Athens2004 Μάϊος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2005 Ηοοοοly Jesus :D Είναι στ'αλήθεια delta μόνο που δεν θέλει βραχυκύκλωμα , τα ποδαράκια βραχυκυκλωμένα είναι ήδη . Ξεκόλλημα θέλουν [άνοιγμα] . Πώ πώ συμφορουμίτες μιλάμε για τρελό CFM , [με σφύριγμα όμως ... :whistling] για κάρτα γραφικών και για μνήμες είναι ότι πρέπει , σε συνδιασμό με μονιτοριγκ να τον ελέγχεις σιωπήλο - η ελικόπτερο .... mode. Ρε τους φούστηδες στην amd , τι thermalright και tower & ιστορίες , θές bench , βγάλε τον κόφτη και έφυγες , με την stock ψύξη και μια ceramique είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 ΟΚ μισό τώρα, αυτό με το βραχυκυκλωματάκι απενεργοποιεί τον έλεγχο στροφών?Ακόμη και να το τροφοδοτούσα από 3πινο δε θα το χρειαζόμουνα αυτό. Βλέπετε ,όταν έβαλα 22 βολτ ,πέραν του ότι μου έφυγε από το χέρι (τινάχτηκε δεν κάνω πλάκα) πρέπει να έκαψε και το κυκλωματάκι του ελεγκτή στροφών ,αιωνία η μνήμη του.Για βάλτε όμως κι ένα πολύμετρο να δούμε τι κάνει το μοντάκι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Κόβοντας τις 2 άκρες απλά σπρώχνεις ακόμη παραπέρα την μέγιστη ισχύ του 6000rpm ++ . δεν παύει να είναι ρυθμιζόμενος ... . Έβαλα πάλι αερόψυξη [μέχρι να φτιάξω το chiller] και στο τέρμα έχω τους ίδιους βαθμούς που είχα με το νερό . !!! [σε Idle , σε load λίγο παραπάνω , 1-2 βαθούς] Stock ψύκτρα. + ceramique και τον 7αρη στις 6κ !!! απλά είναι μόνο για benchs . :whistling Έφτιαξα και ένα νέο revision [sic] για τις μνήμες για μάς που έχουμε αερόψυξη :D/ Ένας 8άρης όπως βλέπετε κολλημένος με 2πλής όψεως ταινία στον 7ρη και κάνει flow Μέσα απο το κενό που έχει η μία μνήμη με την άλλη . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 14, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 θωμα ο ανεμιστηρας που εχεις στις μνημες ειναι 8αρης κουλερμαστερ?στις 1800 στροφες αν δεν κανω λαθος...ριχνει καθολου αερα ρε ή μπαααααα?εχω εναν μπλε silent 8αρη και δεν κανει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Χάρη Ο ανεμιστήρας που έχω στις μνήμες ειναι coolermaster 8άρης . αέρα ρίχνει , αλλά όχι τυφώνας. Παίζει ρόλο και το flow [φωτό πάνω] όχι μόνο να τις μαστιγώνουμε ... Βασικά οι μνήμες στα 3.2vdimm που τις έχω 24/7 2-2-2-5-7-12-2-2-1-1 [όλα τσίτα ] 240μηζ~ δεν ζεσταίνοντε , τώρα αν δίνεις 3.7 βολτάκια ρε Χάρη και delta να βάλεις δεν θα σε σώσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 14, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 με 3.2 ειμαι κι εγω με τα utt...δεν δινω παραπανω...αλλα μου φαινονται υπερβολικα ψοφιοι οι μικροι της κουλερμαστερ...κατι πρεπει να κανω με αυτο το θεμα...μου εχει γινει εμμονη ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Παιδια καλη φαση αυτο που λετε.Ο ανεμιστηρας σχεδον διπλασιασε τις στροφες που λειτουργουσε!!Φοβαμαι μονο μην φυγει ετσι οπως γυριζει...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 01:22] με 3.2 ειμαι κι εγω με τα utt...δεν δινω παραπανω...αλλα μου φαινονται υπερβολικα ψοφιοι οι μικροι της κουλερμαστερ...κατι πρεπει να κανω με αυτο το θεμα...μου εχει γινει εμμονη ιδεα... Heatspreaders έχεις ? Aν ναί τότε με έναν 8αρη και την διαταξη του flow Που δείχνω είσαι ΟΚ. Τώρα οι μνήμες μην περιμένεις ποτέ να είναι και τελείως κρύες . Αλλά για 3.2 πιστεύω θα είσαι οκ για 24/7. Χωρίς heatspreaders είναι και λίγο δύσκολο γιατί αυτά [heatspreaders] είναι που απορoφούν την θερμότητα απο τις μνήμες και στην συνέχεια την αποβάλλουν μέσω του φαν . Γενικά το συμπέρασμά μου είναι πώς τα heatspeader με fan να τα φυσά είναι καλά . Xωρίς φαν καλύτερα να είναι γυμνές οι μνήμες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDBouLaS Οκτώβριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Ο κοφτις βγηκε επεσα καμια 10αρια βαθμους ,θορυβωδες βεβαια,απλα ανοικσα τα πινακια,γινεται ξαναερτηει στην προ mod εποχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Mια απλη κολληση κανεις ή τα ενωνεις τελος παντων με καποιον τροπο(να κανουν επαφη τα συρματα) και θα ειναι οπως παλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 4, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 απλα ξηλωσε τον αισθητηρα...δεν το εχω δοκιμασει...εγω ειχα ενωσει τα πινακια με ενα καλωδιο στην αρχη και με λιγο καλαι μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Ρε παιδιά αφού είναι τρίπινο το βύμσ αελέγξτε το από speedfan. Μη χάνετε και την εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Ποιο τρίπινο ποιά εγγύηση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 5, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Ρε παιδιά αφού είναι τρίπινο το βύμσ αελέγξτε το από speedfan. Μη χάνετε και την εγγύηση ε?δεν σε πιανω...και τι θα κανει το σπιντφαν?θα θεσει τον αισθητηρα εκτος λειτουργιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDBouLaS Οκτώβριος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ασε που δεν εχουμε και εγγυηση ετσι και αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.