Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Αν πάρει κάποιος μεταχειρισμένο το guild wars ή κάποιο άλλο αντίστοιχο online παιχνίδι πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί αυτός τον κωδικό και να μην δημιουργείται πρόβλημα με τον προηγούμενο κάτοχο; :tomato:

Πολύ απλά δεν γίνεται. Μόνο ένας μπορεί να χρησιμποποιεί το ίδιο cd-key κάθε φορά! Για αυτό υποτίθεται ότι το κανονίζεις με τον υποψήφιο αγοραστή, ώστε να κάνετε μαζί log in και, επιτόπου, να αλλάξει o ίδιος το password.

λογικό δεν είναι? δε παίζει ρόλο το CD, αλλά με το cdkey κάνεις account. δέ γίνετε με το ίδιο CDKEY ΄να κάνεις 2 accounts

Το ρωτάω αυτό επειδή έχω δει πολλά μεταχειρισμένα guild wars και μου έχει κάνει εντύπωση.

Δε μπορώ να την εμπιστευθώ τη διαδικασία αυτή του μεταχειρισμένου παιχνιδιού που παίζει online μόνο με ένα cd key( όχι πως σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο, απλά δε θα μπορούσα να το εμπιστευθώ και ρώτησα μήπως κάπου το χάνω).

νομίζω οτι το μεταχειρισμένο Guild Wars είναι απάτη. Μόνο τα CD, τα οποία δε τα χρειάζεσαι.το CDKEY Είναι απαραίτητο, και άν είναι ήδη χρησιμοποιημένο...δέ μπορείς να κάνεις new account

αξίζει πλέον να το ξεκινήσει κανείς το guild ή είναι αργά; Δεν έχω καταλάβει το παιχνίδι θέλει οπωσδήποτε να είσαι σε μια ομάδα;

Γιατί απάτη ρε παιδιά το μεταχειρισμένο GW? Σου δίνει ο χριστιανός που το πουλάει τον κωδικό (ένα username και password συγκεκριμένα) τα αλλάζεις εσύ μετά με αυτά που θες να έχεις και τέλος.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι έχετε τραβήξει...πραγματικά:T:

Αρχική απάντηση από Dorian

αξίζει πλέον να το ξεκινήσει κανείς το guild ή είναι αργά; Δεν έχω καταλάβει το παιχνίδι θέλει οπωσδήποτε να είσαι σε μια ομάδα;

Meta apo kapoio shmeio nai. Oi apostoles ginontai poly dyskoles wste na ektelestoun "solo".

• 10 months later...

’ργησα λίγο εεεεε ??? Το παράγγειλα από Play (Guild Wars: Platinum Edition (Prophecies & Eye Of The North Expansion Pack) -> http://www.play.com//ProductOutline.aspx?title=3360355&r=PC) και έρχεται μέσα στη βδομάδα. Αγόρασα το σωστό πακέτο ?? Πρέπει να αγοράσω και τα άλλα (Nightfall - Factions) ? Θα βρώ κανένα labίτη μέσα ?

παιδιά από guild πως τα πάτε? έχω μια με 5παιδιά(γνωστη όλοι) pve πιο πολύ αλλα και pvp

αν έχετε καμια μεγαλύτερη ενδιαφερόμαστε να μπούμε σαν ομάδα please pm me.

σε αντίθετη περίπτωση οποιος ενδιαφέρεται δεν χανόμαστε είμαστε εδώ για να βοηθάμε και παλιούς και καινούργιους παίκτες

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στα παρακάτω ?

Αρχική απάντηση από tifozif1 -> πήρα το Guild Wars: Platinum Edition (Prophecies & Eye Of The North Expansion Pack) και έρχεται μέσα στη βδομάδα. Αγόρασα το σωστό πακέτο ?? Πρέπει να αγοράσω και τα άλλα (Nightfall - Factions) ?

Μια χαρά πακέτο αγόρασες...το αρχικό campaign και το expansion που μόλις βγήκε.

Factions και Nightfall δεν πρέπει να τα αγοράσεις...αλλά έχουν το καθένα την δική του ξεχωριστή ιστορία και υπόθεση. Σπερνουν περισσότερα απο το Prophecies και τα 2. Συν ότι σου ξεκλειδώνουν Assasin, Ritualist χαρακτήρες το Factions και Dervish, Paragon το Nightfall.

Eυχαριστώ DarkCount. Επειδή είμαι noobας, έχοντας παίχει 2-3 μήνες LineAge II, ο/οι χαρακτήρας/ες που φτιάχνεις στο Prophecies, μετά συνεχίζουν και στο Factions ή στο Nightfall ? Συνεχίζουν στο Εye of the North ? Τι ρωτάω, να ξεκινήσω να παίζω δηλαδή Prophecies, και αφού φτάσω σε ένα επίπεδο τον character τότε να ξεκινήσω να παίζω Eye/North ?

Συνεχίζουν, πας στις άλλες περιοχές με πλοίο (για το EotN δεν ξέρω). Για να συνεχίσουν στο EotN πρέπει να είναι lvl20 νομίζω

Ευχαριστώ, άρχισα να διαβάζω τα Faqs στο wiki.guildwars.com :) και οι ερωτήσεις μου απαντώνται εκεί. Sorry για τις χαζοερωτήσεις :o

λοιπόν παιδιά κάνω μια κίνηση για να μπούν άτομα στο guild και να οργανωθούμε.

το guild λέγεται Phantom Mercenary [Farm]

αποτελείται μονο από έλληνες,έχει guild hall,cape,αρκετά services ξεκλειδωμένα και πολλά αλλα.

όσοι ενδιαφέρονται pm εδώ η στο game:gr warrior,gor dilean,cele stiana,griffin summoner

(μια επιλογή είναι να κάνετε κάποιον friend ώστε αν είναι με άλλον char να δείτε το κατάλληλο name).

ο leader και οι officers έχουν όλα τα map και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οποιονδήποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.