Simon Αύγουστος 31, 2021 #21 Αύγουστος 31, 2021 πριν 22 λεπτά, το μέλος 2cpu έγραψε: ανεμηστηρας πισω? ολα τα οικιακα ειναι passive πλην ορισμενων εξαιρεσεων και μοντελων. Δε συμφωνώ Τα σύγχρονα ψυγεία που σέβονται τον εαυτό τους έχουν ενεργή ψύξη έξω αλλά και μέσα.
gdp77 Αύγουστος 31, 2021 Author #23 Αύγουστος 31, 2021 (edited) Λοιπόν update. Κάποιος είπε πιο πάνω ότι αν βάλω πράγματα μέσα αλλάζει η συμπεριφορά. Πράγματι μισογεμίζοντάς το με τα ψώνια της εβδομάδας, την επόμενη μέρα μέτρησα κατάψυξη -20 (ίσως και μικρότερη αλλά μέχρι τόσο φτάνει ένα θερμόμετρο που έχω) και συντήρηση 5,5 βαθμούς. Το μοτέρ συνεχίζει να δουλεύει άρα υποθέτω ότι δεν έχει πιάσει ακόμα τον στόχο. Έβαλα τον ροοστάτη στο 3,5 (από το 4/5 που ήταν) να δω πώς θα συμπεριφερθεί. Πάντως από το Σάββατο βράδυ μέχρι και Δευτέρα έπιανε στον θάλαμο 8 βαθμούς. Τώρα με περισσότερα τρόφιμα μέσα (και στην κατάψυξη μπριζόλες και παγάκια) φαίνεται να βελτιώνεται η κατάσταση. Στην κατάψυξη έχω τη σωστή θερμοκρασία και μένει και στη συντήρηση να πέσει η θερμοκρασία στους 4 για να είμαι ικανοποιημένο και βεβαίως κάποια στιγμή επιτέλους να σταματήσει το μοτέρ.... Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω και ψυγείο, αλλά τώρα μάλλον θα κρατήσω μια στάση αναμονής για λίγο.... Συνοψίζοντας: Κατάψυξη: Μέτρησα -20 βαθμούς. Μπορεί να είναι και μικρότερη αλλά στους -20 τερματίζει το θερμόμετρο που έχω Συντήρηση: Μέτρησα 5,5 βαθμούς με μισογεμάτο ψυγείο Μοτέρ: Συνεχίζει και δουλεύει ασταμάτητα από το Σάββατο το βράδυ που πρωτοσυνέδεσα το ψυγείο Ροοστάτης: Τον έχω 3,5/5 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2021 από gdp77
Lakisss Αύγουστος 31, 2021 #24 Αύγουστος 31, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Λοιπόν update. Κάποιος είπε πιο πάνω ότι αν βάλω πράγματα μέσα αλλάζει η συμπεριφορά. Όταν παγώσει τα τρόφιμα και κόψει το μοτέρ, αυτά συντηρούν την ψύξη. Όσο πιο γεμάτη έχεις την κατάψυξη, ναι μεν θα αργήσει να τα παγώσει, αλλά μετά όταν κόψει θα αργήσει να πάρει γιατί τα ίδια τα τρόφιμα δρουν ως πάγος κρατώντας την ψύξη. Ανάλογα και κάτω. 5
Recommended Posts