zpaf Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2005 Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Φόρουμ που βοήθησαν να στήσω το σύστημα της υπογραφής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Δεν κάνει τπτ την δουλειά μας κάναμε! Καλορίζικο το μηχάνημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάϊος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Ξέχασα να ενημερώσω για την σταθερότητα του συστήματος τα εξήςSuperPi 1M στα 31 sec τρέχει κανονικά όπως και στα 2Μ και στα 4Μ ενώ στα 8Μ βγάζει λάθηS&M τελειώνει κανονικά με όλα τικαρισμέναMem86 για καμιά ώρα που το άφησα ήταν εντάξειPrime95 δεν ξεκινάει καθόλου. Στα 2600 (10χ260) τελειώνει κανονικά3Dmark 2005 τελειώνει κανονικάToast και αυτό για πάνω από μια ώρα τρέχειSiSoft Sandra 2005 ενταξειAmd N-Bench τελειώνει κανονικάΜάλλον ο επεξεργαστής είναι στα όρια του παρόλο που προσπάθησα να του δώσω παραπάνω τάση.Για τις μνήμες έχω δει ότι πολλά παιδιά τις δουλεύουν άνετα στα 275 με 2.5,3,3,7 με 2.75v.Το σύστημα τρέχει ως έχει για δυο εβδομάδες χωρίς κρεμάσματα σε άλλες εφαρμογέςΜε παιχνίδια δεν πρόκειται να ασχοληθώ οπότε λέω να το αφήσω ως έχειΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Περίεργο πάντως να βγάζεις τοστ και όχι ΣΠΙ 8Μ ή παραπάνω...Η βασικότερη ένδειξη σταθερότητας είναι να μην κολλάει σε αυτά που κάνεις και όχι να είναι σταθερό στα μετροπρογράμματα που δε κάνουν και τη δουλειά σου.Μεγειές και από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.