Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Eye of the North + GW Prophecy

GW Prophecy για αρχή τα υπόλοιπα τα παίρνεις όταν μάθεις καλά το game γιατί χρησιμοποιούνται στο pvp αλλα και στο pve κομμάτι του παιχνιδιού.

αν χρειαστείς περισσότερες info πες μου, και in game (gr warrior)

:T:

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Παντα αρχιζεις καλυτερα με το proph +Gwen. και μετα στο factions και αλλο θες..

Οτι πληροφοριες θες δες και στις πισω σελιδες.

Παιδια δειτε εδω γραφικα απο boss που βαραγαμε σε ενα mission . Κατα τη γνωμη μου, ε, ελκιστικααα...

i6om07w5jkahp5om0gyk.jpg

Η φοτο, ειναι τραβηγμενη απο το παιχνιδι, τη στιγμη λιγα δευτερο λεπτα πριν βαρεσουμε:hehe::hehe: αχχ αυτο το παιχνιδι. Ποσο με ξιταρη!!!!

Και δω αλλη μια οταν ψοφαγεεεεε!!! :hehe::hehe:

1ez4608nb9lt5pvmj7hd.jpg

Αρχική απάντηση από eleozz

GW Prophecy αλλα με extra Βιβλίο 2, Χάρτης της Tyria Bonus Μουσικό cd.

"χαζομαριτσες" δηλαδή

έχετε μαζευτεί έλληνες σε άλλο guild?

αν ναι πείτε μου να σας δώσω guild name για alliance

Το alliance ειναι καλο?? ειμαι στο grc εγω..του gr. αλλα εχει ψιλοδιελυθη. Παντω καποτε ηταν απιαστο. τωρα ψιλοδιελυθηκε

βασικά το guild που είμαι(έχω) αποτελείται από 5 βασικούς players(έλληνες είμαστε φιλαράκια)

να μπούμε σε κάνα ελληνικό alliance ψάχνουμε η να βάλουμε κάναν ακόμα στο guild να μεγαλώσουμε λίγο

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από tifozif1

Παίδες μια βοήθεια. Πώς πάω από Ascaron σε Lion's Arch περπατώντας ?

Περπατώντας, πας απο shiverpeaks. Δες το χάρτη, είναι εμφανές το σημείο απ' όπου μπορείς να βγείς απο το ascalon bowl. Αλλά αν δεν έχεις ειδικό running build ετοιμάσου για ΠΟΛΥ ξύλο! :p

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 15:08]

Παίδες μια βοήθεια. Πώς πάω από Ascaron σε Lion's Arch περπατώντας ?

μάλλον εννοείς από ascalon

αν περιμένεις λίγο θα σε παο εγώ με run:flower:

edit:δώσε μου το ingame name σου αν θες

Αρχική απάντηση από tifozif1

το ingame είναι: Heos T Jokia

Βρήκα ένα χάρτη ... NO f@@king way να το κάνω μόνος ή με bots (πώς τα λένε) αυτό το trip με τα πόδια. LVL 11 Necro είμαι.... και πάνω από όλα newbieeeee

Αλήθεια, γιατί θες να το κάνεις με τα πόδια? Το νταλαβέρι που θα τραβήξεις αν προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου δεν αξίζει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ! Κάνε 4-5 mission και θα σε πάει το παιχνίδι. Εκτός αν σε πάει ο eleozz. :)

Με πήγε ο eleozz (thanx man) μόνος δεν πήγαινα. Ήθελα να πάω γιατί υπάρχει demo account του Eye of North για 5 μερες για όσους είναι lvl 10 και πανω... Επίσης τα quests και τα missions τα παίρνω με την σειρά για να τα χαρώ και δεν τα κάνω βιαστικά.

Αρχική απάντηση από jpavly [31-12-2007 00:02] -> ’ντε πήρα απόφαση μετά από αρκετό καιρό, μπουκάρω να συνεχίσω :)

IGN: Cera Nardi

Δεν σε έχω πετύχει !!

Για Prophecies: Τώρα έφτασα Yak's Bend και είμαι lvl 14. Είναι καλά ή πρέπει να ανέβω για να παίξω εκει τα quests ?

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 23:42]

Δεν σε έχω πετύχει !!

Για Prophecies: Τώρα έφτασα Yak's Bend και είμαι lvl 14. Είναι καλά ή πρέπει να ανέβω για να παίξω εκει τα quests ?

καλά είσαι αν βρείς καλο party

Τιfozιf πας και με quest αλλα συνηθως σε παει runner. Βασικα εγω ημουν σε πολεις με mission του prophecies εκεινη την εποχη και ηταν πολυ κοντα το LA και με πηγαν.

Απο Ascalon θα σου παρουν χοντρο gold.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.