Jump to content

Ποιο τροφοδοτικό?

nickthegreek

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Φαντάζομαι οτι θα υπάρχει adaptor... Δεν εγγυόμαι κάτι πάντως.

Maki στο OZC εκτος απο το 6πινο για τις pci-e καρτες εχει και δυο καλοδια που ειναι για vga αν εχεις sli οποτε προβλημα δεν υπαρχει

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

Maki στο OZC εκτος απο το 6πινο για τις pci-e καρτες εχει και δυο καλοδια που ειναι για vga αν εχεις sli οποτε προβλημα δεν υπαρχει

Το διάβασα μετά. Όταν έγγραφα το post δεν είχες κάνει το δικό σου... :)

εχει και δυο καλοδια που ειναι για vga αν εχεις sli οποτε προβλημα δεν υπαρχει

Δηλαδή για τη μία κάρτα χρησιμοποιείς το ένα 6pin connector και για την άλλη τα άλλα καλώδια που λές?

Απο ότι ξέρω οι 24pin εκδόσεις των Chieftec έχουν και sleevαρισμένο το καλώδιο ATX. Το δικό μου τουλάχιστον το 350άρι έχει οπότε λογικά θα έχουν και τα μεγαλύτερα.

Πάντως για το σύστημά σου ένα Chieftec 420 (ούτε καν το 24άπινο) και πάρα πολύ είναι. Δεν έχεις τίποτα πάνω που να δικαιολογεί τα παραπάνω λεφτά που θα χρειάζόσουν για ένα high-end τροφοδοτικό (Enermax, Tagan, OCZ, Antec).

Πάντως για το σύστημά σου ένα Chieftec 420 (ούτε καν το 24άπινο) και πάρα πολύ είναι. Δεν έχεις τίποτα πάνω που να δικαιολογεί τα παραπάνω λεφτά που θα χρειάζόσουν για ένα high-end τροφοδοτικό (Enermax, Tagan, OCZ, Antec).

Απλώς σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο με τη λογική να μην ξαναχρειαστεί να ξαναπαίρνω καινούριο αν πχ αναβαθμήσω το σύστημα.

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Απλώς σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο με τη λογική να μην ξαναχρειαστεί να ξαναπαίρνω καινούριο αν πχ αναβαθμήσω το σύστημα.

Και πάλι το τροφοδοτικό πρέπει να σου φτάνει. Για παράδειγμα, δές τα Q-TEC μερικά έχουν 550Watt και έχουν 35. Απο την άλλη ένα Chieftec 350Watt (το 24pin) έχει 37 και είναι στην ίδια απόδοση (+ μερικά άλλα καλά των Chieftec).

Για αυτό νομίζω πως θα σου φτάνει ένα Chieftec 420Watt, με το σκεπτικό οτι εφόσον ένα 350άρι no-name (γιατί αν δεν έχεις φτιάξει ο ίδιος το PC κατά 99% θα είναι no-name) φτάνει για να σηκώσει το σημερινό σου σύστημα, τότε σίγουρα ένα Chieftec θα φτάνει για αρκετά περισσότερο.

Αρχική απάντηση από Seeker

Και πάλι το τροφοδοτικό πρέπει να σου φτάνει. Για παράδειγμα, δές τα Q-TEC μερικά έχουν 550Watt και έχουν 35. Απο την άλλη ένα Chieftec 350Watt (το 24pin) έχει 37 και είναι στην ίδια απόδοση (+ μερικά άλλα καλά των Chieftec).

Για αυτό νομίζω πως θα σου φτάνει ένα Chieftec 420Watt, με το σκεπτικό οτι εφόσον ένα 350άρι no-name (γιατί αν δεν έχεις φτιάξει ο ίδιος το PC κατά 99% θα είναι no-name) φτάνει για να σηκώσει το σημερινό σου σύστημα, τότε σίγουρα ένα Chieftec θα φτάνει για αρκετά περισσότερο.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, Q-tec βγάζουν πολύ λιγότερα wat στην πράξη από τα ονομαστικά

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, Q-tec βγάζουν πολύ λιγότερα wat στην πράξη από τα ονομαστικά

Ξέρω βρε, σαν παράδειγμα το έφερα.

nickthegreek έγραψε:

Πως θα καταλάβεις ότι ένα τροφοδοτικό έιναι μικρό για το σύστημά σου?

εγώ το κατάλαβα αφού την έπαθα ,,έχω το hardcano 12 και το Musketter(κάπως έτσι) και οταν τα αγόρασα το καλοκαίρι μαζί και τα δύο και τα έβαλα παρατήρησα μετά απο την εισαγώγη και άλλης μνήμης ότι το hardcano κόλλαγε και δεν μπορούσα να ρυθμίσω τους ανεμηστήρες και πολλές φορές έδειχνε αλαμπουρνέζικα ,ε και εγώ άρχισα να πιστευώ ότι το hardaco τα έπαιξε ώσπου μία μέρα έσβησαν τα λαμπάκια του musketter και σταμάτησε να παίζει το μεσαίο καντράν το vu και φυσικά από τότε το hardcano δεν ξαναέκανε πρόβλημα...:( :( :):D

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από oktech

Έχει κανείς ακουστά τα JJ ή κάπως έτσι???

ε?κανενα αλλο χαρακτηριστηκο>?

ΕΔΙΤ: με ενα ψαξιμο τα βρηκα......

http://www.matsoukasbros.com/search.php?categ_id=224

ελεος.....29 ευρω το 400???αυτος ο ματσουκας η πολυ μπροστα ειναι η πολυ πισω...

s3 μνημες ψαχνανε.....εκει υπηρχαν,JJ PSU ψαχνανε...εκι βρηκα....LOL....

Έχει κανείς ακουστά τα JJ ή κάπως έτσι???

Αρκετα καλα τροφοδοτικα απο αποψης τασεων, φθηνα γι'αυτο που προσφερουν. Οχι καμια τρελη ποιοτητα κατασκευης αλλα εχουν απειροελαχιστα RMA, τουλαχιστον τα μεγαλα μοντελα.

Τα εισαγει η quest στην Eλλαδα.

Χμμμμ δεν ήξερα για την γμμνη την Quest..... αυτά που περιμένω πάντως είναι ανεξάρτητη εισαγωγή... είδομεν!!

Εκανες δηλαδη εισαγωγη απο εξωτερικο για να δεις πως θα προχωρησουν στην αγορα? Ισως η αγορα απο Quest να σου εβγαινε φθηνοτερα, γιατι τα χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα στα Quest Xpand. Οποτε οι τιμες που αγοραζει ειναι πολυυυυυυυ κατω.

Εκανες δηλαδη εισαγωγη χωρις να ξερεις αν τα φερνει κανεις αλλος?

Κάτσε να παραλάβω αυριο ή την Δευτέρα και θα επανέλθω... αθόρυβο 460W, 2 ανεμιστήρες 8ρηδες αλλά σαν να μην υπάρχουν, προσωπικά το έχω για καλό.. και έχει τελική κάνα 80αρι ευρώ ίσως λίγο λιγότερο..

Αυτό με τα 29 ευρώ είναι απλό όχι low noise.. γι'αυτό είναι και φτηνό.. είναι στα επίπεδα των QTec ή Codegen από ποιότητα τουλάχιστον.. τα low noise είναι πολύ καλύτερα βέβαια μάλλον θα πρέπει να θυσιάσω ένα για review από τα παιδιά στο site!!!

ελα ρε σιγα την διαφορα...απλα εχει 2 ανεμηστηρια σε χαμηλες στροφες...τιποτα παραπανω.....εχεις specs για τα amperes που βγαζουν οι γραμμες?

Ποιο review?σε πιο σαιτ?πια παιδια?

Κοιτα διαφωνω για την Quest, αλλα τυγχανει να ειμαι Θεσσαλονικη και τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα με την Αθηνα. Οποτε θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλυτερα το συμφερον σου.

Υ.Γ. Καμια προσφορα απο το μαγαζι σου για τα μελη του φορουμ δεν θα παιξει? Μηπως μετα απο συνεννοηση με τους admins να κανονιζες και την σχετικη διαφημιση καθως επισης και τιποτα προσφορες? λεμε τωρα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Υ.Γ. Καμια προσφορα απο το μαγαζι σου για τα μελη του φορουμ δεν θα παιξει? Μηπως μετα απο συνεννοηση με τους admins να κανονιζες και την σχετικη διαφημιση καθως επισης και τιποτα προσφορες? λεμε τωρα.

και ειπα να ρωτησω και εγω...αλλα λεω ασε καινουριος ειναι θα μαθει....:p

Αρχική απάντηση από jax7480

Bill@ Linky

thanks Jax

Παιδιά επειδή αυτό το ocz modstream θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα και το pc πρέπει χρησιμοποιηθεί ξέρετε κανένα άλλο της ίδιας κλάσης με το ocz με μαζεμένα τα καλώδια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.