Jump to content

Guild Wars

Tig@s

Recommended Posts

Εγω με ποιον εσφαζα τελικα?

Ρε σεις ριχτε τα νικ σας στο guildwars για να σας βάλω στο friends. Να βλεπω αν ειναι κάποιος online γιατι οι χαζοβιόλιδες που κάνω party από το πρωί μου έχουν σπάσει τα νέυρα. Τρέχουν όπου δουν εχθρο χωρίς στρατηγική τίποτα.

Τρελλο καψιμοοοοοοοοοοοοο

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

@dpserv

Ωραια εχουμε και το οδηγο μας!!!! σφυρα το βραδυ για να παιξουμε αν ειναι

@darkcount

Αν ειναι θα σφαξουμε σημερα ολοι μαζι ;)

Το δικο μου νικ ειναι Lucien Strongbow

Πες και το δικο σου να σε κανουμε και μεις add. Αν τα καταφερουμε να μπουμε ολοι μαζι να γινει τρελη σφαγη!!!

:jump: :jump:

ρε καμμένοι! κάντε και λίγο exploring! μονο το piken square και το fort ranik εχετε ολοι!!!

λεπόν, το βράδυ πάμε yak's barn, τέρατα 10+ lvl, party με 6 άτομα και τα μυαλά στα κάγκελααααα!!!!

edit : nick => Emeldir Silverarrow

Ρε συ ολη την περιοχη κατω απο το τοιχος Ranik και δεν συμμαζευεται την ειχα κανει explore. απο την εξοδο απο το τοιχος που ειναι η γεφυρα που περασαμε χτες με τους charr δεν ειχα παει, προς Nolani και Piken γιατι με ριμαζανε με τους lvl 3 hench.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 11:06]

Πήγα Υακ και στο Ραss....τρελλή σφαγή!

Θα τους σκίσω τους νάνους!!!

’ντε ρε οργανωθείτε!!! Μόνος μου ειμαι συνέχεια...

Ρε συ ολη μερα παιζεις??

Το βραδυ αν ειναι θα μπω

(γαμω τις εργασιες μου :rant: )

Οοοοοοοοοοοοολη μερααααααααα!

Πριν λίγο βρήκα και ένα Major rune...2 χιλιαρικάκια έπιασε! Ωραίοςςςςς

Το βράδυ θα επεκταθω πιο μέσα στα χιόνια! Έχω ένα μισιον ακόμα μόνο εκει. Πάμε παρακάτω!

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:20]

Οοοοοοοοοοοοολη μερααααααααα!

Πριν λίγο βρήκα και ένα Major rune...2 χιλιαρικάκια έπιασε! Ωραίοςςςςς

Το βράδυ θα επεκταθω πιο μέσα στα χιόνια! Έχω ένα μισιον ακόμα μόνο εκει. Πάμε παρακάτω!

:rofl:

Καλα δεν παιζεσαι...ρε περιμενε μας και μας.

Διαλλειμα κανεις μονο να δεις τι παιζει στο λαμπη?

Σε κοβω να μας κανεις τον οδηγο μετα...:p

Λοιπον Ημι-νέοπες....έχω καλά ματζαφλάρια για τα τόξα σας....Bowstrings...ranger minor runes...

Το βράδυ σήμερα δεν 8α λιώσω μαζί σας...μέχρι τις 8 θα παίξω...

Πρέπει να οργανωθούμε όμως....

παιδια επειδη ψηνομαι να το παρω,στο play (αν και sold out) λεει οτι στο collector edition εχει ο χαρακτηρας item με divine aura.Βοηθαει αυτο καθολου στο σφαξημο?

Το απλο ειναι σχεδον τσαμπα με 30 ευρω λεει πολυ.

Αντε να κανουμε και λιγο διαλημα απο wow αν και με τα battlegrounds θα το χωρισω σε 12ωρα το καθενα

Ξαναρίχνω την ιδέα ενός guild με παλουκάρια απο το Λάμπη που ψιλογνωριζόμαστε και κάνουμε καλό χαβά όπως φαίνεται τα απογεύματα.....

Αν σας ενδιαφέρει να κάνουμε ενα poll με το όνομα...

ρε να το κάνουμε το guild αλλά πρώτον είμαστε πολύ λίγα άτομα και δεύτερον θα θέλει τρελή καίλα να πάρουμε guild hall και τα ρέστα... καλύτερα να καβατζωθούμε με κανένα έτοιμο.

Ρε παιδια συμφωνω και με με τους 2 σας. Καλη φαση θα ειναι να κανουμε δικο μας!

Πιστευω ομως οτι αν κανουμε και το δει και αλλος κοσμος θα ερθουν ολο και περισσοτεροι.

Παντως απο τους GR δεν βλεπω φως!:TD:

Ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα?

5-6 :p

Αν φτασουμε καμια δεκαρια μπορουμε να το σκεφτουμε πιο σοβαρα!

Υπάρχει Ελληνικό guild αλλά....

Τεσπα εγώ μια ιδέα είπα και ακούω γνώμες. Το να καβατζωθω σε ένα guild με ένα κάρο αγνώστους τι να το κάνω. Δε μου λέει τπτ.

Αν ηταν ετσι έβρισκα κάποιο που να μου αρέσει η μ

πέρτα του:p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:53]

Υπάρχει Ελληνικό guild αλλά....

Τεσπα εγώ μια ιδέα είπα και ακούω γνώμες. Το να καβατζωθω σε ένα guild με ένα κάρο αγνώστους τι να το κάνω. Δε μου λέει τπτ.

Αν ηταν ετσι έβρισκα κάποιο που να μου αρέσει η μ

πέρτα του:p

Βρε συ το ξερω οτι υπαρχει GR = Guardians of Redemption!!

Και καλα τους εχουμε πει οτι ενδιαφερομαστε να μπουμε εγω ο gfragma και ο dpresv αλλα ουτε φωνη ουτε ακρωαση.

Τον αστρολαβο πχ που δηλωσε πιο νωρις τον εχουν παρει νομιζω.

Μπορει να εχουν συμπληρωσει μελη γιατι καπου εχει παρει το ματι μου οτι καθε guild μπορει να εχει μεχρι 100.

Εγω παντως μεσα να φτιαξουμε δικο μας. ;)

Λοιπον επειδη απο Guardians of Redemption δεν βλεπουμε φως και ο γιωργος τους την ειπε χοντρα και καλα εκανε (χωσε χωσε :devil: ) αξιζει να σκεφτουμε πιο σοβαρα να κανουμε κανα δικο μας guild.

Τι λετε να το προχωρησουμε το θεμα? :D

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 03:00]

Λοιπον επειδη απο Guardians of Redemption δεν βλεπουμε φως και ο γιωργος τους την ειπε χοντρα και καλα εκανε (χωσε χωσε :devil: ) αξιζει να σκεφτουμε πιο σοβαρα να κανουμε κανα δικο μας guild.

Τι λετε να το προχωρησουμε το θεμα? :D

η αληθεια ειναι οτι ειναι απαραδεκτη αυτη η σταση απουσιας που παρουσιαζεται τοσες μερες.

απλα απαραδεκτο.εστω μια ενημερωση για να ξερουμε.........:TD:

τεσπα παιδες εγω για γκιλντ δεν ειμαι μεσα.....μια χαρα παιζουμε κι ετσι......αν το μπερδεψουμε το πραγμα δεν θα χαρουμε παρεηστικο ξυλικι με κουεστ......θα πρεπει να καθεται καποιος πισω για τους νεους κλπ κλπ........γνωμη μου ειναι να συνεχισουμε οπως ειμαστε....:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.