Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Ευχαριστουμε πολυ jpavly Geogeoland με ονομα στο guild wars Geo Gr και Gr Warrior ή αλλιως eleozzzzz!

Μαζι παμε σιγα σιγα να φτιαξουμε το GUILD MΑΣ !!! The Lab Gr!!! GrL!!

Τα παιδια που θελετε να μπειτε στο guild wisparete στους 2 officers Geo Gr & Gr Warrior !

Και σε μενα! Lord Lurtz!!:woot:

Συντομα νεοτερα!! :D

ΥΓ: jpavly σ'ευχαριστω για την υποστηριξη! :) :)

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε παιδιά τούτα τι τα κάνουμε;

gw001xx6.th.jpg

Μπορούν να πάνε σε πανοπλίες κλπ κάπως;

Oχι. Στις πανοπλιες μπαινουν 2 αναβαθμισεις. Σε καθε κομματι της πανοπλιας σοου μπορεις να βαλεις 1 rune και1 isignia. Που σου δινουν health energy κλπ...

Ουσιαστικα μολις παρεις max armor ή elite θα τις αναβαθμισεις τωρα π εισαι μικρο lvl δεν αξιζει.

Moλις προχωρισεις στις πολεις τις παρακατω θα βρεις και rune traders που θα δινουν.

Και ελπιζω να βαλουμε και εναν στο guild hall μας αν και ειναι ακριβουτσικος!

Αυτο που εχεις σπαει με EXPERT SALVAGE KIT. Kαι σου βγαζει 1 rune ;) . Με απλο salvage kit απλα γινετε materials. ;):p

Κι αλλη απορια....

Πατωντας για 'travel' απο πολη σε πολη, ειδα οτι σου βγαζει μια

επιλογη που λεει "europe district active" "american district 1" και διαφορα παρομοια.

Διαλεγοντας το europe πηγα στη πολη ταδε, η οποια ητανε σχεδον αδεια.

Διαλεγοντας το america στην ιδια πολη, στον ιδιο χρονο, ητανε ΦΙΣΚΑ στο κοσμο...

Τι ακριβως κανει αυτο το district? σε μεταφερει στο usa/europe region του παιχνδιου?

Τι αντικτυπο εχει αυτο?

Αρχική απάντηση από Zarras

Κι αλλη απορια....

Πατωντας για 'travel' απο πολη σε πολη, ειδα οτι σου βγαζει μια

επιλογη που λεει "europe district active" "american district 1" και διαφορα παρομοια.

Διαλεγοντας το europe πηγα στη πολη ταδε, η οποια ητανε σχεδον αδεια.

Διαλεγοντας το america στην ιδια πολη, στον ιδιο χρονο, ητανε ΦΙΣΚΑ στο κοσμο...

Τι ακριβως κανει αυτο το district? σε μεταφερει στο usa/europe region του παιχνδιου?

Τι αντικτυπο εχει αυτο?

Ειναι σαν! το τονιζω Σαν servers . Ο International και ο αμερικανικος οπως λες εχει απιστευτο lag. Μπαινε english district 1.

Αρχισα το τραιλ για να δω τι λεει το παιχνιδι και πραγματικα ειναι τεραστιο τα εχασα λιγο με τοσα quest που μπορεις να κανεις.

Βασικα εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να με βοηθησει:

1)Στην αρχη σε καθοδηγα πια quest πρεπει να κανεις ομως μολις τελιωσεις τον empassedor δεν υπαρχει καποια συνεχεια ξερετε τι πρεπει να κανω?

2)Πως μπορω να αυξησω τη χωρητικοτητα του inventory μου?

3)μηπως υπαρχουν heal potions ή energy potion ?

4) ασπιδες περνουν μονο οι warrior ή μπορουν να εχουν ολοι?

5)μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να στησω το character μου (elem/ranged)?μπορω να αλλαξω το δευτερο profession?

Συγνωμη παιδια αν εγινα κουραστικος

Thx

1) Πήγαινε στην πόλη, όλο και κάποιος θα σου δώσει Quest, απλά δεν έχεις πάρει το main quest μάλλον οπότε και έχεις κολλήσει.

2) Αγοράζεις από τον merchant ένα ή δύο bags

3) Απ'ότι έχω δει όχι, υπάρχουν όμως skills. Μόλις μάθεις να παίζεις σωστά θα δεις ότι δεν τα χρειάζεσαι ;)

Παίρνε hencman healer και θα είσαι ΟΚ, τσάμπα είναι :p

4) Αν είναι το όπλο σου one handed δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά από ένα επίπεδο και πάνω έχει requirements πχ 5 Tactics skill. Για τους μάγους παίζουν τα Focus Items από τα οποία μερικά εμφανισιακά είναι πόρωση!

όπως αυτό στο χέρι:

Grim_Cesta_%28gauntlet%29.jpg

5) Τι ακριβώς χρειάζεσαι; :)

καμία κούραση, όσο μπορούμε βοηθάμε.

Εγω έχω μόνο ενα quest στο log μου το οποιο ειναι και δύσκολο (party quest)... Καποια φαση μου ειχε κοτσαρει αλλους 4 οι οποιοι απο οτι κατάλαβα ήταν bots ? Πως γίνεται να τους ξαναπάρω ? :p

gns, να συμπληρώσω μόνο... για τα bags, μπορείς να πας στον merchant και να πάρεις άλλα 2 bags και 1 belt pouch. Όλα αυτά θα έχουν απο 5 θέσεις αρχικά, αλλά με ενα rune of holding μπορείς να αυξήσεις τη χωρητικότητα των bags (όχι του pouch) απο 5 σε 10 θέσεις αν θυμάμαι καλά

(Μετά απο κάποιο καιρό σταματάς να τα προσέξεις, απλώς βρίσκονται εκεί, γι αυτό δε τα θυμάμαι) :p

:OT: @Zarras, Η υπογραφή τα ΣΠΑΕΙ! :p:T::D

By the way (πρήξιμο) :

ι) Πώς φτιάχνω έναν παίχτη για χρήση storage, δηλαδή πώς του δίνω/μεταφέρω πράγματα ?

ιι) Από το Prophecies (που δεν έχει τελείοσει ακόμα) "ξεκλείδωσα" και τις περιοχές Factions, NightFall & EyeNorth. Εκει οι αποστελές που κάνω είναι πολύ δύσκολες. Δεν θα έπρεπε να είναι noob-quests όπως όταν άρχισα το Prophesies (πχ μίλα στον Α και μετα στο Β = 300 ΕΧΡ) ??

Καθόλου πρήξιμο φίλε μου, σιγά! Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθάμε. Έτσι κι αλλιώς όλοι στο μηδέν ήμασταν κάποτε. :)

Λοιπόν, για το πρώτο, μπορείς να δημιουργήσεις το χαρακτήρα, να παίξεις το εισαγωγικό κομμάτι μέχρι να πας στην πρώτη πόλη κι εκεί να ξεκλειδώσεις την πρόσβαση στο storage με αυτό το χαρακτήρα, όπως και το storage update. Μετά, τοποθετείς ότι αντικείμενο θες στο storage απο οποιονδήποτε χαρακτήρα σου, συνδέεσαι με τον χαρακτήρα-αποθήκη και παίρνεις ότι θες απο το storage στο Inventory σου. Όπως κατάλαβες απ' αυτό, το storage που έχεις στο παιχνίδι σου είναι universal, συνδέεται δηλαδή με το account σου και όχι με τον εκάστοτε χαρακτήρα. :)

Για το δεύτερο τώρα, όχι, δεν θα έπρεπε. Όταν ξεκλειδώνεις ενα campaign απο κάποιο άλλο και ενεργοποιείς έτσι τη δυνατότητα μεταφοράς του χαρακτήρα ανάμεσα στα campaign, το παιχνίδι έχει ως δεδομένο πως ο χαρακτήρας σου είναι ήδη αρκετά προχωρημένος. Για το λόγο αυτό, όταν μπαίνεις στο καινούργιο campaign (Για το Nighfall στην περίπτωση σου, καθώς το Eye of the North είναι άλλη ιστορία) ξεκινάς απο λίγο πιο πριν τη μέση, έτσι ώστε να μη σου φαίνεται το παιχνίδι γελοία εύκολο. :) Αυτό σημαίνει πιο απαιτητικά quest, μεγαλύτερη δυσκολία κλπ, καθώς υποτίθεται πως έχεις προηγούμενη εμπειρία. Με λίγα λόγια, σε πετάει κατευθείαν στα βαθιά. :)

Απ'ότι έχω ακούσει στο Lions Arch είναι τα max armor. Για αυτό και προσφέρουν όλοι run μέχρι εκεί. Αλλά δεν λέει, χάνεις το μισό παιχνίδι. Εγώ περιμένω πως και πως να φτάσω εκεί, αλλά θα φτάσω στην ώρα μου :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.