Jump to content

Νέο DVD+-RW αλλά ποιο???

morius

Ποια μάρκα θεωρείτε ποιο αξιόπιστη και καλή(να προτείν  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 16:43]

24x είναι για CDRW, 32x για CDR. Δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα, ένα είναι το 4163Β.

Πάντως φαίνεται να έχουν διαφορετικά specs τα 2 μοντέλα. 4163 black και 4163 Β και διαφορετική τιμή. Εκτός κι αν έχουν κάνει λάθος

Write Speed

DVD+R 2.4X, 4X, 8X, 12X, 16X

DVD+RW 2.4X, 4X, 8X

DVD+R DL 2.4X, 4X

DVD-R 2X, 4X, 8X, 16X

DVD-RW 1X, 2X, 4X, 6X

DVD-RAM 2X, 3X, 5X(Ver.2.2)

CD-R 4X, 8X, 16X, 24X, 32X, 40X

CD-RW 4X, 10X, 16X, 24X

Read Speed

DVD-R/-RW/-ROM 10X/8X/16X MAX

DVD+R/+RW/+R DL 10X/8X/8X

CD-ROM 40X Max

Αυτά είναι τα σωστά. Το retail ξέρω οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση πάντως, δε ξέρω αν δίνει 1 το Πλαίσιο και γιατί.

• 5 months later...

Τα LG ηταν τα πρωτα που υποστηριξαν dvd-ram.Παντως το liteon 1693s ειναι πολυ καλο σαν αγορα με τα προβληματα του προκατοχου του να εχουν λυθει, η κορυφαια αγορα ομως αυτη τη στιγμη ειναι το Plextor PX 740 (φασον BENQ).Αψογο drive σε ολα του.Τα nec ειναι για τα μπαζα κατα τη γνωμη μου.Απλα εχουν καλο compatibility με φθηνα μεσα εγγραφης (ή καλυτερα με μη ποιοτικα μεσα) κατι που δεν μας απασχλει πλεον μιας και τωρα ειναι ολα φθηνα!Σαν reader δε, sucks big time.

Εγώ ρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα Nec 3500, 3520 και LG 4163 (αυτό έχω τώρα και έχω το A105 firmware) και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα:

1. Σε θόρυβο είναι μακράν καλύτερο το LG

2. Σε ταχύτητα μου φαίνεται πως πιο καλά πάνε τα Nec

Σε ταχύτητα με ψιλοαπογοήτευσε το LG μπορώ να πω... Ωστόσο επειδή δεν κάνω καμιά τρελή χρήση και προτιμώ το αθόρυβο το κρατάω. Ανα πάσα στιγμή πάντως μπορώ να ξαναβάλω το 3520 αφού τώρα κάνει τη θητεία του στο κατεβαστήρι...

Ρε παιδια εχω το plextor dvd-rw 716 πως κανουμε καλυτερα αντιγραφα cd-audio?.Εγω κανω digital extraction και μετα με nero με 4x,μηπως ειναι καλυτερα απο drive σε drive? Υπαρχει τροπος να γραψει χαμηλοτερα ο εγγραφεας μου π.χ. 1x? με καποιο software?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.