Jump to content

θερμοκρασιες 6600gt + extra cooling .

Jpp

Recommended Posts

εχω την 6600 gt chaintech .

η ψυκτρα καλυβει πυρηνα και μνημες αλλα δε παταει και πανω τους εκτος απο τον πυρηνα .

χωρις oc εχω 70-72 C σε idle . απο 73 και πανω στο display απο τις ιδιοτητες γινεται κιτρινο το χρωμα του display .

αν οπως είναι του βάλω να τον χτυπανε 2 χ 80μμ σε αποσταση 1 cm θα κερδισω τιποτα ;

καμια ιδεα για να ριξω περιπου 10 βαθμους;

δηλαδη να βάλω ετοιμο new cooler και δωσω ~30 ευρο να τα αξιζει

http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=2699

για ρίξε μια ματιά στο παραπάνω λίνκ και δές πως μπορείς να χρήσιμοποιήσεις μερικές παλιές ψύκτρες από επεξεργαστή που ενδεχομένως έχεις στο συρτάρι-ντουλάπι-πεταμένες από εδώ και από εκεί......

Για ετοιμο καινουργιο cooler δες και εδω.

Αλλιως πριν το παρω εγω ειχα βαλει για λιγο καιρο ενα 80αρη να την φυσαει απο κατω αλλα ειχε μικρη διαφορα. Κανα 2-5 βαθμους το πολυ!

Αρχική απάντηση από SlotKiller

http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=62

ριξε μια ματια.... 30 και απολυτως αθορυβα ;)

συμφωνω!αυτο ειναι η καλυτερη λυση!

με προυποθεση οτι η καρτα σου ειναι pciex!

θα κανω τωρα ενα φορματ να ξανατσεκαρω καποια πραγματα.

SlotKiller τι της εχει κανει και τρεχει τοσο ψηλα ;

Rayden τι σκορ βγαζεις στα μαρκ 01 03 05 ( επειδη εχουμε παραπλησια pc parts ) ;

και γενικα εχετε να προτεινετε κανενα καλυτερο cooling system απο το ζαλμαν που εχουν φτιαξει τα παιδια στο φορουμ με τις παρουσιασεις ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.