gdp77 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2021 Καλημέρα στην παρέα. Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ τα Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD In-ear Handsfree και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όσο και από την αντοχή τους στον χρόνο. Έχουν φάει πολλά "τραβήγματα" όταν μπλεκόντουσαν σε κάτι χωρίς να το αντιληφθώ, αλλά πάντα επιβίωναν. Επειδή σε ένα σημείο του καλωδίου έχω δει μια "βαθιά" φθορά (μάλλον από δάγκωμα του γάτου ή της σκυλίτσας), θέλω να αγοράσω ένα backup ζευγάρι για όταν παραδώσουν πνεύμα τα δικά μου που ακόμα λειτουργούν. Η χρήση είναι ΠΟΛΛΕΣ ώρες την ημέρα είτε με μουσική είτε με κλήσεις. Αν έχουν λεπτό καλώδιο, μπλέκονται εύκολα. Αν έχουν "κορδόνι" ή "πλακέ" καλώδιο είναι πιο βαριά και ενοχλητικά στο τρέξιμο. Οπότε η κάθε λύση έχει τα μειονεκτήματά της, συνεπώς εξετάζουμε μόνο ποιότητα και αντοχή στον χρόνο. Έχετε λύσεις καλές και αξιόπιστες να προτείνετε? Ενδιαφέρομαι για λύσεις με καρφί 3.5mm και πάντα ενσύρματες, καθώς δεν θέλω άλλη μια ακτινοβολία στο κεφάλι μου. Κόστος μέχρι 30€ (άντε 40€ αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό). Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts