Jump to content

Stacker και 8-way Opteron

Cartman1416003173

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Stratos [14-05-2005 08:32]

Να και η original εκδοχη, με 2 mobos!! :banging: απο Cebit...

Που ειναι η 2η μητρικη;

Ισως αυτη σου λυσει την απορια...:D

Αν προσαξεις, η πρωτη σταματα λιγο κατω απο τη μεση. Και η 2η συνεχιζει all the way...:D

post-64-1416071928,2956_thumb.jpg

Το ίδιο κουτάκι παίδες το πήραμε στη δουλειά εξοπλισμένο με 2 Xeon για λογαριασμό ενός πελάτη. Ειλικρινά είναι πολύυυυυυυυυυυυυ μεγάαααααααααααλο από κοντά. Φανταστείτε ότι σπίτι έχω ένα κλασσικό Full Tower και όταν το είδα αυτό νόμιζα οτι το δικό μου είναι mini. Είναι πολύ μακρύ μα πάρα πολύ μακρύ από κοντά. Τίγκα στους αεραγωγούς και είχε και κάτι 12άρια ανεμιστήρια πάνω στα cpus βαρβάτα. Τρέλα τι να σας λέω το χάρηκα μια βδομάδα που το είχαμε εδώ και το βλέπω είναι το επόμενο κουτάκι μου αυτό. Το Ερωτεύτηκα...!!!!

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 11:34]

Το ίδιο κουτάκι παίδες το πήραμε στη δουλειά εξοπλισμένο με 2 Xeon για λογαριασμό ενός πελάτη. Ειλικρινά είναι πολύυυυυυυυυυυυυ μεγάαααααααααααλο από κοντά. Φανταστείτε ότι σπίτι έχω ένα κλασσικό Full Tower και όταν το είδα αυτό νόμιζα οτι το δικό μου είναι mini. Είναι πολύ μακρύ μα πάρα πολύ μακρύ από κοντά. Τίγκα στους αεραγωγούς και είχε και κάτι 12άρια ανεμιστήρια πάνω στα cpus βαρβάτα. Τρέλα τι να σας λέω το χάρηκα μια βδομάδα που το είχαμε εδώ και το βλέπω είναι το επόμενο κουτάκι μου αυτό. Το Ερωτεύτηκα...!!!!

ξερεις μαρκα ? το οτι ειναι μακρυ φιανεται.. ειναι αρκετα ψηλο ? σαν full ?
Αρχική απάντηση από YDinopoulos [14-05-2005 10:42]

Αυτο μαλιστα....Σκεφτειτε το με w/c....Εκει να δειτε γλεντια :happy2:

Πιό εύκολο θα είναι να το πετάξεις όλο στο νερό απο το να στριμώξεις τα λάστιχα εκεί μέσα...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ξερεις μαρκα ? το οτι ειναι μακρυ φιανεται.. ειναι αρκετα ψηλο ? σαν full ?

Intel ήταν το κουτί τώρα αυτό δε νομίζω εύκολα να το βρείς κάπου ξεχωριστά γιατί σαν Server πλατφόρμα πωλούνται πακέτα αυτά έτοιμα συστήματα. Ήταν περίπου σαν Super Midi σε ύψος και το συγκεκριμένο τώρα που παρατηρώ αυτό στη φωτό ήταν μεγαλύτερο σε μάκρος. Πάντως αυτό το case είχε πάρα μα πάρα πολυ χώρο που είχαμε εδώ πέρα.

Αρχική απάντηση από NoDsl

Πιό εύκολο θα είναι να το πετάξεις όλο στο νερό απο το να στριμώξεις τα λάστιχα εκεί μέσα...

Αυτο σε μαρανε? Τα 8 μπλοκς δεν τα σκεφτεσαι? Τα 2-3 ψυγεια που σιγουρα θα χρειαστει? :hehe:

Αρχική απάντηση από Stratos [18-05-2005 07:34]

Ισως αυτη σου λυσει την απορια...:D

Αν προσαξεις, η πρωτη σταματα λιγο κατω απο τη μεση. Και η 2η συνεχιζει all the way...:D

Σόρρυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ΜΟΝΟ μία μητρική με υποστήριξη για 4 επεγεργαστές...

Το μέγεθος τους (των μητρικών) είναι συνηθισμένο για τέτοια σερβρερόκουτα...

Εδώ είναι η μητρική: Tyan

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 14:19]

Intel ήταν το κουτί τώρα αυτό δε νομίζω εύκολα να το βρείς κάπου ξεχωριστά γιατί σαν Server πλατφόρμα πωλούνται πακέτα αυτά έτοιμα συστήματα. Ήταν περίπου σαν Super Midi σε ύψος και το συγκεκριμένο τώρα που παρατηρώ αυτό στη φωτό ήταν μεγαλύτερο σε μάκρος. Πάντως αυτό το case είχε πάρα μα πάρα πολυ χώρο που είχαμε εδώ πέρα.

Mην τρελαίνεσται για τέτοια κουτιά παιδιά...

Μιλάμε ότι η φράση <<ήσυχη λειτουργία>> ΔΕΝ υπάρχει στα specs τους...:TD:

Ακούγονται όχι μόνο στο δωμάτιο αλλά σε όλο το σπίτι. :D

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 16:22]

Σόρρυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ΜΟΝΟ μία μητρική με υποστήριξη για 4 επεγεργαστές...

Το μέγεθος τους (των μητρικών) είναι συνηθισμένο για τέτοια σερβρερόκουτα...

Εδώ είναι η μητρική: Tyan

Σορρυ αλλα κανεις λαθος. Αυτο που αναφερεις ειναι το ενα απο τα 2 που χρησιμοποιηθηκαν. Εξ αλλου....ημουν εκει....;)

Αρχική απάντηση από dpolal2

Mην τρελαίνεσται για τέτοια κουτιά παιδιά...

Μιλάμε ότι η φράση <<ήσυχη λειτουργία>> ΔΕΝ υπάρχει στα specs τους...:TD:

Ακούγονται όχι μόνο στο δωμάτιο αλλά σε όλο το σπίτι. :D

Ε, αν παρεις τετοιο κουτι δεν νομιζω να κρατησεις μεσα τους 12αρηδες Delta που εχει. Μπορεις να τους αλλαξεις.

Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 16:51]

Σορρυ αλλα κανεις λαθος. Αυτο που αναφερεις ειναι το ενα απο τα 2 που χρησιμοποιηθηκαν. Εξ αλλου....ημουν εκει....;)

Σόρρυ και πάλι αλλά μήπως εσύ κάνεις κάποιο λάθος;;;;;

Έχω δει την φωτό πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω

1- πώς χώρεσαν εκεί μέσα τα 2 μπόρντ;;;;

2- το δεύτερο που όπως λες είναι από την μέση και κάτω δεν έχει δηλαδή cpu;;;;

3- πού είναι οι εξόδοι του δεύτερου;;;;;

4- είναι δύο ίδια μπόρντ;;;;;;

5- πώς ακριβώς και πού συνδέονται;;;;;;

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιό αναλυτικός αφού το είδες και από κοντά σε παρακαλώ;;;;

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 14:19]

καποτε ειχα δει σε ενα ον λινε σοπ κουτια ιντελ και ολα ηταν πανακριβα!! :p
Αρχική απάντηση από dpolal2 [Χθες, στις 22:15]

Σόρρυ και πάλι αλλά μήπως εσύ κάνεις κάποιο λάθος;;;;;

Έχω δει την φωτό πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω

1- πώς χώρεσαν εκεί μέσα τα 2 μπόρντ;;;;

2- το δεύτερο που όπως λες είναι από την μέση και κάτω δεν έχει δηλαδή cpu;;;;

3- πού είναι οι εξόδοι του δεύτερου;;;;;

4- είναι δύο ίδια μπόρντ;;;;;;

5- πώς ακριβώς και πού συνδέονται;;;;;;

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιό αναλυτικός αφού το είδες και από κοντά σε παρακαλώ;;;;

Σορυ και παλι, αλλα δεν κανω λαθος...

1. Ανετα

2.Δεν λεω αυτο.Ξαναδιαβασε το

3.Δεν χρειαζεται

4.Οχι

5.Δεν φαινεται στη φωτοφραφια,ειναι αναμεσα τους

;)

Αρχική απάντηση από Stratos

1. Ανετα

3.Δεν χρειαζεται

4.Οχι

;)

OK, ευχαριστώ...

Αρχική απάντηση από Stratos [21-05-2005 07:38]

1. Ανετα

3.Δεν χρειαζεται

4.Οχι

;)

...Ξερει τι λεει ο stratos.....το δευτερο κομματι του Mobo ειναι κατι σαν expansion που απλα μπαινουν πανω του οι αλλοι 4 cpu και οι μνημες του ..........ημουν και εγω εκει και τα θαυμασα απο κοντα....

Υ.Γ ....Πως και δεν τρακαριστικαμε ρε γμτ....ημουν ολες τις μερες εκει!!!!:blink: ....αλλα ειναι και χαοτικη η εκθεση λεμε...:whistling

post-73-1416071943,5732_thumb.jpg

Τώρα το κατάλαβα βρε γ@μώτο....

Μιλάμε την κοίταζα, την ξανακοίταζα την φωτό..... :)

Στην τελευταία φαίνεται κάπως, μέσα στο κουτί που το ένα είναι πάνω από το άλλο... (ελαφρά διαφορετική προοπτική των mobos)...

Ενδιαφέρον...

Τις φωτο τις εχω σε πολυ καλυτερη αναλυση, αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω...βεβαια αναλυτικα, το βρισκεις εδω

http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/cebit2005-7_6.html

@mortisboy: με δουλευεις???Που να βρεθουμε??Εδω κοντεψαμε να χαθουμε και μεταξυ μας!!!:D :D :D

Του χρονου το κανονιζουμε...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.