ntemian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2021 Καλημέρα σε όλους. Μετά απο χρόνια θα κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή. Θα πάω σε 5600x και θα ήθελα κάποιες προτάσεις για μητρική. Μνήμες έχω δει τις Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16) . Απο μητρική κοιτάω για την Asus b550-f gaming αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα. Αυτή την στιγμή έχω i5 4590 με υδρόψυξη evga clc280 που θα χρησιμοποιήσω στον 5600x Sapphire rx 5700 gpu psu corsair hx650w 80+ bronze ssd 256gb Το budget είναι στα 500-530, η χρήση gaming-δουλειά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosven Σεπτέμβριος 30, 2021 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 Απο b550 δες προς Aorus Master, αλλά κι αυτή που κοιτάς μια χαρά κανει τη δουλεια της. Το προβλημα είναι στο συνολικο μπατζετ, αν είναι 530 συνολο τοτε μονο ο επεξεργαστης κι η μητρικη θα φτασουν το 500ρι. Bear in mind οτι ισως χρειαστείς και κάποια πιο ποιοτική ψύκτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 30, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 Για ψύξη έχω ήδη υδρόψυξη. Καλή η aorus master αλλά στα 250 ευρω που έχει θα πήγαινα σε X570 μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 30, 2021 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 https://www.skroutz.gr/s/26546264/Gigabyte-B550M-Aorus-Pro-P-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html Νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει. Μάλλον θα χρειαστεί και ένας πιο ευρύχωρος SSD, προφανώς 500άρης, αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από τον όγκο της δουλειάς και των παιχνιδιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 30, 2021 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 Αξιζει αναβαθμηση την παρουσα φαση ή περιμενουμε τους νεους ιντελ ? Ρωταω για "εναν φιλο" πρωτου ανοιξει νεο θρεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 30, 2021 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 2 hours ago, kpetros said: Αξιζει αναβαθμηση την παρουσα φαση ή περιμενουμε τους νεους ιντελ ? Ρωταω για "εναν φιλο" πρωτου ανοιξει νεο θρεντ Μετά τους νέους Intel, έρχονται οι νέοι "3D" ΑΜD, μετά οι ΖΕΝ 4 κτλ. Πάντα κάτι θα περιμένεις. Αγοράζεις όταν χρειάζεσαι. Για μένα αξίζει να περιμένεις τους νέους Intel, μόνο εφόσον ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για gaming και ΔΕΝ έχεις οικονομικό πρόβλημα να πληρώσεις διπλάσια χρήματα για DDR5. Επίσης οι νέοι Intel αρχικά θα έρθουν μόνο με τα κορυφαία SKUs. Τα middle range έρχονται αρκετά αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts