαρόλες Φ28 και Φ30. Δεν τρώνε χόρτα οι βορειοευρωπαίοι.
steve_m Δεκέμβριος 26, 2021 #24 Δεκέμβριος 26, 2021 θα ηθελα να δω τον πατο απο αυτες τις κατσαρολες,ειναι απλος? διπλος? τριπλος τί ειναι?
karmen1983 Δεκέμβριος 30, 2021 #25 Δεκέμβριος 30, 2021 Τωρα ειδα το Post σου! Θα σου βγαλω φωτο μόλις επιστρέψω σπίτι.
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 30, 2021 Author #26 Δεκέμβριος 30, 2021 Να πάρεις Fissler, και μετά για οτιδήποτε πάθη το χερούλι της χύτρας να πρέπει να το αλλάξεις όλο με 100 ευρώ. Μιά φορά κάνεις τέτοιο λάθος.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 30, 2021 #28 Δεκέμβριος 30, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Να πάρεις Fissler, και μετά για οτιδήποτε πάθη το χερούλι της χύτρας να πρέπει να το αλλάξεις όλο με 100 ευρώ. Μιά φορά κάνεις τέτοιο λάθος. Ανάλογα τη Fissler, η δική μου έχει αυτό Fissler Λαβή Χύτρας Comfort 610-000-00-770/0 WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Fissler Λαβή Χύτρας Comfort 610-000-00-770/0 σε 2 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!
spH3RiCal Δεκέμβριος 31, 2021 #29 Δεκέμβριος 31, 2021 Κι εγω πηρα του ΙΚΕΑ πριν κανα μηνα, πολυ γυαλιστερες και δε μου αρεσει. Ηδη μετα απο ενα brine η μια εκανε λεκεδες. Παντως φαινεται να εχουν καλο πατο.
steve_m Δεκέμβριος 31, 2021 #30 Δεκέμβριος 31, 2021 για δωσε πατο να δουμε,γιατι του ικεα ειναι τελειως επιπεδες με οτι αρνητικο συνεπαγεται αυτο.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 31, 2021 #31 Δεκέμβριος 31, 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Με κάθε επιφύλαξη... αν το 205 είναι ο τύπος του ανοξείδωτου δεν έχει νικέλιο αλλά μαγγάνιο που σημαίνει επιρρεπές στη διάβρωση. Αν από μέσα δεν είναι ομοιογενές και φαίνεται η ένωση όπως έξω, τότε είναι πρεσαριστό το στεφάνι στο ταψί με άγνωστο παρέμβασμα ανάμεσα τους που πιθανώς να έρχεται σε επαφή με το φαγητό Τέλος το ανοξείδωτο έχει τη χειρότερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία από όλα τα μέταλλα για αυτό τις καλές κατσαρόλες τις φτιάχνουν σάντουιτς με χαλκό αλουμίνιο κλπ Την καλύτερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία την έχει το μαντέμι 2
karmen1983 Δεκέμβριος 31, 2021 #32 Δεκέμβριος 31, 2021 Το διαβασα κ πηγα να δω. Απο μεσα ειναι πολυ γυαλιστερο κ δε βλεπω ενωση. Απο εξω ειναι ματ/βουρτσισμενο Χαλια οι φωτογραφιες αλλα γυαλιζει σαν καθρεφτης το ατιμο 1
steve_m Δεκέμβριος 31, 2021 #33 Δεκέμβριος 31, 2021 θα βγαλω φωτο να σας δειξω πως ειναι ο σωστος ο πατος
steve_m Δεκέμβριος 31, 2021 #34 Δεκέμβριος 31, 2021 αυτος ειναι ο σωστος πατος, προσεχουμε ειτε το ματι ειτε η φλογα να μην έχει διαμετρο μεγαλύτερη απο τον πατο, ετσι δεν κολλάει τιποτα και δεν καίγεται τιποτα
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 31, 2021 #35 Δεκέμβριος 31, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος steve_m έγραψε: αυτος ειναι ο σωστος πατος, προσεχουμε ειτε το ματι ειτε η φλογα να μην έχει διαμετρο μεγαλύτερη απο τον πατο, ετσι δεν κολλάει τιποτα και δεν καίγεται τιποτα Μπααα Sagra μακράν ; ) 3
JaguarOne Ιανουάριος 2, 2022 #36 Ιανουάριος 2, 2022 On 12/26/2021 at 11:39 AM, karmen1983 said: Εγώ άκουσα/διαβασα την συμβουλη του @GriGaS και παραγγειλα από ΙΚΕΑ ένα εφεδρικο σετακι κατσαρολες Φαίνονται πολύ καλές για τα λεφτά τους έχω να πω. Περισσότερα μόλις χρησιμοποιηθούν! χμμμ τα γυάλινα καπάκια μπαίνουν φούρνο;
xdoc Ιανουάριος 2, 2022 #38 Ιανουάριος 2, 2022 (edited) πριν 47 λεπτά, το μέλος JaguarOne έγραψε: χμμμ τα γυάλινα καπάκια μπαίνουν φούρνο; ναι την εχω βάλει με το καπάκι σε φουρνο κατ 'επανάληψη Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 2, 2022 από xdoc 1
IOANNISTSA Ιανουάριος 3, 2022 #39 Ιανουάριος 3, 2022 "About two months ago, I bought a pot from IKEA that made by stainless steel 205 35" About two months ago, I bought a pot from IKEA that made by stainless steel 205 35 1
IOANNISTSA Ιανουάριος 3, 2022 #40 Ιανουάριος 3, 2022 On 31/12/2021 at 8:09 ΜΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Με κάθε επιφύλαξη... αν το 205 είναι ο τύπος του ανοξείδωτου δεν έχει νικέλιο αλλά μαγγάνιο που σημαίνει επιρρεπές στη διάβρωση. Αν από μέσα δεν είναι ομοιογενές και φαίνεται η ένωση όπως έξω, τότε είναι πρεσαριστό το στεφάνι στο ταψί με άγνωστο παρέμβασμα ανάμεσα τους που πιθανώς να έρχεται σε επαφή με το φαγητό Τέλος το ανοξείδωτο έχει τη χειρότερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία από όλα τα μέταλλα για αυτό τις καλές κατσαρόλες τις φτιάχνουν σάντουιτς με χαλκό αλουμίνιο κλπ Την καλύτερη συμπεριφορά στη θερμοκρασία την έχει το μαντέμι 1 1
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now