panos 12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2021 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2021 Καλημέρα παιδιά, έχω μια κάρτα γραφικών r7260X gigabyte επειδή το bios της μητρικής δεν το έβγαζε σωστά στην οθόνη, μου είπανε από την AOC να κάνω update τους οδηγούς, και εγώ έκανα το firmwere της κάρτας, και τώρα δεν την αναγνωρίζει καν, την έκαψα; μπορεί να σωθεί κάπως;
Kosmos Οκτώβριος 26, 2021 #2 Οκτώβριος 26, 2021 (edited) Μπορεί να σωθεί αν όντως πέρασες λάθος bios. Πες μας καλού κακού τι διαδικασία ακολούθησες για να κάνεις Update το firmware της κάρτας και που το βρήκες το firmware της κάρτας που πέρασες.(firmware=bios) Επίσης τι εννοείς ακριβώς δεν την αναγνωρίζει? Αν κλείσεις το pc και το ξανανάψεις, δείχνει στην οθόνη την post screen? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2021 από Kosmos 1
panos 12 Οκτώβριος 26, 2021 Author #3 Οκτώβριος 26, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Kosmos έγραψε: Μπορεί να σωθεί αν όντως πέρασες λάθος bios. Πες μας καλού κακού τι διαδικασία ακολούθησες για να κάνεις Update το firmware της κάρτας και που το βρήκες το firmware της κάρτας που πέρασες.(firmware=bios) Επίσης τι εννοείς ακριβώς δεν την αναγνωρίζει? Αν κλείσεις το pc και το ξανανάψεις, δείχνει στην οθόνη την post screen? Ναι χτυπουσε 1 μακρυ beep και αλλα 3 νομιζω το κλασικο οτι η καρτα εχει θεμα, VGA Bios Collection | TechPowerUp WWW.TECHPOWERUP.COM από εδώ εκανα το update και έβαλα του Σεπτέμβρη την έκδοση, ευτηχώς όμως βρήκα ακρη βάζοντας την onboard καρτα να λειτουργεί σε igfx να πάρει εικόνα από εκεί και έβαλα και την pci και από εκεί με το ati firmwere update με γραμμή εντολών ξανα έβαλα την έκδοση που ειχε και δούλεψε η καρτα παλι καλα 1
Recommended Posts