Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Οκ δεν είπα ότι υπάρχει ή έχω εγώ ανάγκη να είμαι σε ένα guild. Απλά ρώτησα τη γνώμη σας.

Επίσης ανακάλυψα (ίσως το έχετε βρει πριν απο μένα) ότι στις περιοχές με την ασπιδα (Ranik - Nolani...etc) ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το mission. Πάιρνεις χιλιάρικα XP και προχωράει η υπόθεση. Επίσης αν τα πάρεις με τη σειρά - Northern gate - Ranik - .... σε βγάζει στην καινουργια τοποθεσία χωρίς να χρειάζεται να πας να την βρεις μετα πόδια μόνος...όπως εγώ με τον Fragma χθες....

Check it out...ξεκινήστε απο Northern Gate και θα δείτε ωραία πραματάκια.

Αν πάλι ήμουν ο μόνος χαλβάς που δεν το είχα καταλάβει..αγνοήστε αυτά που είπα:D

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 08:54]

Οκ δεν είπα ότι υπάρχει ή έχω εγώ ανάγκη να είμαι σε ένα guild. Απλά ρώτησα τη γνώμη σας.

Επίσης ανακάλυψα (ίσως το έχετε βρει πριν απο μένα) ότι στις περιοχές με την ασπιδα (Ranik - Nolani...etc) ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το mission. Πάιρνεις χιλιάρικα XP και προχωράει η υπόθεση. Επίσης αν τα πάρεις με τη σειρά - Northern gate - Ranik - .... σε βγάζει στην καινουργια τοποθεσία χωρίς να χρειάζεται να πας να την βρεις μετα πόδια μόνος...όπως εγώ με τον Fragma χθες....

Check it out...ξεκινήστε απο Northern Gate και θα δείτε ωραία πραματάκια.

Αν πάλι ήμουν ο μόνος χαλβάς που δεν το είχα καταλάβει..αγνοήστε αυτά που είπα:D

Για ποια περιοχη λες οτι σου βγαζει? Serenity Temple, Frontier Gate και Surnia? Γιατι ουτε εγω εχει παρει χαμπαρι τιποτα τετοιο. :blink:

Παντως χτες το εριξα στην σολο εξερευνηση και βρηκα αυτες τις περιοχες :p

Εκανα και κατι quest απο κει γυρω να ανεβασουμε κανα lvl.

Σχετικα με το guild το αφηνουμε και βλεπουμε αργοτερα :D

Τις περιοχές τις είχα βρει και γω μόνος. Αλλά όταν κάνεις τα μισιον σου ανοίγει πόρτα σε δρόμους που δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση για να κάνεις το μίσιον.

Και αφου τελιώσεις το μισιον σε πάει στο επόμενο..και αν δεν είχες βρει την τοποθεσία...την ανακαλύπτεις έτσι.

Αρχική απάντηση από radiatedsoul [Σήμερα, στις 13:47]

παιδια μη μπερδευεστε. το guild wars ΔΕΝ ειναι mmorpg.

ετσι το ονομασανε για να τραβηξουνε κοσμο που νομιζει οτι θα παιξει ενα mmorpg χωρις συνδρομη

δεν σε καταλαβαίνω και πολύ... μπορείς να εξηγηθείς λίγο?

βασικά από το l2 μου αρέσει πιό πολύ το γεγονός ότι έχεις το δικό σου προσωπικό χάρτη και δεν έχεις δίπλα τον καθένα μλκ να προσπαθεί να σου πάρει τα drops, να σε σκοτώνει τσαμπουκά και 1002 άλλα... τώρα όσον αφορά το σύστημα του παιχνιδιού έχει υπέρ-καλύτερο από πολλά "rpg" που έχω δεί, ον-λάιν ή όχι, με μόνη εξαίρεση τα παιχνίδια της οικογένειας baldur's gate που είναι ακριβής μεταφορά του dnd.

Ε τωρα στον χαρακτηρισμο θα κολλησουμε :D Οτι και να ειναι το παιχνιδι λεει πολυ!!

Παντως εγω θα το χαρακτηριζα σαν ενα απλοποιημενο σε διαφορα μερη του RPG. Το θεμα ειναι οτι αυτη η απλοποιηση δεν χαλαει το παιχνιδι αλλα το κανει κατα τη γνωμη μου ακομα καλυτερο.

Εχω παιξει αρκετα RPG (Baldur's Gate, Neverwinter κλπ) και καμια φορα οι πολλες επιλογες και η πολυ λεπτομερια κουραζουν. Αντιθετα στο GW δεν χρειαζεται να παιδευτεις τοσο πολυ στις ρυθμισεις οταν θα ανεβεις lvl. Και γενικα θα ψαξεις τα skill και τα οπλα σου και εισαι ετοιμος για σφαξιμο ;)

• 2 weeks later...

Μία ερώτηση προς όσους έχουν ασχοληθεί αρκετά και με το Lineage 2 (πχ greekfragma)

Ποιά είναι τα θετικά και αρνητικά του Guild Wars συγκριτικά με το L2?

Έχω διαβάσει μερικά πράγματα για το Guild Wars και έχω δει videos κτλ ,αλλά επειδή μόνο το L2 έχω παίξει μέχρι στιγμής, θα ήθελα την άποψη όσων έχουν ασχοληθεί σοβαρά και με τα 2 παιχνίδια.

Σκεφτομαι και γω να το πάρω μετα το WoW... Είμαι level 37 και ακόμα έχω πολύ μπροστά μου, αλλά πιστεύω κατα το Σεπτέμβριο να το πάρω. Αφου δεν εχει και συνδρομή ίσως το πάρω και πιο μπροστά αναλόγως.. Πάντως το WoW μ'αρεσει ακριβώς επειδη βλέπεις κόσμο παντού, και (σε pvp που παίζω εγω) προχωράς με τον "φοβο" οτι μπορεί να στην πέσει ο καθένας εκεί που κάνεις quest.....

Αυτή πιστεύω είναι και η μαγεία του, και εκεί για μένα χάνει το GW....

Αλλά εντάξει 27 είναι τίποτα, οπότε το παίρνω και το πολύ πολύ μετα απο 2 βδομάδες το αφήνω αν ξενερώσω! Οι έξυπνοι του πλαισίου γιατι το έχουν 40? Τί ρωτάω τώρα ε?

• 2 weeks later...

Ο Παπασωτηριου εχει ριξει την τιμη του στα 37 Ευρω.Εγω παντως που το πηρα προ μιας βδομαδας μια φορα το εβαλα να το δω μονο.Οσοι εχετε παιξει WoW θα καταλαβετε γιατι.Το παιχνιδι (μεχρι εκει που ειδα) δεν ειναι massive multiplayer.Δηλαδη βαρεθηκα να ειμαι στον χωρο μονος μου και να βλεπω μονο npc's και τερατα.Αν καποιον δεν τον πηραζει αυτο ,εχει ωραιο περιβαλλον φοβερα γραφικα και καλο interface.

Αρχική απάντηση από Aias

Ο Παπασωτηριου εχει ριξει την τιμη του στα 37 Ευρω.Εγω παντως που το πηρα προ μιας βδομαδας μια φορα το εβαλα να το δω μονο.Οσοι εχετε παιξει WoW θα καταλαβετε γιατι.Το παιχνιδι (μεχρι εκει που ειδα) δεν ειναι massive multiplayer.Δηλαδη βαρεθηκα να ειμαι στον χωρο μονος μου και να βλεπω μονο npc's και τερατα.Αν καποιον δεν τον πηραζει αυτο ,εχει ωραιο περιβαλλον φοβερα γραφικα και καλο interface.

Ακριβώς αυτό ειδα και εγώ... Φοβερά τα γραφικά πραγματικά αλλα ξενερωσα τελείως οταν με το που βγήκα απο την πόλη μου είπε οτι ειμαι σε ενα δικό μου κόσμο... Ε που ειναι ρε παιδιά το multiplayer game ? Ξερετε τι γαμάτο ειναι να βλέπεις γνωστούς σου οταν βρίσκεσαι σε άσχετα σημεία, να τους χαιρετάς κλπ ? Εκει καταλαβαίνεις τι θα πει mmorpg...

Αρχική απάντηση από dpresv

εεεε.... μία ερώτηση μόνο : τι σας εμποδίζει να παίξετε με τους φίλους σας ή να πάτε απ' ευθείας για pvp όπου έχει πολύ κόσμο?

εεεε γιατι ολοι οι φίλοι μου παίζουν wow, και γιατι το pvp δε ειναι αυτοσκοπός, ειναι απλά ενα ακόμα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για μένα. Προτιμώ να εχω μια ισοροπία (quests, raids, pvp, solo etc)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.