Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Λοιπόν παιδες συναντησα ενα bug το οποίο με έχει τρελάνει, δε μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι. Έφτιαξα ένα dervish pve χαρακτήρα. Ξεκινάω quests, ώσπου φτάνω rank first spear. Όταν πηγαίνω στον αντίστοιχο npc για το reward μου λέει ότι δεν έχω φτάσει ακόμα στο first spear rank. Έτσι μοιραία φτάνω σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχουν άλλα quest, και δε μπορώ να συνεχίσω καθώς δε μου ξεκλειδώνει τα επόμενα. Έψαξα παντού για κάποια λύση αλλά το μόνο που βρήκα στο wiki είναι αυτό:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Sunspear_rank

όπου λέει:

"Bug! If you never activated/shown your Sunspear title on a character, even though you have a rank over Sunspear Sergeant, your Sunspear Skills will detect that you only have rank 1. Further testing is required to see if this affects skill buying as well. "

Τι εννοεί activate title? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει, αλλιώς μάλλον θα το παρατήσω το παιχνίδι αν και μου αρέσει πολύ, έχω σπαστεί άγρια:wall:

διπλα από τον τίτλο πρέπει να έχει μια επιλογή που μπορείς να την τσεκάρεις (v),τσέκαρε την και μετά ξανά μιλα στο npc

άλλον χαρακτήρα έχεις? με τον ίδιο δεν μπορείς να το κανεις γιατί πρέπει να έχεις μεγαλύτερο level τον τίτλο για να τον κανεις activated/shown:(

Τέτοια επιλογή δε βλέπω σε κανένα απο τους χαρακτήρες που έφτιαξα. Δηλαδή είναι καμένος ο χαρακτήρας; Η πλάκα είναι ότι έφτιαξα 2 φορές τον ίδιο επειδή το ίδιο έγινε και στον πρώτο αλλά σκέφτηκα κάτι δε θα έκανα καλά και δεν το έψαξα, είμαι και νέος στο παιχνίδι. 3 μέρες τσάμπα πήγαν δηλαδή... Αντε γεια λεμε...:dots:

Αρχική απάντηση από FocusX [Χθες, στις 23:04]

Τέτοια επιλογή δε βλέπω σε κανένα απο τους χαρακτήρες που έφτιαξα. Δηλαδή είναι καμένος ο χαρακτήρας; Η πλάκα είναι ότι έφτιαξα 2 φορές τον ίδιο επειδή το ίδιο έγινε και στον πρώτο αλλά σκέφτηκα κάτι δε θα έκανα καλά και δεν το έψαξα, είμαι και νέος στο παιχνίδι. 3 μέρες τσάμπα πήγαν δηλαδή... Αντε γεια λεμε...:dots:

σου προτείνω να προχωρήσεις κι άλλο στο game και μετά να τελειώσεις με αυτό το quest(ακόμα καλύτερα να το κανεις abandon και να το ξαναπάρεις πιο μετά)

Αρχική απάντηση από eleozz

σου προτείνω να προχωρήσεις κι άλλο στο game και μετά να τελειώσεις με αυτό το quest(ακόμα καλύτερα να το κανεις abandon και να το ξαναπάρεις πιο μετά)

Πώς όμως να το κάνει αυτό? Είναι main αυτό το quest. Μόνο αν τον κάνει κανείς run κάπου....

Το προχώρησα ήδη, προσπάθησα να το κάνω abandon κλπ, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να προχωρήσω πέρα από ενα σημείο, βαρέθηκα και να γυρίζω γυρω γυρω ψάχνοντας quest τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά... NPCs που θα έπρεπε να υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία να δώσουν quests δε βρίσκονται εκεί που λέει το wiki. Πολύ μυστήριο bug πάντως και περιέργως δε βρίσκω πληροφορίες από άλλους παίκτες στο internet σχετικά με αυτό. Μόλις βρω κουράγιο θα το ψάξω πάλι...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Λοιπον,,,, Help γιατί με το Wiki άκρη δεν βγάζω.

Θέλω να αγοράσω/craftαρω ένα όπλο το οποίο θέλει 10Πλατιν. (οκ), 10 Steel Ingots (ok) και 10 Deldrimor Steel Ingots. To Wiki λέει ότι για να craftαρω 10 Deldrimor Steel Ingots θέλω σύνολο 100 Iron Ingots (ok), 10 lumps (ok) 50 piles Glitering (ok) και 2Platin.

Τα 10 Deldrimor ingots για να τα αγοράσω από rare material traders θελουν ~12Platinums άρα ΠΟΛΥ ακριβά. Συνεπώς μόνο να τα craftαρω μπορώ. το ερώτημα είναι ΠΟΥ ΤΑ CRAFTαρω αυτά ?????

Thanx

Edit: έκαναν μάλλον update στο wiki και βρήκα : http://wiki.guildwars.com/wiki/Artisan

• 2 weeks later...

εκεί που έκανα explore στο map βλέπω το παρακάτω και πεθαίνω στα γέλια

ns8p60p6gtgefoz61w23.jpg

και για να εξηγήσω σε αυτούς που δεν κατάλαβαν η δεν ξέρουν

το συγκεκριμένο mob ήταν ένα "pet" που το περνούν οι ranger και είναι αυτό

και ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε αυτό το mob

κάτι που είναι αδύνατο.

το mob παρέμεινε 5lvl αλλα έκανε κανονικά skill ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει skills!!!

:rofl::rofl::rofl:

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια, για μικρα lvl που μπορουμε να παμε για farm αν ειναι ποσταρετε screenshot.

Επισης οσοι εχετε χαρακτηρα σε μεγαλο lvl πως αποκτατε κατα την διαρκεια του παιχνιδιου λεφτα γιατι οπως ξερουμε απο missions και quest δεν περνεις τιποτα?

Αν μπορει καποιος να ποσταρει καποια tips για το παιχνιδι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια, για μικρα lvl που μπορουμε να παμε για farm αν ειναι ποσταρετε screenshot.

Επισης οσοι εχετε χαρακτηρα σε μεγαλο lvl πως αποκτατε κατα την διαρκεια του παιχνιδιου λεφτα γιατι οπως ξερουμε απο missions και quest δεν περνεις τιποτα?

Αν μπορει καποιος να ποσταρει καποια tips για το παιχνιδι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι

για farm για low lvl αν γυρίσεις 2-3 σελίδες πίσω θα βρείς που έχω ποστάρει ένα για elemental (νομίζω e/w έχεις)

για περισσότερα build μπορείς να δεις εδώ παρα πολλά http://www.pvxwiki.com/wiki/Category:All_working_farming_builds

τα συγκεκριμένα είναι όλα για farm

λεφτά βρίσκεις "φαρμαροντας" είτε απλά mob η από instances με party(και solo)

(αν δεν είσαι σε guild μπορείς να μπεις στην δικη μας ώστε να έρχεσαι μαζί μας σε κάποια farm που θα μπορείς η να βοηθάμε κιόλας)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.