Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

ευκολο ειναι.

για το bonus, καθαριζεις 9 πυργους (με πολλα mobs), παλουκωσε τα bots

πιο πισω, μετα ranged pull τα mobs, και τρωγε τα σιγα σιγα.

το main ειναι απλα να πας απο το ενα σημειο στο αλλο.

Όχι ρε! Εδώ λέμε για τύπους που τους λες, "για να πάρουμε το bonus μη επιτεθείτε στους centaurs πριν τελειώσουν την κουβέντα" και πάνε και τους την πέφτουν :/

Χθες πήγα το The Wild mission 4 φορές μέχρι να βρω κατάλληλο party. Στο τέλος, ο ένας δεν μπήκε καν μέσα, ο άλλος έμεινε στην αρχή AFK. Τι να πεις..

Αρχική απάντηση από tifozif1

Μαλλον screenshot με info και το chat history και email εδω : http://www.arena.net/contact.php

Με κάλυψες. :)

Και όχι, δεν κάνω πλάκα. Είναι βέβαια 1 στο εκατομμύριο, αλλά εγώ το δικό μου μύριο το έχω κλείσει. (Και μαζί με το μύριο, έκλεισα και το account του φούστη!) :p

Χαιρετω ολο το guild hall:D

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το char μου(ele/w 12lvl)

1)Τα points που μου δινει καθε lvl πως να τα διαμιρασω (μεχρι τωρα εβαζα fire-energy-και 2-3 του warrior)?

2)Eχω φτασει lion arch αλλα τα αρμορ ειναι τα ιδια που εχει και στο ascalon +30 μηπως κανω κατι λαθος ποτε θα μου δωσει αλλα αρμορ?

3)Που μπορω να βρω καλα staffs?(απορια: αν εχω ενα σταφ για water και εγω βαζω fire θα εχει καποια διαφορα στην αποδοση?)

4)Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω καλα σκιλς για το lvl μου?(Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν σκιλς για ele τα οποια σου δινουν extra health)

5)Heroes που μπορω να βρω ?

Θα υπαρξουν και αλλες αποριες γι'αυτο να ειστε ετοιμοι :D:p

Thx για τη βοηθεια παιδες:worship:

Αρχική απάντηση από gns

Χαιρετω ολο το guild hall:D

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το char μου(ele/w 12lvl)

1)Τα points που μου δινει καθε lvl πως να τα διαμιρασω (μεχρι τωρα εβαζα fire-energy-και 2-3 του warrior)?

2)Eχω φτασει lion arch αλλα τα αρμορ ειναι τα ιδια που εχει και στο ascalon +30 μηπως κανω κατι λαθος ποτε θα μου δωσει αλλα αρμορ?

3)Που μπορω να βρω καλα staffs?(απορια: αν εχω ενα σταφ για water και εγω βαζω fire θα εχει καποια διαφορα στην αποδοση?)

4)Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω καλα σκιλς για το lvl μου?(Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν σκιλς για ele τα οποια σου δινουν extra health)

5)Heroes που μπορω να βρω ?

Θα υπαρξουν και αλλες αποριες γι'αυτο να ειστε ετοιμοι :D:p

Thx για τη βοηθεια παιδες:worship:

Χαιρετώ κι εγώ, και απαντάω.

1) Αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή. Εξαρτάται απο το πώς θα διαμορφώσεις το χαρακτήρα σου. Οι 2 καλύτερες επιλογές είναι fire και earth. Το earth είναι πιο ισορροπημένο, αλλά το fire έχει το μεγαλύτερο ΑΜΕΣΟ damage output, στον ele και στο παιχνίδι γενικώς. Είναι και η πιο δημοφιλής επιλογή στο PvE, καθώς ο ele συνήθως χρησιμοποιείται ως nuker (δηλαδή damage damage και όποιον πάρει ο χάρος!). Αντίθετα ,στο pvp, οι επιλογές είναι ακριβώς ανάποδα, Air και Water τα πιο δημοφιλή, αλλά παίζει και το fire λίγο. Εγώ θα σου συνιστούσα να αρχίσεις με fire, αλλά έχοντας κατα νού και τον earth (να μαζεύεις insignias, κανένα καλό staff κλπ) και όταν μάθεις καλύτερα να δοκιμάσεις και τον earth, που είναι λίγο πιο δύσκολος χαρακτήρας, αλλά μπορεί να αποβεί απίστευτα αποτελεσματικός γιατί κάνει τρελό έμμεσο dmg, ενώ συγχρόνως δε νιώθει, μπορεί να αποκτήσει με διαφορά το υψηλότερο armor του παιχνιδιού.

Στο θέμα μας όμως τώρα: Προτείνω να φτάσεις το Energy στο 12, το fire να το πας μέχρι 10-11 κανονικά και 11-12 με insignias και στον warrior, αν δε μπορείς/θες να αλλάξεις secondary, να το βάλεις σ' αυτά που σου δίνουν heal και protection/armor.

2)Δες το υπόλοιπο θέμα, και τις 6-7 τελευταίες σελίδες του Guildwars thread, έχουν απαντηθεί όλα εκτενώς σ' αυτό το θέμα.

3) Όπλα γενικώς στο παιχνίδι βρίσκεις κυρίως απο drops. Μπορείς και να αγοράσεις, αλλά δε συμφέρει. Θα βρείς απο drops. :) Σημασία τώρα δεν έχει το είδος του dmg που κάνει το όπλο σου στην επίδοση του (βασικά έχει, αλλά αυτό έχει να κάνει με τους εχθρούς και όχι με το όπλο και τον χαρακτήρα σου), αλλά το requirement που έχει. Πχ, αν έχεις ενα staff που έχει req9 water και εσύ έχεις στο water απο 0 ως 8, θα μπορείς να το φορέσεις, αλλά θα το χρησιμοποιείς στο μισό (dmg κλπ). Τα μόνα που θα δουλέβουν θα είναι τα enhancements, όπως το +20% enchantment duration κλπ.

Τώρα, για το είδος του dmg, καλό είναι, αν είσαι ανάμεσα σε 2 ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια staff, είσαι fire ele και το ένα κάνει fire dmg και το άλλο lightning dmg πχ, ή κάτι άλλο (με το ίδιο requirement, πχ και τα 2 energy), καλό είναι να επιλέξεις αυτό που κάνει διαφορετικό dmg απο τα spells σου, δηλαδή το lightning. Αυτό για να υπάρχει ποικιλία στις επιθέσεις σου, κι έτσι αν αντιμετωπίζεις εναν εχθρό που έχει υψηλό resistant στο fire (ενα Destroyer πχ), με το staff να του κάνεις κανονική ζημιά ή αυξημένη.

Αυτό δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχεις ενα dmg sensitive spell, όπως το mark of rodgort πχ. (http://gw.gamewikis.org/wiki/Mark_of_Rodgort). ’ν έχεις αυτό το spell, πας για fire dmg staff καρφωτός, έτσι ώστε να έχεις τον άλλο σε μόνιμο burn και να ασκείς έτσι τεράστιο pressure. :)

4) Skills για το lvl σου θα βρεις στον skill trader. Δεν έχει καλά και κακά skill για το lvl σου, το lvl σε αυτό το παιχνίδι μικρή σημασία έχει. Έχει καλά και κακά skills γενικώς. Γι αυτό να προσέχεις ποια αγοράζεις. Και όσο προχωράει το παιχνίδι θα σου ανοίγουν και πιο δυνατά, μην ανησυχείς. :) Όσο για skills για ele που να σου δίνουν extra health, δεν υπάρχουν και δε χρειάζονται. Λίγο πολύ, αν βρεθείς σε θέση που να χρειάζεσαι με τον ele extra healt, είσαι ήδη νεκρός. Υπάρχουν spells που σε κάνουν heal, που σου δίνουν extra armor κλπ. Παίξει μ' αυτά. :)

5) Heroes δυστυχώς δεν έχει το παιχνίδι που κατέχεις. Μπορείς να βρεις σε όλα τα υπόλοιπα campaigns, και στο Eye of the north expansion. Εδώ, παίζεις με τα henches. :nothing:

Όπως κατάλαβες απο το μέγεθος του post, χαρά μου/μας να βοηθάμε. Οπότε μη διστάζεις καθόλου. Μόνο, το επόμενο post σου με ερωτήσεις τέτοιου είδους, στο guildwars thread και όχι στο thread του guild μας παρακαλώ. :)

Tip: Ψάξε το site που σου έδωσα. Έχει μέσα τα πάντα, και λίγο πολύ δε μπορείς να παίξεις χωρίς αυτό.

Σου δίνω και το Link της home page του, για να σε διευκολύνω. http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page

Nα παρακαλεσω ρε παιδια για αλλη μια φορα, τα ερωτηματα σας που αφορουν το guild wars να μη φορτωνουν ΑΥΤΟ το δισμυρο θεμα... Να παρουσιαζονται στο guild wars thread οπου θα σας απαντανε και αλλα ατομα εκτος guild . Μην λετε συνεχεια τα προβληματα σας σε θεμα που ειναι για ανακοινωσεις και απαντησεις σε ερωτηματα του admin team.

Παρ'ολα αυτα νομιζω οτι ο αδερφος geogeoland σε καλυψε :p :p

Lord Lurtz

Μη το μαλώνεις βρε το παιδί! :p

Πάντως, όπως είπαμε, αυτό είναι για σηζήτηση ενδο-guilτιακή! :p Συζήτηση, ανακοινώσεις, κλπ. Για όποιες τέτοιες απορίες στο guildwars thread. :)

Φίλε gns, εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς. :) Η συνέχεια εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15527&perpage=20&pagenumber=21

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.