Jump to content

Νέο DVD+-RW αλλά ποιο???

morius

Ποια μάρκα θεωρείτε ποιο αξιόπιστη και καλή(να προτείν  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Γειά σε όλους πριν λίγες μέρες μου χάλασε το DVD-RW και σκέφτομαι να πάρω καινούριο!!!!!

Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο(ποια μάρκα)

Μετά από αρκετές απόψεις κατέληξα......στο να μπερδευτώ χειρότερα:tomato:

Γι'αυτό κατέληξα σε αυτή την δημοσκόπηση αλλά θα ήθελα να μου πείτε και μοντέλα;)

Υ.Γ. Τι έχετε να πείτε σχετικά με DVD+-RW LiteOn

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Lg φυσικα γιατι αυτο εχω και εγω...:D :D :D

Μαζι με το nec ειναι τα πιο δημοφιλη μοντελακια που φοριουνται αυτη τη περιοδο, γιατι συνδιαζουν επιδοσεις, unofficial support (κυριως για το nec μπορεις να βρεις ενα καρο firmwares) και χαμηλο κοστος κτησης.

Γενικοτερα:

Το Lg υποστηριζει DVD_RAM (read/write), ειναι πολυ καλο reader, αλλα αργο σαν CDRW

To Nec ειναι αψογος εγγραφεας και πιο γρηγορα σαν CDRW αλλα μαπα αναγνωστης

To Plextor ειναι το μοναδικο με 8ΜΒ buffer και πολυ καλη official υποστηριξη αλλα ειναι ακριβο.

Το samsung δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω ακουσει ουτε θετικα ουτε αρνητικα σχολια.

Το sony προσωπικα το αποκλειω εντελως...

Το Liteon θεωρειται ενα απο τα "καλα" αλλα προσωπικα νομιζω οτι δεν καταφερνει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα "καλα"...

Δεν το περίμενα αυτά τα αποτελέσματα,τα LG έτσι τα έβαλα:o

Έχω ακούσει πολλά αρνητικά για τα Recorder της LG(δεν έχω όμως εμπείρια)

Ήμουν και είμαι ανάμεσα σε PleXtor-Nec και LiteON

Για το LiteOn ο Αρίστος με βίδωσε:hi:

Αρχική απάντηση από morius

Για το LiteOn ο Αρίστος με βίδωσε:hi:

Οντως πιστεύω είναι thebest (για τα λεφτά του) αλλά και τα LG λένε είναι πολύ καλά... αυτά τα καινούργια δεν τα έχω δοκιμάσει άρα δέν μπορώ να πώ...

Πείτε γρήγορα παίδες,έχω τώρα δανικό Recorder,και...πρέπει να το επιστρέψω:turn:

Λίγο γρήγορα,να πάρω μέχρι την Δευτέρα το λιγότερο,μπορεί και αύριο:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.