Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Πράγματι τα γραφικά του wow εμένα πιο πολύ μου θυμίζουν 7 χρόνια πιο παλιά που διάβαζα μίκι μαυς!Δε μπορώ να πω καλή δουλεία ι blizzard αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τρελένομαι για τα γραφικά θα αρχίσω guild wars...

Τα γραφικά δε κανουν ενα παιχνίδι... Η ατμόσφαιρα και το gameplay το κάνουν... Ποσα και ποσα παιχνίδια εχουν τρομερά γραφικά και δε τα έχει παίξει κανεις μας...

Έχει τοσα αλλα θετικα στοιχεια το WOW που για μενα το θεμα 'γραφικα' πεφτει σε 2η μοιρα. Το παιχνιδι ειναι μακραν το καλυτερο απο οσα εχω παιξει.

Give it a try :T:

Αρχική απάντηση από Tig@s

:nada: τώρα σοβαρά μιλάς;

σοβαροτατα. τα πολυγονα δεν παιζουν τοσο ρολο. η μαγεια ειναι αυτο που κανει ενα game.

εχει ατμοσφαιρα τελεια χρωματα και αψογο περιβαλον. τι να τα κανω τα πολυγονα δλδ ενω το παιχνιδη ειναι μουντο? το dig πχ ειχε βγη σε εποχη που σχεδον ολα βγεναν σε 640χ480 κιομως για μενα το dig ηταν μακραν καλυτερο απο οτι διποτε κυκλοφορουσε

Ααααααχ τι μας κανει αυτη η NCsoft ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ .

Απο οτι βλεπω εχει πολλες καινοτομιες για RPG , τα γραφικα ειναι μια αναβαθμιση του LineageII [:T:] , δεν εχει συνδρομη ........ Πως να το αγνοησεις ????:inlove: .

Αρχική απάντηση από zyx

πες με γιατι δεν εχει συνδρομη? γιατι ειναι τοσο φτηνο? 1 ειναι ο λογος. γιατι μονο ετσι μπορουν να χτυπησουν το wow

τα λεφτά θα έρχονται με τα exp. ;) οποτε σου λέει παίξε free και μια φορα πχ τον χρόνο θα μου τα σκας στο exp.

Αρχική απάντηση από JiMeS

Καλά όλα καλά και όλα ωραία αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό να σκάς κάθε 2μηνο 30Ε??

13 το μήνα ειναι και αμα πάρεις εξάμηνο οπως πήρα εγω ειναι 10/μήνα. Για μένα, δεν ειναι πολλά, για άλλον ισως να ειναι...

ρε εχει κολλησει ο εγγεφαλος σας...

οσα rpg και αλλα 3 mmorpg που εχω παιξει ειναι γαματα..

τι ψαχνετε να βρειτε? αν το μοντελο εχει 1000 'η 1010 πολυγωνα? αν ο ηχος ειναι πολυκαναλος 'η οχι? αν εχετε 150frames/sec? αν ψαχνεστε εκει τοτε διαλεξατε λαθος κατηγορια.. γιατι πολυ απλα οοοολα αυτα δεν στηριζονται στο ποσο δυνατη μηχανη εχουν απο πισω, αλλα στο κολλημα που θα φαει ο εκαστοτε χρηστης...

τωρα.. αν το lineage 'η το wow 'η το g/w εχουν καλυτερα γραφικα, το ενα απο το αλλο, κατα τη γνωμη μου δεν ειναι καθολου υποκειμενικο θεμα....

νομιζω κανει MΠΑΜ οτι τα τα γραφικα του l2 ειναι λεπτοδουλεμενα, αλλα απο την αλλη τα φωτα του wow ειναι πολυ αληθοφανη, το l2 εχει πιο φυσικα χρωματα ισσοροπημενα, ενω στο wow τουλαχιστον σε οτι αφορα το χρωμα ειναι ολα τσιρκο... το l2 απο την μια φαινεται πολυ αδειο σε μερικα σημεια ενω το wow απο την αλλη εχει προσεχτει ιδιαιτερα σε αυτο, ωστε να μην αφηνει τετοιες τρυπες. Στο l2 το ai ειναι dummy εντελως, ενω στο wow ειναι παντελως καθυστερημενα τα mobs ... κα

βλεπετε πως οσο αντικειμενικη ειναι η κριση σας, παλι ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις...

οσο για την εισφορα στο σερβερ... να θυμισω μονο τον σερβερ στο bnb.. οπου ακομα και Τ3 να ειχες..παλι θα λαγγαρες μιας η φιλοσοφια του συγκεκριμενου σερβερ ηταν και ειναι "εγια μολα εγια λεσα βαλε και το noobie μεσα" τρελλο lag ΠΑΝΤΑ, απιστευτα dc χωρις λογο, απιστευτο spamming, και ΑΘΛΙΟΙ administrators που το μονο που τους ενοιαζε ηταν να ανεβουν lvl...

ΟΚ φυσικα και δε μπορω να ζητησω περισσοτερα απο εναν τετοιο σερβερ... Μπορω ομως να παω σε ενα συνδομητικο οπως στο wow, και να πληρωνω... ΟΣΟ ΕΝΑΝ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΦΕ καθε μηνα... και μη μου πειτε δεν εχω λεφτα...ελεορ... καθομαστε και λιωνουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ωρες τη μερα για τα γαμωπαιχνιδα...

και σιγουρα καποια απο αυτες τις 4 ωρες καθε μερα μεσα στο μηνα θα πηγαιναμε για ενα χαζοκαφε... εεε λοιπον τοσο κοστιζει... το να μην εχεις lag... να μην εχεις dc, να μην εχεις spammers, να μην εχεις το καθε βλαμμενο που κανει το χαβαλε του, και πολλα αλλα...

σκεφτητε το λοιπον και αφηστε τη φαγωμαρα...

προχ8ες παιζαμε F.F., χθες l2, σημερα wow, αυριο μπορει g/w, ειναι τραγικο να τα καταδικαζουμε, αφου μολις βαρεθουμε το ενα...θα τρεξουμε ομαδικα στο...επομενο..

Εγώ πάντως δεν καταδίκασα το wow!Τέσπα peace brothers αλλά με όλα αυτά έχω μπει σε δύλημμα..... να γράψω εξετάσεις ή να τα παρατήσω και να αρχίσω ένα από τα 2 αμέσως?:p:P:P:P

Απο που σου ήρθε και πότε το παρήγγειλες;

edit: ’σε κατάλαβα από την τιμή από πού. Πες μας το πότε γιατι μας έχουν impregnate τα Αγγλάκια στην αναμονη. Ούτε με τα πόδια να ερχόταν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.