Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Ψήνομαι Ψήνομαι! Go go the lab team!

Και, εννοείται πως απλώς είναι μια ιδέα ακόμα. Ακόμη κι αν γίνει το guild, οι κανόνες που θα έχει θα είναι συμπεριφοράς κλπ κλπ, δεν θα υπάρχει το "τάδε ώρα/μέρα όλοι μέσα", καθώς έτσι κι αλλιώς όλοι εδω πέρα casual παίζουμε και αναγνωρίζουμε πως η ζωή καλεί.

Το guild ουσιαστικά μια επέκταση της παρέας που έχουμε εδώ στο forum θα είναι, απλώς In-game και για να μπορούμε να βοηθιόμαστε σε θέματα του παιχνιδιού. :)

Μια σκέψη είναι αυτή, ακούω ιδέες!

Έλα το brainstorming! :p

Geo Gr εδώ, και απο προτάσεις...αυτά που είπα + αν πάμε για guildhall πάμε στο imperial isle και για cape τα βρίσκουμε εκεί μέσα, μη κάνουμε όμως καμιά ελληνική σημαία, πέραν του οτι θα είναι καρακιτσαρία, το έχουν κάνει κιόλας. :p

Βέβαια υπάρχει ενα πρόβλημα με τα guild funds... κάπως πρέπει να μαζέψουμε (μελλοντικά λέμε τώρα) για να βάλουμε τους βασικούς έστω NPC στο hall, που είναι και πανάκριβοι. Και δε ξέρω και πώς βγαίνουν μαζικά τα λεφτά, (πολύ μαζικά), πχ εγώ σε σύνολο σε όλο το παιχνίδι πρέπει να έχω βγάλει κοντά στα 400k, αλλά μαζεμένα πάνω απο 70k δεν έχω δει ούτε απο μακριά! :p

Δυο-τρείς ερωτησούλες:

Ειμαι λεβελ 5 W/N. Που μπορώ να βρώ κι άλλες τσάντες γιατι με τη default δε τη παλεύω... Ποσο κοστίζουν.

Τα items που βρίσκω να τα σπάω ? Ή δεν εχει νόημα και απλά να τα πουλάω στο merchant ?

Αρχική απάντηση από jimakos21

τα ιτεμς τα σπας με salvage kit. Οχι παρε τσαντουλες, απο τον merchant. Καποια item τα mob και τα gold εχουν runes και αξιζουν για πουλημα ή σπασιμο

Κάποια στιγμή εκεί που μου έπεσε ένα item για salvation μου έβγαλε new item unlocked μπλα μπλα μπλα. Τι κάνεις τότε; :p

λοιπόν τα new item unlocked είναι για pvp χαρακτήρες δηλαδή όταν θα κανεις έναν pvp χαρακτήρα θα τα εχεις έτοιμα

όσο για τις extra τσάντες πάρε δυο τσάντες και 1 belt οι τσάντες αυξάνονται με το rune of holding αλλα μονο 1 φορα και το belt δεν γίνετε τίποτα παραπάνω

ελπίζω να βοήθησα:laughing:

Αρχική απάντηση από jpavly

Κάποια στιγμή εκεί που μου έπεσε ένα item για salvation μου έβγαλε new item unlocked μπλα μπλα μπλα. Τι κάνεις τότε; :p

Χαίρεσαι. :p

Αυτό σημαίνει πως το αντικείμενο έχει ξεκλειδωθεί και πως έχεις πρόσβαση σ' αυτό με κάθε pvp χαρακτήρα σου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα skills, μόνο που εκεί ισχύει το οτι μπορείς να έχεις πρόσβαση στο καινούργιο skill απο όλους τους hero (πρόσεξε, όχι τους χαρακτήρες σου, τους hero, αυτούς που έχει στο Nightfall και το Eye of the north) του αντίστοιχου proffesion (κάθε χαρακτήρα στο account σου), και αντίθετα. Αν δηλαδή ξεκλειδώσεις ενα skill για hero (hero skill trainers) μπορείς να έχεις πρόσβαση σ' αυτό και με το χαρακτήρα σου. Μόνο όμως με αυτόν στον οποίο ανήκει και ο hero.

Δεν είμαι πολύ σίγουρος πως κατάλαβες..αλλά μπορώ να ξαναπροσπαθήσω αν όχι. :p

edit: Μη πάει να γράψει κανείς μια μεγάλη απάντηση, αμέσως εκεί, να πάει να απαντήσει άλλος! Μέχρι να μπεις σου έχουν πάρει το παρκάρισμα! :p :p :upside::hehe:

Παιδια εβαλα το trail για να δω λιγο το παιχνιδι αλλα διαπιστωσα οτι σε windows server 2003 δεν παιζει και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι χρειαζεται directX 8 τι στιγμη που εγω εχω το 9c. Βρηκα ενα θεμα εδω http://guildwars.incgamers.com/forums/showthread.php?p=4475503 αλλα δεν βρηκανε κανενα τροπο να παιξει μηπως καποιος απο εσας το εχει βαλει σε windows server?

πσ: απο οτι ειδα το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο το μονο που με δισκολεψε λιγο ο χειρισμος του εσεις πως μετακινητε το χαρακτηρα σας με το mouse ή το πληκτρολογιο? :tomato:

στις 02:55 μου γεννηθηκε η εξης απορια....

αφου πιο πανω λετε πως τα Prophecies, Factions, Nightfall, Eye of the Norθ

ειναι αυτοτελη και ανεξαρτητα, ολοι εσεις πως συναντιεστε!?!?

Τα εχετε αγορασει ολα? :...:

Αρχική απάντηση από Zarras

στις 02:55 μου γεννηθηκε η εξης απορια....

αφου πιο πανω λετε πως τα Prophecies, Factions, Nightfall, Eye of the Norθ

ειναι αυτοτελη και ανεξαρτητα, ολοι εσεις πως συναντιεστε!?!?

Τα εχετε αγορασει ολα? :...:

ΕΕΕεεε... ναι...εγώ τουλάχιστον τα έχω όλα. :p Και νομίζω και οι υπόλοιποι. Κοινούς χάρτες έχει μόνο το Eye of the North με το Prophecies, αλλά μόνο όσον αφορά τον γενικότερο χάρτη. Αυτό σημαίνει πως αν και ο χάρτης είναι ίδιος, αν έχεις μόνο το proph δεν μπορείς να πας στις περιοχές του EN (είναι απρόσιτες με τα πόδια και δε σε πάει κανένα quest/mission) και το αντίθετο. Όμως υπάρχουν και κάποιες κοινές περιοχές "εκτός χάρτη" για όλα τα campaigns όπως είναι τα battle isles και τα guildhall.

Αμα περνατε τους heros για bug μεχρι να καταλαβεται ποοοοοσοο μεγαλο ειναι το guild warς ποοοοσαα πολααα εχεις να κανεις θα νομιζεται πως καθε μερα βλεπεται bugs!!!!:hehe: :hehe:

A και για οσους δεν ξερουν να μην ξεχασω, το guild wars πριν απο κανα μηνα απο tom's hardware ειχε ψηφιστη το καλυτερο σε ΓΡΑΦΙΚΑ mmorpg παιχνιδι αφηνοντας πισω του l2 και WoW και το 2ο καλυτερο σε game play μετα το WoW!!

Oποιος εχει αποριες ας παει 2 σελιδες πισω να δει κατι φοτογραφιες που ειχα ανεβασει! :beer:

Νόμιζα ότι μόνο απο lvl 20 και μετά παίρνεις. Να θυμίσω παίζω Prophecies και έχω και το Εye of the North (το πακετάκι που τα έχει και τα 2).

Έκανα ένα quest (What lies beneath ή κάπως έτσι) και μέ έβγαλε μάλλον στο EyeNorth όπου εκεί σου δίνει heroes. Νομίζω δηλαδή....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.