giorgos_cupra Μάϊος 15, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Τελικα αποφασισα να παρω την MSI γιατι διαβασα κατι review και σε πολλα παιχνιδια η Albatron σε συγκριση με την MSI εχανε 1-2 frames...Ξερω ειναι ελαχιστα αλλα η διαφορα ειναι διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Εγώ θα έλαγα Albatron....γιατι έχει περισσότερο o/c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:31] Εγώ θα έλαγα Albatron....γιατι έχει περισσότερο o/c... + το γεγονός ότι δε ζεσταίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 15, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Η Albatron βγαζει παρα πολυ θορυβο...Η ψυκτρα της Albatron ψυχει και τις μνημες?γιατι αν τις ψυχει παιρνω την Albatron τοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Προσωπική άποψη:ΜΗΝ κρίνεις την κάρτα γραφικών απ' τα συνοδευτικά CD...Αν ισχύει αυτό που είπαν παραπάνω ότι το σύστημα ψύξης της Αlbatron είναι άλλο στο AGP απ' ότι στο PCIE, τότε ίσως να μη λέει, γιατί εχώ είχα δει την PCIE (η οποία ήταν πολύ καλή).Αν η Gigabyte κλοκάρει καλά και είναι φτηνότερη από MSI δε βλέπω το λόγο γιατί να μην την προτιμήσεις! Η Prolink απ' ότι ξέρω κλοκάρει ψιλομέτρια. Η Leadtek μάλλον καλύτερα απ' όλες, αλλά είναι και ακριβότερη!Πάντως με ένα κλοκάρισμα της τάξης του 10% (πολύ άνετα με μαμά ψύξη) έχεις αντίστοιχη αύξηση και στο 3D Mark (στα παιχνίδια μάλλον λιγότερ, καθώς παίζει ρόλο και η CPU) - το γράφω για να σου δείξω ότι το o/c στην κάρτα αυτή επιβάλλεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 16, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Τσεκαρεται επιδοσεις στο UT, η Albatron ειναι σχεδον ιδια με την MSI και overclocked σε μερικα τεστ η MSI περναει μπροσταΑlbatron:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1716&page=9MSI:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1714&page=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Η Albatron βγαζει παρα πολυ θορυβο...Η ψυκτρα της Albatron ψυχει και τις μνημες?γιατι αν τις ψυχει παιρνω την Albatron τοτες Ναι... (και στα δύο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 12:07] Τσεκαρεται επιδοσεις στο UT, η Albatron ειναι σχεδον ιδια με την MSI και overclocked σε μερικα τεστ η MSI περναει μπροστα Αlbatron:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1716&page=9 MSI:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1714&page=9 Πολύ λίγο ο/c πρέπει να τους έχουν κάνει,τόσο χαμηλά οι μνήμες!!;; Για AGP πάρε ή Gigabyte ή MSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 16, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 15:16] Πολύ λίγο ο/c πρέπει να τους έχουν κάνει,τόσο χαμηλά οι μνήμες!!;; Για AGP πάρε ή Gigabyte ή MSI Τελικα παρηγγειλα την MSI σημερα απο το e-shop...Αντε να δουμε ποτε θα ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 16, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 18:44] Τελικα παρηγγειλα την MSI σημερα απο το e-shop...Αντε να δουμε ποτε θα ερθει Καλορίζικια!Καλά ρολόγια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Να μας πεις τι τιμές έπιασες για να συγκρίνω με τη δική μου!!! (Θα πρότεινα 3D Mark 03 (Nature) ή 05 (3ο τεστ) για τα artifacts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 17, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 OK παιδια,μολις ερθει(μαλλον αυριο) θα σας πω αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Εγώ σκέφτομαι εάν δεν είμαστε ευχαριστημενοί από τον ανεμιστήρα της MSI να ψάξουμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Είμαστε αρκετοί που έχουμε MSI 6600GT. Εγώ προσωπικά θέλω να βγάλω και την κιτσαρία που έχει για καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ο ανεμιστήρας δε με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα είναι και πολύ ήσυχος! Τώρα για το λογότυπο του Doom3 ΟΚ, αλλά ούτως ή άλλως δε φαίνεται μέσα στο κουτί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 17, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Rayden εάν ψάξεις στο forum θα βρεις έναν αναλυτικό όδηγο για το πως θα εμφανίσεις την θερμοκρασία στην MSI. Κάντο. Ανεβάζει 70άρς και 80άρες. Και σε συνδιασμό με τον prescott (όχι πως ο barton σου δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Πιστεύω πως θα υπάρχει καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 17, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δεν λεω καλο το συστηματακι που εχει βγαλει η zalman αλλα στις agp δεν χωρανε τα ψυκτρακια για τις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 17, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 to nvsilencer δεμ έχει βγει για AGP τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 17, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 12:22] Rayden εάν ψάξεις στο forum θα βρεις έναν αναλυτικό όδηγο για το πως θα εμφανίσεις την θερμοκρασία στην MSI. Κάντο. Ανεβάζει 70άρς και 80άρες. Και σε συνδιασμό με τον prescott (όχι πως ο barton σου δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Πιστεύω πως θα υπάρχει καλύτερη λύση. Thanx, θα το ψάξω. Να σκεφτείς το είχα κοιτάξει στο νετ, αλλά επειδή έψαχνα για BIOS μάλλον δε βρήκα τίποτα... 70άρες και 80άρες??? Η Albatron PCIE με το ζόρι 52!!! (Αν και αυτές οι μετρήσεις είναι συχνά αναξιόπιστες) Α, ο ΧΡ είναι TBred!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 17, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Υπαρχει και Barton...Αναξιόπιστες....όχι και τόσο ευκολα....και ειναι και θεροκρασια core.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 17, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ξέρω τι υπάρχει, τι είναι ο δικός μου έγραψα (επειδή ο totally_wired αναφέρθηκε στον "barton σου").Όσο για τη θερμοκρασία, αν είναι σαν τις ενδείξεις των μητρικών τότε άστο καλύτερα... Εκεί με ένα... BIOS update μπορείς να ρίξεις τις θερμοκρασίες 10 βαθμούς...Αν δεν ισχύει στις κάρτες γραφικών ή εδώ η ένδειξη λαμβάνεται απ' ευθείας απ' το τσιπάκι τότε πάσο...Πάντως το 52 το έδειξε μετά από 1-2 περάσματα 3D Mark 05 (το έγραψα και παραπάνω νομίζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.