Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tifozif1

Νόμιζα ότι μόνο απο lvl 20 και μετά παίρνεις. Να θυμίσω παίζω Prophecies και έχω και το Εye of the North (το πακετάκι που τα έχει και τα 2).

Έκανα ένα quest (What lies beneath ή κάπως έτσι) και μέ έβγαλε μάλλον στο EyeNorth όπου εκεί σου δίνει heroes. Νομίζω δηλαδή....

AΝ πηρες heros ναι. Μπηκες και στο Gwen! Eye of the north!

Αυτο το quest το περνεις απο La για να μπεις ουσιαστικα και στο gwen

το οποιο εχει το primary quest το οποιο σου βγαζει μολις το αρχισεις αλλα 3 quests primary τα οποια μολις πας να τα αρχισεις σου βγααζουν αλλα 3 questakia και ΟΛΑ ΑΑΥΤΑ για το quest του gwen που ουσιαστικα σου δινει ΤΑ ΠΑΝΤΑ :D .

Gold, experience reputation items ELITE SKILLS (to gwen εχει πολλα bosses για καθε race)

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Zarras

Atheina Kawasaki

Το prophecies πηρα, καντε κανα add

Ισως και να εχω κανει πατατα με το acc αλλα προς το

παρον παιζει

hahhahahaha μόλις έκανα logout, κάτσε να μπω να σε τιμήσω. :p

Δεν κρατήθηκες ε;

**Edit: Damn, γκαντέμη δεν μπορώ να κάνω login :hehe:

Αρχική απάντηση από gns

Παιδια εσεις που παιζετε καιρο ο συνδιασμος elementalist kai ranged ειναι καλος ή να αλλαξω σε κατι αλλο?

Μπα ... παιδια το λεω για αλλη μια φορα GUILD WARS WIKIIIIIIII

http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page

Χωρις αυτο δεν μπορεις να παιξεις!! Εκει θα βρεις και τα καλυτερα combos.

Παντως elem/warrior lεει αλλα και ele/monk

Αρχική απάντηση από jpavly

hahhahahaha μόλις έκανα logout, κάτσε να μπω να σε τιμήσω. :p

Δεν κρατήθηκες ε;

Σας εχουμε παρασυρη ολους! :p

Ρε παίδες, μια απορία..

Στην αρχή που το ξεκίνησα, πήρα το 2ο prof σε Necro και είχε τέτοια quests με skills κλπ.

Μετά πήγα σαν μλκς και πήρα το Mission που σε πάει μετά την καταστροφή του Ascalon και δεν τελείωσα όλα τα άλλα Quests..

Έχω χάσει τίποτα επί της ουσίας ή να μην σκάω;

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:36]

Ρε παίδες, μια απορία..

Στην αρχή που το ξεκίνησα, πήρα το 2ο prof σε Necro και είχε τέτοια quests με skills κλπ.

Μετά πήγα σαν μλκς και πήρα το Mission που σε πάει μετά την καταστροφή του Ascalon και δεν τελείωσα όλα τα άλλα Quests..

Έχω χάσει τίποτα επί της ουσίας ή να μην σκάω;

δεν εξής χάσει τίποτα ότι είναι εκεί θα το βρείς και εδώ

καλή αρχή:daisy:

Το είχα και ανησυχία γιατί μου είχε πει ο darkCount ότι θα μου έδιναν διάφορα professions και έχω φτάσει 13lvl και έχω πάρει μόνο το Necro. Πιο μετά θα μπορώ να τα αλλάζω;

Btw το σφυράκι μαμάει στο Warrior :D

αυτο το guild που λεγατε δημιουργηθηκε τελικα?

Όχι, άντε να το πάμε :) Θέλω να δω μπέεεερτες :p

Με το darkCount we haz a lion :D

gw005ph8.th.jpg

Jpavly πιο παιζεις? το proph??

αυτο το guild που λεγατε δημιουργηθηκε τελικα?

θα δουμε. θελει οργανωση. Οι περισσοτεροι απο δω ειπανε οτι ειναι μεσα.. Αρκει να συνεοηθουμε με τους παλιους πλεον.

Οταν ειναι παντως πειτε μου. Lord Lurtz το ingame acc μου. Οσοι παιζουν καιρο ας μου πουνε να παμε Lions Arch να το κανουμε registry. Γτ να χαζολογαμε? Το μονο αρχικο που θελουμε ειναι το name αρχικα. The Lab Team Gr συμφωνειτε?

ΥΓ: Eleozz θελω να συνενοηθω κυριως μαζι σου και με τον geogeoland

Αρχική απάντηση από jpavly

Το πρώτο, ξέρω γω.. Το Prophecies δεν είναι; Που το βλέπω; :p

λολ αν εισαι στο prophcies 1on) NA KANEIS MONO TA MISSIONS + TA PRIMARY QUESTS Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!! 2ον ) χωρις το wiki δεν πας πουθενα στο proph και γενικα πουθενα my friend mod :p! ανοιξε και...ΔΙΑΒΑΣΕ :p. 3on ) wisp me στο game αν θες help. Μολις τερματισα το proph και τα εχω προσφατα..

4ον) ολα τα missions εχουν και bonus. 1 misiion 1 bonus. Αν περνεισ τα bonus περνεις το title το πρωτο σου :p

5on) 25 ειναι missions+bonus

Αρχική απάντηση από Trooper

Το πρώτο παίζω κι εγώ (Prophecies) Lvl 7 W/N, Lord Trooper το όνομα :p

Το βραδάκι έχεις τσεκουράκι one handed :p

Btw, αυτά που λένε Customized για μένα, άμα τα πάρει άλλος, μπορεί να τα κάνει Customize επίσης;

@jimakos21: Όλα τα Quests κάνω, why not? Όρεξη έχω. ’λλωστε ο πρώτος char είναι πάντα αναγνωριστικός :)

εγώ σύμφωνο όσο για το όνομα πείτε τι θέλετε.

απότο guild που είμαι έρχομαι με το storage του guild οποτε έχουμε έτοιμο hall(καινούργιο).

όσο για cape αυτή που έχουμε τώρα μου αρέσει πολύ για δείτε και εσείς

w6cffaw0nnlk6t2daidk_thumb.jpg

edit: παίδες για hall εδώ κάτω κάτω έχει την λίστα http://gw.gamewikis.org/wiki/Guild_Hall

παίδες όσοι βγαίνουν από το guild μου ονόματα εδώ για invite αλλιώς pm στο game

AND ITS A FACT!!! Κυρίες και κύριοι, αξιότιμοι λαμπίτες, το επίσημο Guildwars Guild είναι γεγονός! Με όνομα The lab Gr [GrL], όσοι πιστοί προσέλθετε! Pm στον Lord Lurz ή Geo Gr ή Greek Warrior για add, ξεκινήσαμε ήδη δυναμικά και έχουμε κιόλας μπέρτα. :p

Για όνομα βάλαμε αυτό που συζητούσαμε, όσο για μπέρτα και τα σχετικά, κάναμε μια αρχή και αν δεν μας κάνει την αλλάζουμε βρε αδερφέ! :p

(Είναι ωραία όμως η άτιμη...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.