Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Βασικά θα ψηνόμουν να το ξαναρχίσω σε μια guild που θα είναι αποκλειστικά είτε για pvp ή pve και που θα μπορούν να παίζουν όλοι παρέα...Τι ζητάω ο μ@κ@κ@ς πολλά ε??????

Όποιος θέλει ας μου πεί(μέσω pm)

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jimakos21

http://gw.gamependium.com/tools/builds/

Πολυ ενδιαφερον!! :) :) M'αρεσουν καποια !

Πολύ καλός, αλλά δες και Pvxwiki. Wiki Μόνο με builds, πολύ πιο καθαρά και τακτοποιημένα, έχει πράγμα...

Παιδια μετα απο λιγη συζητηση με τον geogeoland εχουμε σκεφτει αν μαζευτουμε ατομα μηπως φτιαξουμε ενα Guild εδω μεσα απο το Lab .

Eιδαμε με τον καιρο, οτι τελικα δεν ειναι λιγα τα ατομα απο το αγαπημενο μας φορουμ που παιζουν guild wars και οτι υπαρχουν πολλοι. Σαφως καποιοι θα ειστε σε αλλα guilds (oπως και γω και ο geo αλλωστε) αλλα αν ενδιαφερεστε μπορειτε να μας πειτε ;)

So, Οποιος ενδιαφερεται να φτιαξουμε 1 οργανωμενο Guild The lab Gr και θελει να ειναι μελος αλλα και να βοηθηση η κανει pm σε μενα ή τον geogeoland ή γραφει σ'αυτο το ποστ οτι ειναι μεσα!

Το ingame name μου ειναι lord lurtz whisp me και εκει.

Μακαρι να ενδιαφερεστε και να στιριξετε την ιδεα αυτη! Δεν εχει σημασια το lvl το ντυσιμο τα σκιλλς η εμπειρια. Σημασια για μας εχει να φτιαξουμε μια οργανομενη ομαδα απο δω περα και να κανουμε μια ''παρεα'' . Ακομα και αυτοι που το αρχιζουν τωρα :laughing: .

Περιμενουμε απαντησεις. :T: :T:

Βασικα αυτο το σκεπτικο ειναι λαθος. Εδω δεν ειναι lineage ουτε war.

Δεν υπαρχουν υποχρεωσεις στα guilds.... Απλα αμα θες πας με τα παιδια απο το guild παρτυ σε μια δυσκολη περιοχη για λεφτα και drops . ακομα και τα pvp γινονται μεταξυ του guild.

Εγω στο guild που ειμαι τωρα κανα 3 μηνο ειναι μεγαλο αλλα τα παιδια του guild δεν τα εχω δει ποτε!!!! μονο στο chat μιλαμε....

Προφανως οχι δεν το εχετε ψαξει δεν ξερετε και τις χρισιμοτητες του guild ε?

Αν οργανωθουμε δειτε τι θα μπορουμε να εχουμε...

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild_hall

Για ψαξτετο λιγο το θεμα...

ΥΓ: οσο για το εγκληματιζομαι :p δεν μας αφορα καθολου, ειπαμε οτι αρχικα το guild αν και οποτε μαζεψουμε τα ατομα θα ειναι δοκιμαστικο. Απλα μια παρεα, και βλεποντας.

Είπες όποιος θέλει να βοηθήσει, που να βοηθήσει; :p

Επίσης, άμα είναι να κάνετε Guild, πρώτον δείτε γιατί αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ήδη στα παλιότερα posts, δεύτερον να δούμε το όνομα γιατί σε μπούρδες εγώ δεν μπαίνω προσωπικά :p

Οταν λες το ονομα? Το ονομα του guild? Λες να τα εχουμε φτιαξει αυτα ακομα?

Οταν λεω να βοηθηση ενοω να παρει μερος... Μην αγχωνεσε δεν θα σου παρουμε λεφτα! :p :p ..

ολα τα αλλα περι ονοματος κλπ μαζι θα τα σκεφτουμε....

Νομιζω οτι βλεπεις πολυ...αυστηρα και....τρομαγμενα το θεμα.... Στο guild μπαινεις και βγαινεις οποτε θες.. Δεν υπαρχουν περιορισμοι... Relax. :p

Kατ'αρχας κανουμε συζητησουλα ακομα. Τπτ δεν εχουμε πει οργανωμενα, απλα να δουμε πιοι ψηνονται προς το παρον.. Μην φορτονετε :p

Μ'αρέσει η ιδέα του Guild αλλά και εγώ (σαν τον JPavly, συμφωνώ μαζί σου) δεν μπορώ να αφιερώσω πολλές ώρες λόγω υποχρεώσεων. Μπορεί να παίξω μια βδομάδα 40-50 ώρες και μετά για 3-4 βδομάδες να μπαίνω να λέω ένα γεια και να φεύγω.

Tώρα είμαι στο guild του eleozzz και η αληθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πολύ, και γενικά τα guild βοηθούν. Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να κάνω το lvl1 -> 20 σε μια μέρα, ή να είμαι συνεπής σε ραντεβου για παράδειγμα, Τριτη 12 το βράδυ μέσα για το τάδε quest.

σίγουρα παίδες εγώ είμαι μέσα στην ιδέα ενός κοινού guild και θα ψήσω άλλους 4 (που δεν είναι στο the lab)φιλαράκια να μπούν για να βοηθήσουν .το θέμα είναι όσοι μπούν και μπορούν να βοηθήσουν για την αρχή ξέρετε guild hall cape,service's

Αρχική απάντηση από tifozif1

Μ'αρέσει η ιδέα του Guild αλλά και εγώ (σαν τον JPavly, συμφωνώ μαζί σου) δεν μπορώ να αφιερώσω πολλές ώρες λόγω υποχρεώσεων. Μπορεί να παίξω μια βδομάδα 40-50 ώρες και μετά για 3-4 βδομάδες να μπαίνω να λέω ένα γεια και να φεύγω.

Tώρα είμαι στο guild του eleozzz και η αληθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πολύ, και γενικά τα guild βοηθούν. Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να κάνω το lvl1 -> 20 σε μια μέρα, ή να είμαι συνεπής σε ραντεβου για παράδειγμα, Τριτη 12 το βράδυ μέσα για το τάδε quest.

Παιδια η συζητηση ξεφυγε. Εδω κανουμε συζητησουλα για μια ιδεα :p της στιγμης. Δεν υπαρχουν απαιτησεις... Μιλαμε για κατι δοκιμαστικο...!

Και γω περναω φλασιες και δεν μπαινω Guild Wars για 1-2βδομαδες ή κατι να μ τυχει!Μιλαμε για κατι τελειως δοκιμαστικο. Ουσιαστικα μια συζητηση τη στιγμη αυτη!

Ουτε απαιτησεις ουτε κανονισμους ουτε τπτ.... Ακομα δεν ξερουμε πιος θα το υδρησει το guild και ΑΝ. Απλα ρωταω να δω πιοι ΨΗΝΟΝΤΑΙ .;) ;)

Αρχική απάντηση από eleozz

σίγουρα παίδες εγώ είμαι μέσα στην ιδέα ενός κοινού guild και θα ψήσω άλλους 4 (που δεν είναι στο the lab)φιλαράκια να μπούν για να βοηθήσουν .το θέμα είναι όσοι μπούν και μπορούν να βοηθήσουν για την αρχή ξέρετε guild hall cape,service's

Ελεοzz για το guild hall οι πιο ψημενοι μπορουμε να βαλουμε λεφτα για τους βασικους ncps. Merchant , storage, guild lord ξερεις.. Σιγα σιγα αυτα.

Προς το παρον, να μαζευτουμε εδω στο thread οσοι ψηνομαστε.

Και να καταλαβουν οσοι εχουν ενδιασμους οτι μιλαμε για κατι αρχικα, ερασιτεχνικο, δοκιμαστικο, φιλικο χωρις καμια απαιτηση!! τοσο δυσκολο ειναι?? :p αμα θες την επομενη σηκωνεσε και φευγεις! :p

Aπλα να ειναι στο ονομα του the lab gr! Αυτη ειναι η βασικη ιδεα.!! Λαμπιτες!!!

Αρχική απάντηση από Zarras

μπορει καποιος αντμιν να κλειδωσει αυτο το θρεντ ωστε να μην το βλεπω καθολου?

θα ξανακυλησω και δε θελω....λολ

αχαχαχααχ:hehe: :hehe:

ΟΚ μέσα, απλά το λέω γιατί δεν έχω άπειρο χρόνο και όταν έπαιζα L2 μου θέλανε Κυριακή τάδε ώρα μέσα μη πας πουθενά, ο τάδε με έριξε πάμε να τον ρίξουμε κλπ. Βαριέμαι.

Χαλαρά για παρέα μέσα είμαι, αλλά να βρούμε ονοματάκι και σήμα-μπέρτα ε; :p

Κάτι λίγο πιο RPG ντε, Death Lab Gr or somemething?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.