Jump to content

Νέο DVD+-RW αλλά ποιο???

morius

Ποια μάρκα θεωρείτε ποιο αξιόπιστη και καλή(να προτείν  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickstamat

PLEXTOR (PX-716) = Κορυφή...

(που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσει το NEC :TD: , σε ποιότητα τουλάχιστον, αν όχι και σε ταχύτητα)

Όπως επίσης δεν πρόκειται να το φτάσει και στην τιμή, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Τα NEC και LG είναι για μένα ότι καλύτερο σε σχέση ποιότητας/τιμής/απόδοσης.

Έχω πάρει και το 2500A και το 3520 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Μόνο αρνητικό στο 3520 είναι ο ιδιαίτερα αυξημένος θόρυβος!

Η ψήφος μου θα πάει αυτή τη φορά στο LG, σιγουρα θα είναι το επόμενο μου DVD-RW.

Αρχική απάντηση από jpavly

Τα NEC και LG είναι για μένα ότι καλύτερο σε σχέση ποιότητας/τιμής/απόδοσης.

Έχω πάρει και το 2500A και το 3520 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Μόνο αρνητικό στο 3520 είναι ο ιδιαίτερα αυξημένος θόρυβος!

Η ψήφος μου θα πάει αυτή τη φορά στο LG, σιγουρα θα είναι το επόμενο μου DVD-RW.

Αρχική απάντηση από Daywalker

LG Rulezzz!!!

:T: :T: :T:

για μενα nec και lg πάνω κάτω στην εγγραφή είναι το ίδιο πράγμα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση και καραγούσταρα είναι ότι το Lg διάβαζε τα πάντα ενώ το nec κυριολεκτικά μερικές φορές ήταν για σπάσιμο.Life is Good απο μ'ενα και δεν θα το μετανοιώσεις

Αν σκέφτεσαι την αγορά του LiteON SOHW-1673S μην προχωρήσεις πριν διαβάσεις μια ανασκόπηση εδώ. Η ποιότητα εγγραφής DVD σε 16Χ είναι επιεικώς μέτρια όπως φαίνεται στην αντίστοιχη σελίδα. Ενδεικτική είναι και η παρακάτω εικόνα.

plextools_Philips_DVD+R_16X.png

Αρχική απάντηση από ATi [Χθες, στις 16:51]

Α και μην ξεχάσεις να αλλάξεις την υπογραφή σου!

Ναι θα την αλλάξω ή θα την βγάλω τελείως αν ο Στέλιος δεν μου την ξαναφτιάξει...

Αρχική απάντηση από akiss [Χθες, στις 17:03]

Nec 3520. Καλό και αναλώσιμο.49

Αρχική απάντηση από Gabriel [Χθες, στις 17:18]

NEC 3520.

Και εγώ Γι'αυτό πήγαινα αλλά με έβαλε σε σκέψεις ο Αρίστος:whistling

Αρχική απάντηση από xux99 [Σήμερα, στις 02:03]

Αν σκέφτεσαι την αγορά του LiteON SOHW-1673S μην προχωρήσεις πριν διαβάσεις μια ανασκόπηση εδώ. Η ποιότητα εγγραφής DVD σε 16Χ είναι επιεικώς μέτρια όπως φαίνεται στην αντίστοιχη σελίδα. Ενδεικτική είναι και η παρακάτω εικόνα.

plextools_Philips_DVD+R_16X.png

Όπα.....Αρίστοοοοοοοοοοοοοοο:getlost::rolleyes:

Ελεος ρε Αρίστο και Αρίστο :p μια πρόταση έκανα!!! Όντως μπορεί να είναι καλύτερο το LG αλλά όχι και nec (αντι liteon)... όσο για το error... δεν ξέρω τι να πώ... εγώ πάντως σε δισκάκια 8χ γράφω :upside:

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 15:09]

Ναι επιδή θα του καεί :p

:( :( :( Τι κοροιδεύεις ρε ε:wassat: :wassat:

Μπορεί να είναι φθηνά αλλά δεν θα πέρνω DVD-RW κάθε 6άμηνο ή κάθε χρόνο να πάρω κάτι να κρατίσει,όπως αυτό που είχα(αυτό της υπογραφής μου)

Αρχική απάντηση από morius

Ναι θα την αλλάξω ή θα την βγάλω τελείως αν ο Στέλιος δεν μου την ξαναφτιάξει...

Ναι βρε θα σου την αλλάξω. ..

------------------------------------------

Λοιπον να πάρεις Lg απο οτι ειδα ειναι πολύ καλα για τα λεφτα τους ,, και έχουν και 2χρόνια εγγύηση .. Αρα μετα απο 2 χρόνια πέρνεις καινούριο, :hehe:

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 15:15]

Πόσο σου κράτησε? Για δες ημερομηνία αγοράς.

Ακριβώς ημ/νια δεν θυμάμαι, αλλά το έχω 3 χρόνια,το είχα χρυσοπληρώσει:worship:

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 15:19]

Ναι βρε θα σου την αλλάξω. ..

------------------------------------------

Λοιπον να πάρεις Lg απο οτι ειδα ειναι πολύ καλα για τα λεφτα τους ,, και έχουν και 2χρόνια εγγύηση .. Αρα μετα απο 2 χρόνια πέρνεις καινούριο, :hehe:

Πάλι καλά....:p Δεν ξέρω θα δω περιμένω λίγο ακόμα το δανικό θα επιστραφεί μετά τις εξετάσεις(άρα έχω 4 εβδομάδες κενό να διαλέξω);)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.