Jump to content

Μαθηματα Matlab

petpet

Recommended Posts

υπαρχει kαneis που να μπορεί να με βοηθήσει στις εργασίες που έχω για την σχολη..(ηλεκτρολόγος είμαι..)

http://img89.echo.cx/img89/3108/matlab10gs.jpg

http://img89.echo.cx/img89/3195/matlab23rr.jpg

thx

*** max 550*700 pixels ***

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ MUHAHAHAHHAHAHAHAH

:devil: :devil: :devil: :devil:

lol

βρε pet pet με τεσσερα ποστ και θελεις βοηθεια στα μαθηματικα???

λολ

ασχετο που ειμαι ασχετος στα μαθηματικα1

Δεν είναι δύσκολες, σε ένα βράδυ θα τις βγάλεις αν δεν έχεις ξαναπιάει Matlab(και πολύ λέω).

Αν είσαι Ηλεκτρολόγος πρέπει να πάρεις μια ιδέα από το πρόγραμμα αφού κάποια στιγμή θα σε πρίζουν συνέχεια με αυτό. Πάρε το βιβλίο του μαθήματος, πάρε και την βοήθεια του Matlab και μιν ανησυχείς.

απαντηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λολ

θα μαθω matlab

ola ta forum ιδια ειναι..κανεισ δεν απανταει πια...

παλιοτερα απαντουσαν ολοι μονο και μονο για να πουλισουν μουρη ....οτι και καλα χερουν...

Αρχική απάντηση από petpet

λολ

θα μαθω matlab

παλιοτερα απαντουσαν ολοι μονο και μονο για να πουλισουν μουρη ....οτι και καλα χερουν...

Ποιος ο λόγος να απαντήσεις σε κάποιον που πρέπει απλά να δουλέψει μόνος του και δεν έχει απλά μια απορία;

Μα τι να απαντησουμε...να σου γραψουμε τον κωδικα θελεις?

Αφου στα βοηθηματα σου λεει τι να κανεις.

Και στο ιντερνετ να ριξεις μια ματια για βασικες εντολες matlab βγαινουν οι ασκησεις.

Και κανε αυτο που ειπε και ο dfragos παρε βιβλιο!!

οι ερωτήσεις μου είναι τόσο απλές που και να τις κάνω θα σου πάρει πιο πολύ χρόνο να μου απαντήσεις από το να μου γράψεις τον κώδικα...

στο πρώτο θέμα πχ ξέρω πως να το κάνω αν είχα έναν απλό αριθμό διπλα στα I1,I2,I3 τώρα που έχω διανύσματα όμως πως θα το βάλω στον πινακα??

πχ αν ήταν 40I1 -30I2 -0I3 θα το έβαζα A=[40 -30 0]; τώρα που έχει και j τι κάνω??

οι ερωτήσεις μου είναι τόσο απλές που και να τις κάνω θα σου πάρει πιο πολύ χρόνο να μου απαντήσεις από το να μου γράψεις τον κώδικα...

στο πρώτο θέμα πχ ξέρω πως να το κάνω αν είχα έναν απλό αριθμό διπλα στα I1,I2,I3 τώρα που έχω διανύσματα όμως πως θα το βάλω στον πινακα??

πχ αν ήταν 40I1 -30I2 -0I3 θα το έβαζα A=[40 -30 0]; τώρα που έχει και j τι κάνω??

βαζεις και το j σαν αριθμο.

λολ

θα μαθω matlab

Kαι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους , δεν πουλαμε μουρη αλλα προσπαθουμε να βοηθησουμε εναν σκραπα στα μαθηματικα που επιδιωκει την ευκολη λυση που οχι μονο γνωση δεν θα παρει αλλα θα τον κανει "λαμογιο"

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Λες ας πουμε

x=3λ+y>> x=3λ+(3x+5λ)>>-2x=8λ>> x=-4λ

y=3x+ 5λ

Δλδ το 3-j ειναι ολα μαζι παραγοντας.

ναι ρε man κομπλέ όλα αυτά...

στο matlab πως τα γράφω δεν έχω καταλάβει..

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 18:04]

Kαι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους , δεν πουλαμε μουρη αλλα προσπαθουμε να βοηθησουμε εναν σκραπα στα μαθηματικα που επιδιωκει την ευκολη λυση που οχι μονο γνωση δεν θα παρει αλλα θα τον κανει "λαμογιο"

y.g έχουμε ανταλλάξει 6-7 post και ακόμα δεν έχω βγάλει αποτέλεσμα από την συζήτηση μας...

αν κάποιος εδώ μου είχε γράψει τον κώδικα θα μου είχαν λυθεί όλες οι απορίες...

με μια απάντηση..

καταλαβαίνεις που το παο??

e??μαθηματική διάνοια???

και κάτσε λεγε τώρα εc βλακείες περί λαμογιές και βοήθειες...

έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά..

Αρχική απάντηση από petpet [Σήμερα, στις 20:29]

ναι ρε man κομπλέ όλα αυτά...

στο matlab πως τα γράφω δεν έχω καταλάβει..

y.g έχουμε ανταλλάξει 6-7 post και ακόμα δεν έχω βγάλει αποτέλεσμα από την συζήτηση μας...

αν κάποιος εδώ μου είχε γράψει τον κώδικα θα μου είχαν λυθεί όλες οι απορίες...

με μια απάντηση..

καταλαβαίνεις που το παο??

e??μαθηματική διάνοια???

και κάτσε λεγε τώρα εκ βλακείες περί λαμογιές και βοήθειες...

έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά..

το βιβλιο του Matlab το εχεις ανοιξει καθολου?......αυτο που προσπαθουμε να σου πουμε ειναι οτι περιμενεις μασημενη τροφη..........κατσε σημερα και διαβασε 3-4ωρες απο την αρχη το Matlab και ελα αυριο με συγκεκριμενες αποριες να σου λυσουμε.Το να ρωτας πως περναω τον κωδικα σε Matlab ειναι ερωτηση νηπιαγωγειου(παει να πει οτι δεν παρακολουθησες την ωρα που στο παρεδιδαν και οχι μονο αυτο αλλα δεν ανοιξες και το κωλοβιλβιο να το ψαξεις):dots:

Δεν ξερω εαν ειμαι διανοια ή οχι αλλα το γαμημενο το Μαθηματικο το τελειωσα πριν αρκετα χρονια.

Και ερχεσαι τωρα εσυ να μας την πεις που δεν σου εχουμε ετοιμο τον κωδικα.Ρωτας *****δηλαδή το (3-j)I1 + j3I2

θα γίνει a=[3-1 -3 0]??******

και σου λεω ολο μαζι 3-j θα το βαλεις παραγοντα.Σου φτιανχω ενα απλο παραδειγμα( καπου στο λυκειο τα καναμε αυτα) για να καταλαβεις τον συντελεστη αλλα εσυ ακομα να καταλαβεις και ζητας με τον πιο ερεστικο τροπο εναν ετοιμο κωδικα.Εαν ηθελα να σε πω λαμογιο θα σε λεγα αλλα σε το βαλα ενδεικτικα "λαμογιο" ,μεγαλη διαφορα .Τσπ never argue with an idiot , you are gonna fall to his position and he will beat you with his expierence

Θα παίξεις με fft (fast fourier transform). Για inv τότε ifft! Αν με ρώταγες πριν 2 χρόνια :) θα σου έλεγα τα πάντα για fourier, laplace kai Z tranform! Ψάξε το Help πως συντάσεται. Από ότι θυμάμαι η έκδοση 6 έχει και γαμώ τα help. Τώρα για τη φυσική σημασία τους αν θες να μάθεις πρεπεει να ξέρεις καλά θεωρία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.