Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 22:43]

μόνο ον λαιν

Κατάρα:(

Ρε παιδιά υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποιο RPG σαν το Neverwinter Nights(Single Player με στορυ και μεσαιωνικό)?

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

υπηρχε Public beta για το dungeon siege 2 στο fileplanet αλλα τωρα νομιζω εχει κλεισει :( σαλτα κατεβασε το trailer για το oblivion http://www.elderscrolls.com/downloads/media_movies.htm να σου τρεξουν λιγο τα σαλια και μεχρι να βγει παιζε morrowind το οποιο προτεινω ανεπιφυλακτα :banging: :banging:

Να ρωτήσω κάτι.. υπάρχει κάποιος τρόπος ωστε να μπορώ να κουβαλάω περισσότερα items πάνω μου? Είναι γεμάτος ο σάκος και μου σπάει τα νεύρα γιατί χρειάζεται να πετάξω κάτι οταν βρίσκω κάτι καλο...

Διάφοροι τρόποι...

Πάρε rune of holding Που διπλασιάζει τις θέσεις των bags σου...από 5 σε 10 δηλαδη.

Ενεργοποίησε το storage δίνοντας 50gold και φτιάξε και τους 4 χαρακτήρες που σου επιτρέπει το παιχνίδι. Πέρνα τους post-searing ώστε να βλέπουν το storage και κάνε άλλαζε μεταξύ τους ώστε να τους δίνεις να κρατούν οι υπόλοιποι 3 που δεν παίζεις τα objects που θες να αποθηκευσεις

Να'σαι καλά, βρήκα τρόπο τελικά.

Το παιχνίδι πάντως είναι εκπληκτικό. Εχω φτάσει ήδη level 9 σε λίγες μέρες παιχνιδιού, έχω Elementalist / Necromancer αν και μου φαίνεται οτι έκανα βλακεία που διάλεξα για second profession Necromancer. Anyway, το παιχνίδι μου φαίνεται αρκετά πολύπλοκο, αρκετά για να σε κρατήσει κολλημένο στην οθόνη, έχει ωραια cut-scenes και γενικώς η ατμόσφαιρα έιναι πολύ καλή. Οταν φτάσω level 20 και μετά, τα attribute points δεν ανεβαινουν άλλο? Μου φαίνονται ήδη λίγα και έχει αρχίσει το παιχνίδι να δυσκολεύει αρκετά.. Προς το παρόν έχω ολα τα attribute points στο Fire Magic αλλα χρειάζονται και στο Energy Storage, ειδικά σε τέτοιους χαρακτήρες σαν αυτόν που έχω εγώ.

Στη συνέχεια θα μπορώ να πάρω και άλλα μέλη στο party? Τα 3 που έχω μου φαίνονται λίγα μιας και αρκετά συχνά παίρνω τον π****. Προσπαθεί αρκετά η Alesia αλλά δεν φτάνει η προσπάθεια μόνο...

Οσοι δεν έχετε ασχοληθεί πάντως, αξίζει να το αγοράσετε το παιχνίδι και να το παίξετε. Ασχολούμαι με παιχνίδια αρκετά χρόνια, είναι το πρώτο που αγοράζω αυθεντικό και φυσικά δεν το έχω μετανιώσει.

Επίσης αξίζει να κατεβάσετε το Prima Game Guide. Είναι περιπου 250 σελίδες σε pdf και έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει πααααααρα πολλά πράγματα και απο κάποιο σημείο και μετά κουράζεσαι να διαβάζεις. Μπράβο πάντως στους τύπους που το έφτιαξαν...

δεν είναι καθόλου έξυπνο να φορτώνεις μόνο ένα atrribute... καλύτερα να διαλέξεις 2 τύπους μαγείας, πχ fire-air και να μοιράσεις τα attribute points ανάμεσα σε αυτά τα 2 και το energy storage. το necromancer σαν second profession δεν είναι καθόλου άσχημο, δεδομένου ότι σαν elementalist έχεις άπειρο energy. απλά και εκεί θα πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα attribute να αυξήσεις, πχ death ή blood. και φυσικά πάντα υπάρχουν και τα runes για να αυξήσεις τις δυνάμεις σου.

Αρχική απάντηση από Angeldust

Επίσης αξίζει να κατεβάσετε το Prima Game Guide. Είναι περιπου 250 σελίδες σε pdf και έχει κυριολεκτικά τα πάντα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει πααααααρα πολλά πράγματα και απο κάποιο σημείο και μετά κουράζεσαι να διαβάζεις. Μπράβο πάντως στους τύπους που το έφτιαξαν...

Απο πού το κατέβασες ? έχεις κάποιο url ? Ή μήπως απο κανα "μουλάρι" ?

Εάν δέν θέλεις να το γράψεις εδώ , μπορείς να μπυ στείλεις κάποιο pm ?

Thx

:D

Το κατέβασα.Καλό.

Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, άν ξέρει κανείς..

Είμαι σε ένα mission μαζί με ένα φιλαράκι που παίζουμε παρέα και άλλους 2 henchmen.(Έχουμε φτιάξει και Guild)

Την αποστολή την "αναλάβει" ο φίλος μου.Όμως εγώ νόμιζα ότι στο πέρας της αποστολής θα έπερνα κι εγώ XP , κι όχι μόνο αυτός..

Παίζει κάποιος τρόπος ώστε να κάνουμε μαζί αποστολές και να μοιραζόμαστε τα XP των αποστολών ?

Ρε παιδιά κάθε φορά που βλέπω videos και trailers από το game αυτό με κάνει να θέλω να το παίξω σαν τρελός , παρά πολύ καλα τα video αψογα και τα screenshot , έργα τέχνης από αισθητική , τώρα από εθισμό ελπίζω και εκεί να λέει, υπάρχει κανένα σιτε που κατεβάζεις video με διάφορες μάχες κλπ ?

παιδια επειδη το μουλαρι μου κανει το δυσκολο θα μπορουσε σας παρακαλω να μου στειλει καποιος πουχει το πριμα guide, πμ να κανονισουμε να μου το στειλει μεσω msn η οπως τον βολευει?? plsss i need this..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.