Jump to content

Stacker και 8-way Opteron

Cartman1416003173

Recommended Posts

εμενα μου φενεται οτι ειναι 4way οπτερον.

Τους αλλους 4 στις τσεπες.

Αυτο το συστημα μου κανει ,εχω stacker, και μπουφαν με πολλες τσεπες:p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 22:51]

Μα Stacker.....:TD::TD::TD::p

:hehe: :-O :rofl:

Ναι ρε stacker...και επειδη γινεται και btx μπορουμε να βαλουμε αλλους 4 (χ2) opteron στο απεναντι πλαινο

και -μαλλον - απο τα λιγα κουτια που χωρανε μητρικες ΤΕΤΟΙΟΥ μεγεθους ! !

(εκτος απο σερβεροκουτα...)

Αρχική απάντηση από kv3d

Ναι ρε stacker...και επειδη γινεται και btx μπορουμε να βαλουμε αλλους 4 (χ2) opteron στο απεναντι πλαινο

Δηλαδη το ΒΤΧ ειναι αλλη μια μητρικη στο αλλο πλαινο? Κοιτα τι μαθαινει κανεις...:blink:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:19]

Δηλαδη το ΒΤΧ ειναι αλλη μια μητρικη στο αλλο πλαινο? Κοιτα τι μαθαινει κανεις...:blink:

:...: :...: ποιος ξερει μπορει να γινει και αυτο. μια που σκεφτομαι να παρω στακερ. :shifty:

2 μητρικές Χ4 dual core cpus η κάθε μία ( που να είναι και Intel ) Χ2 κάρτες γραφικών.....

1200W τροφοδοτικό και 18000BTU air condition να βαράει κατευθείαν μέσα στον... φούρνο!!!

Αρχική απάντηση από Stratos

Να και η original εκδοχη, με 2 mobos!! :banging: απο Cebit...

Αυτο μαλιστα....Σκεφτειτε το με w/c....Εκει να δειτε γλεντια :happy2:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αστειευομαι.

Αλλα σοβαρα τωρα αυτοι οι υπολογιστες επεκτηνονται επικινδινα.

Το επομενο κουτι μου θα ειναι γκαρσονιερα διαμπερης(για καλη κυκλοφορια του αερα)

νομιζω οτι αυτο το pc θα χρειαζοταν καλυτερα πολυ μεγαλο κουτι για να ειχε καλη ροη αερα! επισης αν ειχε κ w/c θα ηταν ολα τα λεφτα,οχι οτι τωρα δεν ειναι! παιδια αυτα πισω στο κουτι αριστερα οπως το βλεπουμε τι ειναι ? δεν βλεπω καλα μου φενεται....

πρεπει να ειναι συρταρακια σκληρων για rack?

ουπς λαθος.:X:

Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 08:07]

Ειναι redudunt τροφοδοτικα!!:D

τι ειναι αυτο ? :...:

Ρε αφηστε τα τροφοδοτικα και πειτε το κουτι στην δευτερη εικονα ΠΟΥ θα το βρουμε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.