gfa3 Απρίλιος 16, 2006 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από planetman Κι εγώ το ξεκίνησα σήμερα και το παιχνίδι φαίνεται κορυφή. Αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο, έχω παράσιτα. Ξέρει κανείς τί φταίει; Σιγουρα η onboard soundcard που "μπουκωνει".Τα ειχα κι εγω και με την προσθηκη αλλης λυθηκαν ολα. Υ.Γ. Ενας ακομη λογος να τελειωσει κανεις το παιχνιδι καθως και το Croft Manor ειναι το ξεκλειδωμα πολλων εξτρας ενα εκ των οποιων ειναι κι ενα πολυ ομορφο μαγιω που φοραει η δις Croft! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 16, 2006 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Έχει την live πάνω. Αυτό είναι ή κάποια ρύθμιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 16, 2006 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Μια προγευση μετα το τελος του παιχνιδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 16, 2006 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Καλό το παιχνίδι δείχνει με εξαιρετικά γραφικά!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Απρίλιος 20, 2006 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 παιδες , εχω κολλησει εκει που πολεμαω ενα τερας...εχω στην κατοχη μου ενα τεραστο μαγνητο-ηλεκτρικο οπλο και την αμαντα απο πανω να μου τα πριζει...πως το νικαω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Απρίλιος 20, 2006 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αν κοιταξεις γυρω γυρω θα παρατηρησεις σε καθε τοιχο απο ενα διακοπτη.Κατεβασε τους,τεσσερεις ειναι.Θα παιξει ενα βιντεακι.Μετα θα πρεπει με το οπλο αυτο να χτυπησεις τις 4εις μεγαλες σφαιρες ωστε να πανε πισω οταν καταφερεις να τις εχεις ολες συγχρονως πισω τοτε ασε το οπλο και πατα το q ωστε να παρεις το αντικειμενο που βρισκεται πανω απο το κεφαλι σου (με το e το τραβας) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 20, 2006 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Πέδες!!!!!HELPΈχω φτάσει στο σημείο που είμαι σε μια εκκλησιά με κάτι τάφους και τον Αρθούρο.Τι κάνω εκεί????το παιδεύω 45 λεπτά και ακόμα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Απρίλιος 20, 2006 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Ενας απο τους ταφους κουνιεται.Φερε τον μεχρι το σημειο που κρεμεται μια *****ια ωστε να σκαρφαλωσεις πανω στο σκοινι και αυτο το πραγμα να κατεβαινει προς τα κατω,ωστε η καμπανα αριστερα να ανεβαινει,σκοπος σου ειναι να συγκρουστει η καμπανα με τον πολυελαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 20, 2006 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Ενας απο τους ταφους κουνιεται.Φερε τον μεχρι το σημειο που κρεμεται μια *****ια ωστε να σκαρφαλωσεις πανω στο σκοινι και αυτο το πραγμα να κατεβαινει προς τα κατω,ωστε η καμπανα αριστερα να ανεβαινει,σκοπος σου ειναι να συγκρουστει η καμπανα με τον πολυελαιο. thansk mate κατι τετιο εκανα αλλα δεν χτυπαγε η κολο καμπανα........παλουκι το τερας.......επισεις κολισα παλι στους παγους με τα χαζο αλματα ενα λαθος και σσσσσσσσσσσσσσσ DEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 20, 2006 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Ολα ειναι εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 21, 2006 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 Ολα ειναι εδω ΟΠ καλο αλλα δεν λεει να σου λενε ολους τους γρηφους..... μονο αν κολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 21, 2006 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Εμένα πάντως μία μερούλα μου κράτησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Απρίλιος 21, 2006 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Εγω για demo το περασα πολυ μικρο αλλα καλο :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 21, 2006 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 Σωτήριος ο Λάμπης....αν δεν είχα δει την επισήμανση για το performance boost του unsto Θα πούλαγα την κάρτα(7600GS) σήμερα....κάτι ακόμα, υπάρει κανα fix/patch για τον ήχο?έχω ένα σχεδόν διαρκές τσικ τσικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Απρίλιος 21, 2006 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2006 να υποθέσω ότι έχεις creative κάρτα ήχου? Από όσο ξέρω δεν υπάρχει ακόμα κάποιο fix ή έστω workaround για το πρόβλημα που αναφέρεις αν και δεν είσαι ο μόνος που το έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Απρίλιος 22, 2006 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Πολυ καλα τα γραφικα και ο ηχος του 9 στα 10!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 22, 2006 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Οι νεοι nforceultra εχω την εντυπωση οτι βελτιωνουν ΠΟΛΥ την αποδοση στο tomb raider... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 24, 2006 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga Σωτήριος ο Λάμπης....αν δεν είχα δει την επισήμανση για το performance boost του unsto Θα πούλαγα την κάρτα(7600GS) σήμερα....κάτι ακόμα, υπάρει κανα fix/patch για τον ήχο?έχω ένα σχεδόν διαρκές τσικ τσικ Αρχική απάντηση από forwardS να υποθέσω ότι έχεις creative κάρτα ήχου? Από όσο ξέρω δεν υπάρχει ακόμα κάποιο fix ή έστω workaround για το πρόβλημα που αναφέρεις αν και δεν είσαι ο μόνος που το έχει. εγω παλη με την x-fi fps ειμαι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 27, 2006 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Παιδια δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι μου βρισκει προβλημα στην εγκατασταση.Ενα CRC ξερετε τι μπορει να φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Απρίλιος 27, 2006 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 οκ ευχ το προβλημα λυθηκε στειλτε πμ οποιος εχει το ιδιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.