Jump to content

Νέο DVD+-RW αλλά ποιο???

morius

Ποια μάρκα θεωρείτε ποιο αξιόπιστη και καλή(να προτείν  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Λοιπον αν παρεις κατι πχ Plextor και δώσεις πανω απο 100ευρώ λογικα θα σου κρατήσει μερικά χρόνια ..αλλα μετα απο 1χρονο θα ειναι "παλιό" γιατί θα έχουν βγει αλλα καλύτερα ..

Ενω αν πάρεις ενα γύρω στα 50 ευρω , αν θες μετα απο 1-2 χρόνια δίνεις αλλα 50ευρώ και πέρνεις καινούριο και θα εισαι και μέσα στην τεχνολογια... .. :)

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ATi [Χθες, στις 21:10]

Όπως επίσης δεν πρόκειται να το φτάσει και στην τιμή, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!

Ρε Σπύρο, γαμώ το κέρατο μου, μην σχολιάζεις ό,τι γράφω. Πάω να γράψω κάτι και αμέσως να σχολιάσεις. Δεν κοιτάς τη δουλειά σου καλύτερα;

Η NEC είναι τόσο ανοργάνωτη, που σε κάθε site της, βάζει και μια διαφορετική έκδοση firmware. To ένα site δεν είναι ενημερωμένο, το άλλο έχει προβλήματα στο download και τα λοιπά και τα λοιπά... ’σε το άλλο... που δεν γινόταν να εγκαταστήσεις το firmware 2.18 "πάνω" στο 2.17 και γινόταν μόνο στο 2.16. Κι αυτό γιατί το 2.17 ήταν, όπως έλεγαν, ανεπίσημο ή beta!

Και όσο για την τιμή, μη μιλάς καλύτερα... Τώρα που θα πάρω εγώ το 716 έλα να συγκρίνουμε χρόνους σε single και dual layer να δούμε τι ψάρια πιάνει το NEC...

Aυτά.

Αρχική απάντηση από kontak [Σήμερα, στις 16:23]

τα teac ρε παιδιά δεν είναι καλά;

Teac DV-W50D Κορυφή(το είχα 3 χρόνια ήταν κορυφαίο) Τώρα για τα DualLayer της Teac δεν ξέρω τπτ:boxed: :boxed: :boxed:

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 17:02]

Ρε Σπύρο, γαμώ το κέρατο μου, μην σχολιάζεις ό,τι γράφω. Πάω να γράψω κάτι και αμέσως να σχολιάσεις. Δεν κοιτάς τη δουλειά σου καλύτερα;........

Aυτά.

Easy easy nickstamat ( ή το λες για πλάκα:p )

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 17:02]

...Η NEC είναι τόσο ανοργάνωτη, που σε κάθε site της, βάζει και μια διαφορετική έκδοση firmware. To ένα site δεν είναι ενημερωμένο, το άλλο έχει προβλήματα στο download και τα λοιπά και τα λοιπά... ’σε το άλλο... που δεν γινόταν να εγκαταστήσεις το firmware 2.18 "πάνω" στο 2.17 και γινόταν μόνο στο 2.16. Κι αυτό γιατί το 2.17 ήταν, όπως έλεγαν, ανεπίσημο ή beta!

Και όσο για την τιμή, μη μιλάς καλύτερα... Τώρα που θα πάρω εγώ το 716 έλα να συγκρίνουμε χρόνους σε single και dual layer να δούμε τι ψάρια πιάνει το NEC...

Aυτά.

Όσον αφορά για FirmWare και ξεκλειδώματα,δεν ασχολούμαι πλέων (έχω άσχημες εμπειρίες)

Θέλω μόνο ένα αξιόπιστο και καλό Recorder;)

Αρχική απάντηση από nickstamat

Τώρα που θα πάρω εγώ το 716 έλα να συγκρίνουμε χρόνους σε single και dual layer να δούμε τι ψάρια πιάνει το NEC...

Aυτά.

Το θέμα είναι ότι εγώ όταν το πήρα:

1ον δεν ήθελα να πιάνει ψάρια, άμα ήθελα θα έπαιρνα καλάμι,

2ον ήθελα να γράφω οικονομικά τα DVD μου,

3ον η ταχύτητα δεν με ενδιέφερε και πολύ αλλά είναι αρκετά γρήγορο,

και 4ον τώρα που θα το πάρεις εσύ θα σε περνάω ήδη καμιά 150αριά γραμμένα DVD. (Και χωρίς να μου έχει τύχει καμία στραβή μέχρι τώρα)<-- Αυτό απευθύνεται κυρίως προς τον Morius!

Αυτά.

Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 17:55]

Το θέμα είναι ότι εγώ όταν το πήρα:

1) δεν ήθελα να πιάνει ψάρια, άμα ήθελα θα έπαιρνα καλάμι

2) ήθελα να γράφω οικονομικά τα DVD μου

3) η ταχύτητα δεν με ενδιέφερε και πολύ αλλά είναι αρκετά γρήγορο

4) τώρα που θα το πάρεις εσύ θα σε περνάω ήδη καμιά 150αριά γραμμένα DVD. (Και χωρίς να μου έχει τύχει καμία στραβή μέχρι τώρα)<-- Αυτό απευθύνεται κυρίως προς τον Morius!

Αυτά.

Θα σε πάω και εγώ με αρίθμηση τώρα.

1) ’ρχισες πάλι να λες μαλ****ες...

2) Το αν γράφεις οικονομικά ή όχι ένα DVD εξαρτάται από την σχέση Απόδοσης/Τιμής του δίσκου και ΟΧΙ του recorder.

3) Είναι πιο γρήγορο από το ΡΧ-716; Δεν νομίζω... Για κούνα το κεφάλι σου...

4) Δεν με περνάς για καμιά 150αριά, άντε να με περνάς για καμιά 100αριά. Αλλά και πάλι, τι έγινε; Σημαίνει ότι είσαι πιο έμπειρος από εμένα και γράφεις καλύτερα τα DVD;

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 17:48]

Easy easy nickstamat ( ή το λες για πλάκα:p )

Δεν το λέω για πλάκα. Εγώ δεν τον "ακολουθώ" σε κάθε post του για να σχολιάζω από κάτω αυτά που λέει.

Δεν το λέω για πλάκα. Εγώ δεν τον "ακολουθώ" σε κάθε post του για να σχολιάζω από κάτω αυτά που λέει.

Δεν νομίζω να σε έχω "ξανακολουθήσει".

4) Δεν με περνάς για καμιά 150αριά, άντε να με περνάς για καμιά 100αριά. Αλλά και πάλι, τι έγινε; Σημαίνει ότι είσαι πιο έμπειρος από εμένα και γράφεις καλύτερα τα DVD;

Δεν ξέρεις πόσα έχω γράψει, δεν είπα ότι είμαι πιο έμπειρος, αλλά απαντούσα στο

Τώρα που θα πάρω εγώ το 716 έλα να συγκρίνουμε χρόνους σε single και dual layer να δούμε τι ψάρια πιάνει το NEC...

και τέλος δεν αμφισβητώ την "ποιότητα" του Plex αλλά την τιμή του σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Υ.Γ. Όσο για τον παγκόσμιο, καταταγείται...

Υ.Γ. Και για να κλείσω το θέμα, ξαναπροτείνω το NEC. Τέλος

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:13]

Ναι. Στο Πλαίσιο έχει σίγουρα

Απ' ότι είδα στη σελίδα του έχει το 4163 non B που γράφει cd 24x. Πρέπει να ναι πιο παλιό αυτό ή κάνω λάθος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.