Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Borg

Ρε παιδιά κάθε φορά που βλέπω videos και trailers από το game αυτό με κάνει να θέλω να το παίξω σαν τρελός , παρά πολύ καλα τα video αψογα και τα screenshot , έργα τέχνης από αισθητική , τώρα από εθισμό ελπίζω και εκεί να λέει, υπάρχει κανένα σιτε που κατεβάζεις video με διάφορες μάχες κλπ ?

απο μικροσ φενοσουνα οτι εισαι προδοτης

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
  • 1 year later...

Παιδάκια μπορεί κανείς να μου εξηγήσει με λίγα λόγια τι παίζει με αυτό το παιχνίδι; Δλδ τι να περιμένεις να δεις στο PVP και τι στο άλλο κομμάτι του παιχνιδιού; Εμπειρία μόνο από LN2 έχω....

• 2 weeks later...

Παιδιά δέχομαι το καλοσόρισμά σας σα νέος χρήστης στο forum!

Αποφάσισα, (αν και λίγο αργά!) ν'αρχίσω το guild wars!

Αν ενδιαφέρεται κανένας για party ας μου στείλει e-mail !!!!!

Καλό κάψιμο στους υπόλοιπους!

ΥΓ: Θα ξεκινήσω να παίζω σε καμια 20αριά μέρες καθώς τώρα έχω εξεταστική...:D :D :D

(Βασικά DSL δεν έχω ακόμα, την εξεταστική θα μπορούσα λίγο να την παραβλέψω!)

• 2 weeks later...

to proto pira, alla sou sinisto na min to pareis!

To paixnidi me exei ksenerosei teleios!

Milame gia apeiro farming, mono 8 spell mporeis na xrisimopoiiseis, ta panta kostizoun poli, i trapeza einai mikri, den iparxei mail (na stelneis kai na sou stelnoun item lefta klp) kai den iparxei auction house (diladi an theleis na pouliseis prepei sto chat sa malakas na les mia ora poulao ....-kai an to pouliseis pote...)

ME lifa logia MOUFA!!

Auta

Καταρχάς κάνε μια επέμβαση και διόρθωσε την απάντηση σου στα Ελληνικά

Σχετικά με το GW τώρα....δεν καταλαβαίνω ποιος σε αναγκάζει να κάνεις Farming για να παίξεις το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι απλά ακολουθώντας την υπόθεση....collectors για perfect stat όπλα και πανοπλίες ανάλογα το level και την περιοχή ας πούμε.

Κλειδιά που ανοίγουν τα chests με random drops ακόμα και Gold items....

Τα 8 skills που έχεις μόνο είναι φτιαγμένα έτσι για κάποιο λόγο. Με τον κατάλληλο συνδυασμό φτιάχνεις και το ανάλογο build...εκεί είναι η μισή μαγεία του GW.

To storage κρατάει μέχρι 1000Κ gold....δεν νομίζω να το γέμισες κιόλας και ούτε πρόκειται να το γεμίσεις και ποτέ μάλλον. Από θέσεις για υλικά έχουν υλοποιήσει ειδικό storage στο factions που κρατά 250κομμάτια από όλα τα διαθέσιμα υλικά του παιχνιδιού.

Ο λόγος που έδωσε η ΑΝΕΤ για το κατα τ'άλλα μικρό storage είναι γιατι σκοπος της δεν ήταν να έχει ο καθένας ένα τεράστιο χώρο να γεμίζει αντικείμενα.

Κράτα αυτά που θες...πούλα ή salvage τα άλλα...κρατάει την οικονομία σε σταθερότητα.

Αν έχεις κάτι καλό για πούλημα να είσαι σίγουρος ότι θα φύγει μπαμ μπαμ στο chat. Αν πουλάς ότι βλακία σου πέσει απο τέρας ή chest σας όλους τους μπαγλαμάδες εκεί μέσα....σόρρυ αλλα είναι λογικό ότι δεν θα ενδιαφερθέι κανείς. Όσο έυκολα έπεσε σε σενα πέφτει σε όλους.

Μάλλον άλλο παιχνίδι ήθελες να πάρεις και αλλο πήρες. Το παιχνίδι κρατά εκατομύρια πάικτες ανα το κόσμο ενεργούς. Δεν είναι μούφα.

Απλά έπρεπε να ψάξεις καλύτερα τι αναζητάς εσύ σε ένα παιχνίδι.

Αυτα απο μένα:T:

Προσωπικά έχω χαρεί το GW περισσότερο απο κάποια άλλα MMORPG.Το COOP είναι πολύ ευχάριστο, έχει γεμίσει ο τόπος με κομπλεξικούς, που δε ξέρουνε να κάνουνε τπτ άλλο απο το να παίζουνε, οπότε γίνοντε "καλοί" παίχτες και μετά σνομπάρπουνε το κόσμο, πίτα στον ανταγωνισμό. Και όχι καλό ανταγωνισμό. Οπότε το COOP feeling του παιχνιδιού μαζί με το storyline (ξέρει κανείς που παίζει L2 τι story έχει? η τον νοιάζει ? η παίζει κάποιο ρόλο ?) έιναι για μένα υπέρ. Επίσης, το σύστηνα skills και attributes είναι φοβερό. Έτσι γίνονται μοναδικοί χαρακτήρες και θέλει στρατηγική στο build τους, καθώς και μπορείς να τον διαμορφώσεις αναλόγως τις απαιτήσεις και αναλόγως το PARTY. Ένας MONK/NECRO μπορεί να είναι και healer ή να τον κάνεις και Damage Dealer η Να σηκώνεις στρατό. Ένας Spell howler είναι...Spell howler. Επίσης... NO LAG...και έχει και τα καλύτερα γραφικά του χώρου και με διαφορά. (μου αρέσει βέβαια το Anime-like στυλάκι του L2, αλλά κατατάλλα μάπα...και απο WOW....άστο καλύτερα.Τα τέρατα είναι σαν στρουμφάκια με πολλά ωραία χρωματάκια.Το μόνο που μπορεί να σε τρομάξει στο WOW δέν είναι ενας απαίσιος DEMON, αλλά τα κοκκινα γραματάκια που εμφανίζονται πάνω απο το κεφάλι του χαρακτήρα σου...)

Επίσης δε πληρώνεις συνδρομή, οπότε παίζεις χωρίς το άνχος "πλήρωσα και δεν έπαιξα πολύ αυτό το μήνα". και τέλος το PVP του είναι εκεί που πρέπει να είναι...και έχει πολύ περισσότερο βάθος απότι φαίνετε (πολύ περισσότερο απο L2 ίσως λίγο λιγότερο απο WOW όμως...) αλλά τέρμα τα καθυστερημένα κομπλεξικά "ξύπνησα άσχημα" ή "είμαι ο καλύτερος" σκηνικά...που ενώ σκίζεσαι να καταφέρεις κάτι, έρχεται ο νταής που απλά παίζει περισσότερο καιρό απο μένα, και με σκοτώνει και μου καταστρέφει το game και τη διάθεση....

Μάλλον παρα είπα πολλά. Το game δέν είναι τέλειο...(όντως η player οικονομία είναι δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία να αγοράσεις να πουλήσεις) αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ τουλάχιστον ικανοποιεί τα περισσότερα κριτήρια απο τα άλλα.

βέβαια, εγώ παίζω και EVE-Online , αλλά εκεί είναι πολύ βαθιά νερά.....

αυτά τα λίγα :p

• 3 weeks later...

Καλησπέρα. Ήμουν σε μια guild η οποία δυστυχώς διαλύ8ηκε. Δεν βρίσκω άτομα έλληνες για guild. Αν κάποιος είναι σε κάποια ας επικοινωνίσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ!!

Αρχική απάντηση από Jonathan

Το μόνο που μπορεί να σε τρομάξει στο WOW δέν είναι ενας απαίσιος DEMON, αλλά τα κοκκινα γραματάκια που εμφανίζονται πάνω απο το κεφάλι του χαρακτήρα σου...)

πρασινα ειναι

παιδια αγορασα σημερα το guild wars functions. οταν ξεκιναει με ρωταει αν θελω να φτιαξω χαρακτηρα campain η pvp only.

εγω θελω να παιζω απολα οχι μονο το ενα η το αλλο. τι να κανω?

αν φτιαξω campain δε θα μπορω να παιζω pvp?

thnks εβγαλα ακρη τελικα.

εφτιαξα και pvp και campain. στο pvp ξεκινας αμεσως απο το 20lvl. διαλεγεις ολα τα skills etc που θελεις και βαζεις τα points σου οπου θελεις.

υποθετω οτι το 20 ειναι το max lvl

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.