Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Το συγκεκριμενο μερος εχει εξελιγμενα γραφικα τυπου dx10 και ειναι ενα προτυπο στο οπιο θα βγει το GUILD WARS 2.

To μερος ααυτο το εχει επισημα ανακοινωση to official site.

Συγκεκριμενα το ποταμι και μονο το ποταμι ειναι αυτο που ειναι βασισμενο στα παραπανο.

6dwuu9e0vte0i2zxeak5_thumb.jpg

lc7jxyxw86aqqdapqa5l_thumb.jpg

6dwuu9e0vte0i2zxeak5.jpg

Το guild wars 2 λεεεενε οτι θα βγει σε κανα 6μηνο. Δεν παιζει αλλα τεσπα.

Θα εχει jump , βελτιωμενα γραφικα, και θα λειτουργη με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!

ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ? ΓΕΡΝΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ!!!!! :jump: :jump: :jump:

αναμενουμε φυσικα!

ΥΓ : ειπα μονοτο ποταμι ειναι βασισμενο με τα εξελιγμενα γραφικα.

ΥΓ2: Δεν θυμαμε το μερος με πηγε ενας καμενος φιλος μου. Αλλα ειναι μια συνηθισμενη πολη οπως ολες που οι περισσοτεροι εχετε περαση!

Ειναι στο gwen απ'οτι θυμαμε! Ειχα περαση απειρες φορες και δν το χα καταλαβει!

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

το συγκεκριμένο δεν είναι vlox, αλλά έχει κι εκεί. Όποιος θέλει/μπορεί, ας του ρίξει μια ματια, είναι αρκετά όμορφο, και εντυπωσιακό να το βλέπεις σε online game.

Για την παραπάνω εικόνα, θα ψάξω λίγο ακόμα. :)

Επιτέλους :

α) Πήρα το πρώτο μου Elite Skill

β) Έφτασα στην The Dragon's Lair (19η mission)

γ) Όλες οι 18 προηγούμενες είναι ΜΕ το bonus :)Peace of cake : Augury Rock // Hard as hell : Dunes of Despair

To σπουδαιότερο : O Monk που βοηθάω "ένοιωσε" επιτέλους και άρχισε να δουλεύει wiki, πέταξε το τσεκούρι, πήρε σταφ, πήρε 2 Heroes από ΕotN, από collectors ντύθηκε όλος στα 51armor και έφτασε lvl 17 :D

Πρέπει να βάλω 60άρες επάνω και λέω να τις "μαζέψω" (farming) από collectors επειδή έχουν και extra attributes από αυτές που "κραφτάρεις" από τα μαγαζιά. Ti προτείνετε ? Collectors ή Crafting για 60άρες και γιατί ?

Αρχική απάντηση από tifozif1

Επιτέλους :

α) Πήρα το πρώτο μου Elite Skill

β) Έφτασα στην The Dragon's Lair (19η mission)

γ) Όλες οι 18 προηγούμενες είναι ΜΕ το bonus :)Peace of cake : Augury Rock // Hard as hell : Dunes of Despair

To σπουδαιότερο : O Monk που βοηθάω "ένοιωσε" επιτέλους και άρχισε να δουλεύει wiki, πέταξε το τσεκούρι, πήρε σταφ, πήρε 2 Heroes από ΕotN, από collectors ντύθηκε όλος στα 51armor και έφτασε lvl 17 :D

Πρέπει να βάλω 60άρες επάνω και λέω να τις "μαζέψω" (farming) από collectors επειδή έχουν και extra attributes από αυτές που "κραφτάρεις" από τα μαγαζιά. Ti προτείνετε ? Collectors ή Crafting για 60άρες και γιατί ?

1) :T:

2):T:

3)Η αποστολή Augury rock παίζει να ήταν η πιο εύκολη αποστολή που έχω κάνει ποτέ, την έβγαλα με την πρώτη, master's, χωρίς σχεδόν να χάσω health, μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα. Το μυστικό είναι να δημιουργήσεις combos με τα skills σου, γιατί οι NPC δεν τα καταλαβαίνουν και δε τα χρησιμοποιούν. :)

4) Ανάσταση! :p

Και τέλος... καλύτερα απο crafter, απο collector δεν πρέπει να είναι inscribable τα αντικείμενα. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

Inscribable ??? Insignias αλλά και τα άλλα (πως τα λένε) παίρνουν. Έχω βάλει στην 51αρα που έχω.

Edit : είδα τι είναι τα inscriptions (http://wiki.guildwars.com/wiki/Inscription) αλλά δεν έχω πολύ δρόμο μέχρι αυτά ?

------------------------------------------------------------

Edit 2: Μιας και το Drognar Forge είναι ακόμα "μακριά" να πάρς κάποια από αυτές

gw001oq6.th.jpg

ή

gw002jz4.th.jpg

ή να περιμένω να φτάσω Drognar Forge ?

ή είναι απλά "αισθητικό" το θέμα ?

Παιδια εχω κολλισει στο bonus του "D'Alessio Seaboard" οπου πρεπει να προστατεψεις καποιον απο την επιθεση που γινεται στο χωριο για να συνεχισεις το bonus.

Στο wiki λεει οτι πρεπει να κανεις split καποιους απο το party σου για να τον προσεχουν το ερωτημα ειναι πως κανω split ?

Δεν μπορεσα να περασω το bonus εκεινη την ωρα γινεται τρελη επιθεση και ο μ@λ@κας πεθαινει παντα.Το mission το εχω περασει.

Αφήνεις ΌΛΟΥΣ τους υπόλοιπους στο χωριό να σφάζονται και πας κατευθείαν πάνω στον Μakala να τον σώσεις. Πατάς CTRL ή ALT για να σου κάνει τα ονόματα highlight και τρέχεις σ'αυτόν αμέσως με το που δείς το χωριό από μακριά.

Edit : το παρακάτω είναι η επόμενη αποστολή + μπόνους http://wiki.guildwars.com/wiki/Divinity_Coast

To wiki θέλει αλλαγή. Παίρνεις τον πρώτο στο χωριό, Σώζεις τον δεύτερο αλλά ΔΕΝ του μιλάς και ΔΕΝ παίρνεις ακόμα το ΒΟΝΟΥΣ, οι 3-4-5 ΔΕΝ κυνδινέουν έτσι και τους παίρνεις μαζί σου "χαλαρά", μετά γυρνάς πίσω στον 2ο (στην γέφυρα) του μιλάς, παίρνεις και αυτόν μαζί σου και τερματιζεις bonus και mission μαζί.

Ολα αυτα τα κανω το θεμα ειναι μολις βρω το μ@λ@κα και το σωζω απο το ποσσ μετα πρεπει να τον προστατευσω απο τους υπολοιπους αλλα σκανε πολλοι και δεν μπορω να το σωσω υπαρχει καποιο "κολπο" για να τον σωσω?

Sorry gia ta Greeklish, to katevastiri einai bugged kai den niw8oun ta Ellinika :/

Edited:

Το Wiki είναι το πιο χρήσιμο πράγμα. ;)

Δες εδώ: http://wiki.guildwars.com/wiki/D%27Alessio_Seaboard

Όταν φτάσεις στο σημέιο 1 που γίνεται ο χαμός, απλά φάει πρώτα όσους είναι κοντά στον Benji. Μιλα του μετά και θα σου δώσει το bonus. Μετά μίλα στον πάνω (βάση του Mission Map) φρουρό και θα σου ανοίξει την πάνω πόρτα.

Μόλις περάσεις από το Melandru offering γράφ'το στα παλιά σου και πήγαινε εκεί που προστατεύεις τον Dorian. Μόλις τελειώσει αυτό (θα το καταλάβεις γιατί κάνει update το Q), πήγαινε προς το σημείο 4 και καθάρισε τα πάντα στο δρόμο σου. Γύρνα πάλι στο 3, τσίμπα το Offering και πήγαινε το πάλι στο 4.

Bonus τέλος, πας προς την έξοδο και τέλοοοος :)

Εύκολο είναι σχετικά ;)

Wiki παίδες, το πιο μεγάλο εργαλέιο.

Inscribable ??? Insignias αλλά και τα άλλα (πως τα λένε) παίρνουν. Έχω βάλει στην 51αρα που έχω.

Edit : είδα τι είναι τα inscriptions (http://wiki.guildwars.com/wiki/Inscription) αλλά δεν έχω πολύ δρόμο μέχρι αυτά ?

------------------------------------------------------------

Edit 2: Μιας και το Drognar Forge είναι ακόμα "μακριά" να πάρς κάποια από αυτές

ή να περιμένω να φτάσω Drognar Forge ?

ή είναι απλά "αισθητικό" το θέμα ?

Με το inscribable, εννοώ τα issignias και όλα αυτά. Συνηθίζονται να αποκαλούνται inscribable, για συντομία. Προφανώς, inscriptions σε πανοπλία δε περνάνε. Γενικώς, με τα collectors' items δεν έχω πολυασχοληθεί, και γι αυτό και σου είπα το "μήπως". Αν παίρνουν αναβαθμίσεις, go for it. :) Αν ξεχνάω κάτι, ή αν είμαι σκέτη παραπληροφόρηση ( :p ), ίσως κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο να ξέρει κάτι παραπάνω...

Όσο για τα άλλα armors... τα collectors που λες δεν ξέρω πόσο armor έχουν, αλλά παρτα μόνο αν έχουν 60 κι αυτά. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, και είναι καλό να έχεις το max armor σου το συντομότερο που μπορείς. 60 δηλαδή... τώρα... για αισθητικό θέμα... τέτοιο θέμα τίθεται μόνο ανάμεσα σε elite και σε max. Είναι το ίδιο απο στατιστικά, αλλά η μια κάνει 15k και η άλλη 1. Η πρώτη όμως είναι πολύ πιο όμορφη, σου δίνει prestige στο παιχνίδι, και μπαίνει και στο hall of monumets αν έχεις το πλήρες σετ. :)

Αρχική απάντηση από jpavly

Το Wiki είναι το πιο χρήσιμο πράγμα. ;)

Wiki παίδες, το πιο μεγάλο εργαλείο.

Lol! :p

Που να δεις και στο pvx wiki... εκεί να δεις εργαλεία... :p

Ίσα ίσα έχω 15plat. ’ρα περιμένω να φτάσω Drognar Forge να πάρω elite :) Για Drognar Forge μου έχει μείνει το Dragon's Lair mission να κάνω.

Ίσα ίσα έχω 15plat. ’ρα περιμένω να φτάσω Drognar Forge να πάρω elite :) Για Drognar Forge μου έχει μείνει το Dragon's Lair mission να κάνω.

Δεν με κατάλαβες. 15 κάνει το ΚΑΘΕ κομμάτι. Χώρια τα υλικά. :p

Και dork's έχει max, όχι elite. :p;):)

:(

Ψάχνω wiki για Syggroy Avenue αλλά δεν βρίσκω τπτ. Καμιά βοήθεια ? :p :P :p :P

Πανε www.guildwarsguru.com, κάνε thread, μάζεψε κόσμο, άσκησε πίεση, να το βάλουν στο επόμενο patch. :p :P

παιδια να ρωτησω τι διαφορα εχει το prophecies - factions - nightfall και το eye of the north εγκαθιστατε και στα τρια ?Ο χρηστης του ενος βλεπει το αλλο?

Αρχική απάντηση από TheoV [Σήμερα, στις 15:16]

παιδια να ρωτησω τι διαφορα εχει το prophecies - factions - nightfall και το eye of the north εγκαθιστατε και στα τρια ?Ο χρηστης του ενος βλεπει το αλλο?

ας πούμε πως εσύ αγοράζεις ένα από τα τρία(όχι το eotn που πρέπει να εχεις ήδη κάποιο άλλο) τελειώνεις με τα mission του και θες να συνέχισης σε άλλο map

αγοράζεις λοιπόν κάποιο ακόμα(οποιοδήποτε) κανεις add key στο υπάρχον account σου και στο map σου μέσα στο game υπάρχει ένα "καραβάκι" που σε μεταφέρει σε εκείνο το map και από εκείνο το map πίσω στο πρώτο σου

αν "τελειώσεις" και με αυτό το map και θες και τα υπόλοιπα που σου μείνανε, με την ίδια διαδικασία περνάς πάνω στο acc σου τα καινούργια map

(δεν είναι αναγκαίο να τελειώσεις ένα map για να πας σε άλλο μπορείς να πας και νωρίτερα)

:T:

• 2 weeks later...

Λοιπόν λοιπόν... σήμερα μόλις, βρήκα λίγο χρόνο να μπω στο παιχνίδι, και τον αξιοποίησα στα PvP. Πρώτη μου φορά, πήγα στα Alliance Battles. Kurzick VS Luxons. Κάηκα τόσο πολύ που έβγαλα 7000 point! Το συστήνω ανεπιφύλακτα! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.