Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Zarras

ρε παιδες να ρωτησω κατι....

μετα το λβλ20 ...τι κανετε?

εννοω με τι ασχολειται ενας τελειωμενος παιχτης?

Arena, Quests, Skills. Το lvling τελειώνει στο 20, ο χαρακτήρας όχι ;)

Τα skills ακόμα εκπαιδεύονται και ο κάθε παίκτης μπορεί να βγει διαφορετικούς από άλλους.

Λολ. Αυτη την απορια την εχουν πολλα ατομα του κλασικου mmorpg.

Το GW δεν ειναι lvl up το ξανα λεω!!

Ειναι καθαρα game με quests με pvp (στα alliances kai gvg) και εχει τα λεγομενα titles.

Zarras μπες wikipedia Guild Wars και θα καταλαβεις. Τα titles τα περνεις οταν ολοκληρωνεις αποστολες , που μπορει να σου παρουν μηνες. ;) ;)

Επισεις μετα τα 20 το lvl ειναι σαν να ανεβαινει επ ' αοριστο καθως ανεβαζεις συνεχια τα skills. Δλδ περνεις κανονικα lvl απλα δεν ανεβαινει ο αριθμος.

Δλδ η μπαρα συνεχιζει να ανεβοκατεβενει και τα xp επισεις.

Απλα εχουν στανταρ τον αριθμο 20!!

Αρχική απάντηση από jpavly

Arena, Quests, Skills. Το lvling τελειώνει στο 20, ο χαρακτήρας όχι ;)

Τα skills ακόμα εκπαιδεύονται και ο κάθε παίκτης μπορεί να βγει διαφορετικούς από άλλους.

+1 . Το lvl up ειναι σαν να μην ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ. Επεισεις μπορεις να εξελιξεις τοσο τον παικτη σου με τα secondary profasions που ποτε δεν θα τον ολοκληροσεις..

Μάπα δεν είναι το winternights 2, είτε σ'αρέσει και κολάς είτε όχι. Το GW είναι άλλο πράγμα, έχεις "παρέα".

Εγώ έχω κολήσει με το GW. Πήρα το GW Prophecies + Eye of the North, και ενώ παίζω το Prophecies έχω ήδη παραγγείλει το Fanctions.

oπα οπα..... τι ειναι αυτα?

Prophecies + Eye of the North + Fanctions ?

expansions? αλλες πιστες αλλα κουεστ?

ποσο παει το μαλλι για δαυτα?

περνεις το βασικο γκειμ και μετα τα αλλα?

εδιτ --> tifozif1. το wn2 δεν εχει κοσμο ονλινε?

τελικα απο τα γραφομενα σου δε καταλαβα λολ... ειναι καλο το wn2?

Στη σελιδα 12 νομιζω zarra του συγκεκριμενου ποστ εχω βαλει information about guild wars. Πηγαινε και δες. Σε λιγο θα ανεβασω κ αλλες ινφορμ αλλα οπως φαινετε ''χανονται'' μεσα στις σελιδες του παλιου αυτου ποστ. :( :(

Αρχική απάντηση από tifozif1

Μάπα δεν είναι το winternights 2, είτε σ'αρέσει και κολάς είτε όχι. Το GW είναι άλλο πράγμα, έχεις "παρέα".

Εγώ έχω κολήσει με το GW. Πήρα το GW Prophecies + Eye of the North, και ενώ παίζω το Prophecies έχω ήδη παραγγείλει το Fanctions.

Την καλυτερη δουλεια εκανες. Ολοι ετσι αρχιζουμε ;) ;)

Εγω ειμαι στις 2 τελευταιες αποστολες τους proph. Στο κολονυσο :p

Το guildwars, είπαμε, είναι παιχνίδι skill based και όχι lvl based. Αυτό σημαίνει πως δεν κερδίζει στα PvP, PvE κλπ ο παίκτης που έχει "λιώσει" τις περισσότερες ώρες, έχει τα καλύτερα αντικείμενα κλπ. Εδώ φτάνεις το max lvl μέσα σε περίπου 48 ώρες παιχνιδιού, οι οποίες αν είσαι έμπειρος μπορούν να γίνουν και 30, παίρνεις πάρα πολύ εύκολα max armor (αν και έχει και πιο προχωρημένα κομμάτια, που είναι prestige και σου δίνουν άλλα καλούδια, δεν έχουν όμως αντίκτυπο στο gameplay άμμεσα) και έχεις περιορισμό στο πόσα skills μπορείς να χρησιμοποιήσεις, έχεις μέχρι 8 τη φορά. Έτσι κερδίζει αυτός που έχει κάνει τον καλύτερο συνδυασμό σε skills, με combos κλπ και ξέρει γενικώς να παίζει καλά και έξυπνα τον χαρακτήρα του, και όχι ο καμμένος.

Αυτό μπορείς να καταλάβεις τί σημαίνει αν σου πως το κάθε proffesion έχει κοντά 100 skills (ίσως και παραπάνω), μπορείς να αλλάξεις το secondary proffesion σου, και τα attributes σου ανα πάσα στιγμή όταν βρίσκεσαι σε πόλη και γενικώς να πειραματιστείς με αντικείμενα, insignias, attributes κλπ κλπ. Πρόσθεσε και το questing και τα mission, βάλε και τους τίτλους, και καταλαβαίνεις πως σε περιμένει ΠΟΛΥΥΥ κάψιμο. :p

Όσο για τα παιχνίδια, είναι αυτή τη στιγμή 3+1. Με χρονολογική σειρά έκδοσης είναι τα: Prophecies, Factions, Nightfall. To +1 είναι το Eye of the North. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να αγοράσεις όποιο απ' αυτά τα 3 παιχνίδια θες, είναι ανεξάρτητα και αυτοτελή. Αν αγοράσεις και κάποιο ακόμα, προσθέτεις απλώς το κλειδί του στο account σου κι έχεις πρόσβαση και σ' εκείνο, μπορείς να μεταφέρεις άμμεσα το χαρακτήρα σου ανάμεσα στα παιχνίδια κλπ. Τέλος, το Eye of the North απαιτεί να έχεις ήδη ενα απο τα άλλα 3 παιχνίδια στην κατοχή σου, είναι ουσιαστικά το πρώτο expansion του Guildwars, και είναι ενα μεταβατικό παιχνίδι, που σε εντάσει και σε φέρνει για πρώτη φορά σε επαφή με ορισμένα χαρακτηριστικά του GW2, όπως καινούργιες φιλές κλπ. Είναι πιο σύντομο απο τα άλλα 3, εξαιρετικά ενδιαφέρον και γρήγορο, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια και περισσότερο...elite, καθώς πρέπει να είσαι lvl 20 για να έχεις πρόσβαση σ' αυτό (με ένα πρόσφατο update γίνεται και απο lvl10, όπου σου δίνει το παιχνίδι ενα buff για να μπορείς να αναπεξέλθεις, κι έτσι γίνεται ιδανικό για lvling.)

Αρχική απάντηση από jimakos21

Εγω ειμαι στις 2 τελευταιες αποστολες τους proph. Στο κολονυσο :p

’σε φίλε, εγώ την έβγαλα και την τελευταία με full bonus (μας έβγαλε λίγο την πίστη αλλά ήμασταν τρελό party και το ξεσκίσαμε)και τώρα παλεύω την προτελευταία του Nightfall και θέλω βοήθεια, γιατί όλο με κάτι noobs είμαι στο party, κάνουν χαζά pools και τρώμε όλο wipe!

(Στη μάνα σου το πες?) :p :p

τα είπαν όλα οι υπόλοιποι εγώ θα συμπληρώσω σαν "καμμένος" του game ότι πεζό εδώ και δυο χρονια και παλεύω ακόμα να συμπληρώσω τους τίτλους του game και να μαζέψω τα skill που μου λείπουν

το καλύτερο είναι ότι τους τίτλους και τα skill τα παίρνεις τόσο από PvP όσο και από PvE

Αρχική απάντηση από geogeoland

’σε φίλε, εγώ την έβγαλα και την τελευταία με full bonus (μας έβγαλε λίγο την πίστη αλλά ήμασταν τρελό party και το ξεσκίσαμε)και τώρα παλεύω την προτελευταία του Nightfall και θέλω βοήθεια, γιατί όλο με κάτι noobs είμαι στο party, κάνουν χαζά pools και τρώμε όλο wipe!

(Στη μάνα σου το πες?) :p :p

Αστα. Εγω μολις ξεκινησα το nightfall φιλε. 1 quest και μετα σου βγαζει αλλα 10 :p . Ειλικρινα ποσους μηνες θες για να το βγαλεις αυτο το expansion? :p Μολις τελειωσω το proph και παρω και το κολο-title (Protection of tyria κλπ κλπ ) μπορω να βοηθησω οπου εχεις κολισει. Element ειμαι, περιμενω ενα Elite skill να παρω και ειμαι σχεδον κομπλε. Αναλυτικα στο http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45399 στο οποιο περιμενω να ποσταρετε ολοι εσεις οι καμμενοι του Gw ανεξαρτητος lvl κλπ

:magic: :magic:

’τιμοι ψήθηκα και το άρχισα πάλι :p

Κάηκα ένα 4ωρο όσο πρόλαβα, ανέβασα ένα lvlάκι και πήρα ένα hammer για να παίζω :D

Μπήκα και σε μία ωραία Guild, εγώ και ο darkCount είμαστε :hehe:

Αρχική απάντηση από jpavly

’τιμοι ψήθηκα και το άρχισα πάλι :p

Κάηκα ένα 4ωρο όσο πρόλαβα, ανέβασα ένα lvlάκι και πήρα ένα hammer για να παίζω :D

Μπήκα και σε μία ωραία Guild, εγώ και ο darkCount είμαστε :hehe:

:hehe: :hehe: κακες επιροες jpavly κακες επιρροες!!! χαχα!! Καλα καψιματα!!:hehe: :hehe:

@eleozz ’σε φίλε μου, για να ολοκληρώσεις τα titles πρέπει πραγματικά να λιώνεις και να μη βαριέσαι επίσης, καθώς πολλά απ' αυτά απαιτούν ατελείωτες, βαρετές επαναλαμβανόμενες διαδικασίες για... γερά νεύρα. Πέτυχα προχθές εναν που είχε το "I have many leather-bound books", που σημαίνει 20 titles maxed out, και δεν ήξερα αν έπρεπε να το συγχαρώ το παιδί ή να το λυπηθώ. Υπάρχει και ζωή, είπαμε...

Aλλά είναι και μερικοί που αξίζουν. Και τα skills επίσης. Η ευχαρίστηση του να έχεις όλα τα skills και τα κατάλληλα αντικείμενα και να αλλάζεις build on-the-fly και να αλλάζει ριζικά ο χαρακτήρας δε περιγράφεται. :) Solo builds, Running builds, PvP, PvE builds, με άλλα proffesion, tittle based skills στο build...ΑΑΑΑΑΑ!!!

(καμένε..:p)

@Zarras Np φίλε μου, ελπίζω να τα πούμε ingame. Ξέχασα μόνο να σου πω για τιμές, τα 3 κάνουν γύρω στα 45 το καθένα αν θυμάμαι καλά και το eye of the north είναι πιο φτηνό, νομίζω 25, γιατί είναι expansion.

@Jimm, άσε, μη παίζεις με το πόνο μου! Εγώ μάλιστα "πήδηξα" και μια αποστολή που είχα κολλήσει και δεν έβγαινε με τίποτα, πήγα παρακάτω με run στην επόμενη, πήρα και άλλα skills, αντικείμενα και insignias, καρδάμωσα λίγο και στο τέλος πήγα και...πήδηξα αλλιώς. :p Απο άχτυ, ήμουν ήδη εκεί που είμαι τώρα. Αν και λογικά, σε 2 βδομάδες βγαίνει, εγώ με τον δεύτερο χαρακτήρα κάνοντας μόνο τα βασικά και ξέροντας να παίζω σε 1 βδομάδα το έφτασα πιο πέρα απ τη μέση, με 1, 1,5 ώρες τη μέρα περίπου.

@jpavly Που σαι ρε, χάθηκες! :p

42.5 eyro To Guild Wars Prophecies + Eye of the North από πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69979930&product=990434

28 Eyro το Factions και το NightFall. http://www.play.com/Games/PC/6-/Search.html?searchstring=guild+wars&searchtype=PC&searchsource=1

Πολύ αξιόπιστο μαγαζί, Free Delicery στην Ελλάδα και σε 5 εργάσιμες τα έχεις.

So true, παλιά εδώ Ελλάδα (όταν είχε πρωτοβγεί και το είχα πάρει κι εγώ) Nightfall και Factions 44 έκανα. To prophesies δεν το πρόλαβα και το πήρα πακέτο...

Πέσαν πολύ. Ότι πρέπει για επιστράτευση! :p :p :devil: :p :p

Και γώ το πήρα το Eye of the North δεν με τρέλανε αλλά το τελείωσα σαν το παλίο καλό καιρό που τελείωνα τα πρώτα επεισόδια και τα ξαναάρχιζα για να φτίαξω καινούργιους χαρακτήρες για να κάνω unlock τα skill για unique items και τα σχετικά.Απλά για μένα ήταν και είναι ακόμα κορυφαίο σαν παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.