iseeklife Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2021 γεια σας παίδες . Πριν από λίγο καιρό πήρα το α 71 . Δουλεύει μια χαρά ,με εξαίρεση το youtube που κολλάει λίγο μέχρι να φορτώσει , ή αργεί να φορτώσει . Το κύριο πρόβλημα μου είναι όταν προσπαθώ να περάσω αρχεία στο κινητό sta folders . Εμφανίζεται το παράθυρο στα windows και στη μέση κλείνει . είναι πρόβλημα του λειτουργικού ? είναι πρόβλημα της θύρας ?,μάλλον είναι type c ή usb c είναι πρόβλημα του τηλεφώνου ? Ή θέλει ειδικό πρόγραμμα για να περάσει τα αρχεία ? έχω δει και ένα πρόγραμμα που αναφέρεται ως συνδεση στα windows αλλά δεν ξέρω τι κάνει . Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει . Ευχαριστώ . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 4, 2021 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2021 Περιεργο. Εχεις δοκιμασει με αλλο καλωδιο ; Στο κανει παντα στη μεταφορα η και σε απλη πλοηγηση ; (να χαζευεις τους φακελους του κινητου σου δλδ απο τον υπολογιστη) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 4, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2021 δοκίμασα τώρα στην απλή πλοήγηση δεν μου το κάνει . Θα δοκιμάσω με άλλο καλώδιο και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 5, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2021 συγνώμη για το double post .έβαλα άλλο καλώδιο και έφτιαξε. είχα κάτι παλιές sd και γέμισε με τη μια . μάλλον πάμε για αγορά 512 . χαίρομαι πολύ. όχι, θα παρακαλάμε την apple να μας δίνει γιγα και να τα πληρώνουμε τετραπλάσια . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts